Setări mai puțin cunoscute din Android 8 Oreo

Setări mai puțin cunoscute din Android 8 Oreo
4.9 (14) 97.14%

Setări mai puțin cunoscute din Android 8 Oreo
Setări mai puțin cunoscute din Android 8 Oreo

Manualul de utilizare Android
Am vorbit și cu alta ocazii despre lipsa manualului de folosite pentru sistemele de operare moderne. Și chiar dacă telefoanele, tabletele sau PC-urile ar veni cu manual de utilizare a sistemului de operare, acesta mai mult ne-ar încurca după câteva update-uri.
Ultimul Manual de utilizare Android (6.0)

Noutățile din Android 8 Oreo
Cu toate ca a ieșit deja de câteva luni, Android Oreo este prezent pe destul de puține dispozitive, motiv pentru care am amânat acest tutorial.

Atentie:
– Chiar dacă sunt prezente în Android 8.0, aceste noutăți nu vor fi găsite pe orice telefon cu Android 8, pentru ca producătorii au ultimul cuvânt cu privire la implementarea sau nu a anumitor funcții. Deci poți sa le ai sau nu, aceste noi funcții.
– Setările pot fi localizare în alte zone ale sistemului, pentru ca, după cum știți, fiecare producător aduce mici modificări zonei de setări a telefonului. La Samsung găsim o anumita așezare a setărilor, la LG alta, etc.

Setări noi și Smecherii în Android 8 Oreo
Funcții noi și îmbunatățiri pot fi găsite prin tot sistemul de operare, dar eu ma voi concentra pe cele mai importante din punctul meu de vedere.

1. Notification Snooze, sau amânarea notificărilor – ne permite sa amânam afișarea notificărilor primite din partea unei aplicații, pentru 15 minute, 30 de minute sau 1-2 ore.
2. Codec-uri noi și setări pentru Bluetooth – posesorii de caști Hi-Fi Bluetooth vor fi super incantați de aceste noi setări.
3. Picture în Picture (PiP) – imagine în imagine, adică afișarea unui video într-o fereastra peste orice ecran sau aplicație – extrem de utila funcția pentru multitasking.
4. Instalare aplicații necunoscute (Unknown sources) – setarea pentru instalarea aplicațiilor descărcate (apk) s-a mutat și acum funcționează putin diferit.

Alte tutoriale cu trucuri, sfaturi si setari Android.

TRUCURI ȘI ȘMECHERII ANDROID DE CARE NU ȘTIAI

Trucuri si sfaturi utile pe Android 2017 – foarte utile

Face Unlock fără atingere pe orice telefon Android (video)

BLOCAREA ferestrelor cu alerte de VIRUȘI pe Android

Stick USB persistent Android pc PC fără pierderea datelor la restart

Setări ECONOMIE BATERIE ANDROID – toate dedesubturile

Tutorial Memory Map, un disk cleaner destept pentru Android

Cum se pot trimite poze și video prin SMS – extrem de simplu

Localizare Dupa Numarul De Telefon fără net prin SMS

Setări mai puțin cunoscute din Android 8 Oreo – tutorial video

Tutoriale similareDespre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comentarii

  1. Vetisan Dinu a zis:

    Salutare, super telefon(eu am oneplus 3t) dar am o problema cu husa flip cu ecran pe care am cumparat-o nu demult si anume nu reusesc sa o fac functionala. Am inteles ca ar fi de la ultimul update de android, asa e ?

  2. Cristian Cismaru . Am o rugaminte . Exista vreo posibilitate de a avea in messenger chat traducere?Am prieteni de alte naționalități și uneori este putin mai greu să ne înțelegem. Eu am tot cautat in magazin play dar nu am gasit sau nu am stiut ce și unde să caut . Multumesc

  3. Pe tableta android

  4. Cristi Berar a zis:

    Se pot recupera SMS-urile șterse de pe tel cu Android 7.0 ?
    Mulțumesc

Spune-ți părerea

*