Dezactivare notificări invitații la jocuri pe Facebook

Dezactivare notificări invitații la jocuri pe Facebook

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi vom vedea cum putem dezactiva/bloca notificările pentru invitațiile la jocuri din contul nostru Facebook. Probabil nu de puține ori vi s-a întâmplat să fiți iritați de tot felul de invitații la jocuri, primite de la prietenii voștri care joacă jocuri folosind contul de Facebook. Probabil cei care mă urmăresc pe Facebook știu deja că nu joc jocuri. Nici pe telefon, nici pe PC, nici pe Laptop, tabletă sau consolă pentru că pur și simplu, nu îmi plac jocurile indiferent de categoria acestora. Până să găsesc metoda ușoară, prezentată și în acest tutorial, de a dezactiva sutele de notificări cu invitații la jocuri, am stat și am blocat manual fiecare joc în parte de fiecare dată când am primit o notificare cu invitația de a juca jocul X. Astfel am obținut o listă de peste 300 de jocuri blocate, unul câte unul, în fiecare zi. V-am destăinuit despre faptul că multe le-am blocat manual ca să accentuez cât de tare mă enervau notificările de invitații la jocuri primite pe Facebook. Pe zi cred că blocam pe puțin 15 jocuri manual. Tocmai din acest motiv am hotărât să împărtășesc cu voi această metodă. Știu cât de enervante și iritante sunt aceste notificări la jocuri primite chiar și de la cei pe care nici măcar nu îi cunoști real sau cărora nu le-ai cerut să te invite într-un joc.
ATENȚIE: Fiți cu băgare de seamă că aplicând și al doilea pas “Turn of Platform” nu veți mai putea folosi site-uri sau aplicații ce au integrare cu contul Facebook. Ca să fiu mai clar, dacă vă logați cu contul Facebook pentru a folosi o aplicație sau un site ori serviciu web, nu o veți mai putea face dezactivând “Turn off Platform”
Pentru mine unul, merită să fac acest sacrificiu pentru că întotdeauna am ales să folosesc o aplicație, site sau serviciu web, folosind un cont de e-mail. Iar dacă aplicația, site-ul sau serviciul web nu oferea opțiunea de a-l folosi cu un cont de e-mail, mă descotoroseam și căutăm o alternativă.


Tutorial video – Dezactivare notificări invitații la jocuri pe Facebook


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Dar cu aceasta setare nu blochezi accesul la toate platformele ? Din ce stiu eu nici nu mai poti sa te joci jocuri de pe FB sau sa deschizi pagini web care apar in diferite postari. Gresesc ?

  • Adrian Gudus a zis

   Am explicat în clip care esre treaba cu dezactivarea “Turn off Platform” Deasemenea, în textul de deasupra tutorialului am explicat și mai clar, cu exemple. Scrie mare să vadă tot omul “ATENȚIE”
   Te invit să citești textul. Am lămurit deja acest aspect în textul din articol!

 2. Salut.
  Desi e off topic, cred ca ar prinde bine pentru multi un tutorial cu tema: cea mai buna camera ca inlocuitor pentru gopro. (ieftina, dar sa se aproprie de calitatea unui Gopro). Pomenea Cristi odata intr-un tutorial despre asa ceva.

  Multumesc!

  • da corect. si camere ip cu conectare pe nvr . cu alimentare switch poe sau direct nvr cu poe. tensiuni , amperaj , stabilizatoare tensiuni pe distante lungi (pleci cu 40v – 20A si scoti numai 12v , sa aiba de unde sa scada tensiunea si amperajul …)… surse alimentare cctv, lentile varifocale , setari stocare . video balun active , pasive. cate nu sunt de prezentat .
   asta cu setare facebook jocuri … fara suparare da .. in 20 secunde gasesti pe net cum se face daca te intereseaza facebook ….

  • Sjcam 4000 este ok din punct de vedere pret-calitate. Se pot cumpara in Romania cu 450 lei. Are in pachet tot ce i-ti trebe.

 3. sau daca vrea cineva doar pt anumite jocuri/aplicatii sa dezactiveze notificarile mai poate face asa : clik pe notificari ( globu pamantesc) si x pe notificarea si opreste notificarea din jocu respectiv (si asfel a oprit notificarea pt jocu x) e valabil doar de pe desktop dar nu vei mai fi deranjat nici pe telefon sua tableta de aplicatia x

 4. Salut,
  In chat facebook dupa nume apare o bila verde inainte in fata bilei aparea web sau phone cum pot seta sa reapara web sau dupa caz phone
  Multumesc

 5. As dori si eu, daca se poate un tutorial despre descarcarea,instalarea si prezentarea lui Office 2016.Multumesc!

Speak Your Mind

*