Yahoo status detector

Pe aceasta pagina aveti la dispozitie un detector de status,  acesta va ajuta sa-i depistati pe cei care stau pe invizibil, veti putea deasemenea:

1. Sa salvati persoana respectiva alaturi de contactele dumneavoastra din lista de yahoo messenger.

2. Sa salvati (furati) avatarul celui caruia ii verificati status-ul, salvarea avatarului o puteti face la dumneavoastra in computer.

3. Puteti sa-i trimiteti persoanei careia ii scanati statusul un mesaj, exact cum trimiteti pe yahoo messenger.

La punctul 1 si 2 aveti nevoie de aplicatia yahoo messenger pentru a putea salva contactul sau pentru a-i putea trimite un mesaj instant, dupa ce se va deschide fereastra, voi va trebui sa selectati din acea lista programul yahoo messenger cu ajutorul caruia veti putea trimite un mesaj instant celui care sta pe invizibil.

Pentru punctul 2 (salvarea avatarului) nu aveti nevoie de nimic, pur si simplu salvati avatarul.

De acum inainte nici un prieten sau prietena din lista nu se mai poate feri de voi, veti sti intotdeauna daca acestia stau sau nu pe invizibil.

De multe ori cei de la yahoo nu sunt de acord cu vreun script pentru detectare a status-ului pe yahoo messenger, tocmai de aceea cind vine vorba de yahoo messenger acestia fac foarte multe schimbari tocmai pentru a zadarnicii eforturile acestor scripturi de a detecta userii pe invizibil, din cind in cind va vor aparea avatar-urile userilor si va scrie acolo ca sint offline, daca se intimpla ca avatarul sa fie acolo si linga va scrie ca userul este offline, inseamna ca este pe invizibil, aceasta chestie se datoreaza schimbarilor foarte dese pe care le face compania yahoo, pentru a asigura confidentialitatea clientilor care folosesc aplicatia yahoo messenger.

Folositi cu incredere aplicatia de cite ori este nevoie, nu exista limite de scanare, verificarea statusului este gratuita, acesta este un serviciu pus la dispozitia clientilor videotutorial.ro prin amabilitatea companiei yminvisible (Detect invisible YM users).