Dezactivare notificări Facebook pentru clipuri în direct

Dezactivare notificări Facebook pentru clipuri în direct

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem dezactiva notificările Facebook pentru clipurile video în direct.
Așa cum probabil știți, Facebook a introdus de curând, și la noi, posibilitatea de a transmite live (în timp real) cu smartphone-ul sau tableta, ceea ce vede camera foto/video a acestora. Ca la televizor, intri în direct sau transmiți live pe Facebook orice dorești. Prietenii tăi vor fi notificați când vei face asta și tu la rândul tău vei fi notificat când ei vor transmite live.

Pentru că toată lumea se îmbulzește să încerce această opțiune, primim tot mai des notificări cum că “X transmite un clip în direct”. Nu întotdeauna cei ce transmit live sunt bine intenționați și foarte rar va transmite cineva ceva cu adevărat util.
Din fericire Facebook ne oferă posibilitatea să dezactivăm notificările doar pentru “clipuri video în direct”. Am hotărât să fac acest tutorial pentru că cineva m-a întrebat pe Facebook “cum pot dezactiva notificarea pentru transmisiile live de la toate paginile la care sunt abonat, fără să merg pe fiecare pagină în parte să dezactivez notificarea?”
Metoda este una foarte simplă dar se află ascunsă adânc în setările stufoase ale Facebook-ului.
Pentru a vedea exact cum am procedat pentru a dezactiva notificările Facebook la “clipuri în direct”, vă invit să vizionați tutorialul video!
Tutorial video – Dezactivare notificări Facebook pentru clipuri în directTutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Felicitari Cristi pt.toate tutorialele !

 2. nu conteaza ca cineva va confunda, important este ca de ceva vreme nu mai faceti tuoriale bune ,totul este neinteresant :)) Domnule Adrian !

  • Adrian Gudus a zis

   Asta e. Nu cred că ai dreptul sau poți vorbi în numele tuturor. Mesajele primite pe contul personal de Facebook, spun altceva! Paradoxal, nu? Nu ți-e util ție? Le este altora!

   • Chiar nu mai aveti acelasi chef deloc. De ce nu mai prezentati programe interesante? Faceti doar ce va intereseaza pe voi, niste chestii de care-s interesati 5% din vizitatorii fideli, probabil.
    Consider ca acele tutoriale (prezentari) de diferite programe utile inca ar fi interesante pentru majoritatea.

    • Adrian Gudus a zis

     Tu ce chef ai la +40 de grade?
     Întotdeauna uitați că suntem oameni ca și voi, cu familii, treburile din viața personală, este sezonul vacanțelor, relaxării

   • Sa inteleg ca faceti tutoriale mai mult pentru …personae care sau intalnit ptr prima data cu internetul :))
    Cristi si Adrian , trebuie sa fiti de accord cu mine ca sunteti nu slabi ci foarte slabuti in ultima perioada…Eu am cumparat produse recomandate de voi si nu am gresit , ptr asta va multumesc , dar nu stiu ce se intampla cu voi.? ( o fi de la caldura asta ceva ) Sper sa reveniti cat mai curand in forta !

 3. Foarte util.Multumesc!

 4. „Sătulul calcă în picioare fagurele de miere,
  dar pentru cel flămând toate amărăciunile sunt dulci.”

 5. De multe ori în tutoriale s-au promis alte tutoriale (înrudite eventual), dar prea puține (din acestea promise) au apărut mai apoi!
  Chiar și atunci când au fost multe solicitări pe rubrica de comentarii de a se face tutorialele sugerate, nu s-au mai făcut!
  Aceasta cred că e o problemă.
  Sau poate vor apărea în viitor, sper!?
  Și astfel problema va fi rezolvată.

Speak Your Mind

*