Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Foarte util! Toată stima!

 2. Cea mai bună soluție mi-mi pare a fi, totuși, închiderea contului. Pentru că țucărbergul și acoliții îi vor spiona și pe mai departe pe prozeliți.

 3. pai ramane whatsapp care este tot al lor asa ca nu ne putem feri pana la capat!

 4. Foarte interesant, in acele setari aveam multe pe Enable, iti multumesc.

 5. Aia cu uatapul, chiar e o super jucarie! Suntem la mana lor, nu prea avem ce face

 6. Ionel Manea a zis

  Buna treaba,Adriane,dar acum zi-mi pasii de unde-mi sterg nr. de mobil, ca l-am trecut cand mi l-au cerut. Multumesc de tutorial, si,va rog mai faceti,sunt multe pe netul asta care nu le cunoastem.BAFTA.

 7. Principalul inamic al Facebok-ului este impunerea datelor reale. Cu aceasta condiție, imensa baza de date devine comerciala, justificata de credibilitatea datelor. Atâta timp cât va solicita date adevărate, riscul de prăbușire este mare.

 8. Alin Moraru a zis

  De ce atunci cand intru in sectiunea cu RECLAME si dau cam tot ce este pe acolo pe stergere sau dezactivare si dupa ce ies si intru iar toate sunt nemodificate, ca si cum nu se salveaza ce fac eu?

 9. Nea Marin a zis

  In loc de WhatsApp folositi Signal. Are criptare end-to-end.

Speak Your Mind

*