Descarcă tot de pe Facebook – foto, albume, video si mesaje

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem descărca toate datele și informațiile din contul Facebook – Descarcă tot de pe Facebook – foto, albume, video si mesaje

De ce să descărcăm toate datele din contul Facebook?

Unul din principalele motive pentru care am vrea să ne descărcăm fotografiile și clipurile video din contul Facebook este acela că, nu se știe niciodată cum îți pierzi accesul la cont. Fie ți se fură sau pierzi telefonul cu care te logai pe cont, fie îți sparge cineva parola contului Facebook, sau poate Facebook-ul este singurul loc unde îți ții fotografiile.

Ce date putem descărca din contul Facebook?

Putem descărca din contul Facebook absolut toate datele. Fotografii, adresă, clipuri video, mesajele Messenger, contacte, locații, adresele contractelor, comentarii, ciupituri, reclamele pe care ați dat click.
Din păcate nu avem posibilitatea să selectăm ce anume dorim să descărcăm. Va trebui să descărcăm totul sau nimic.

Cât durează generarea arhivei pentru descărcarea datelor?

În funcție de vechimea contului și a datelor pe care le aveți în cont, generarea arhivei poate dura de la câteva minute până la câteva ore sau chiar zile.

Are legătură:
Cum descarcam un album intreg cu fotografii de pe Facebook

Tutorial video – Descarcă tot de pe Facebook – foto, albume, video si mesajeTutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. s-a mai facut acest tutorial o data. plus e la fle ca pe gmail

  • Adrian Gudus a zis

   Nu s-a mai făcut doar pe tema asta, noi nu l-am găsit. Nu este la fel ca pe Gmail. Nu intri în același loc, sunt două servicii diferite, la Google poți alege ce anume să descarci, la Facebook nu ai posibilitatea să faci asta, ori descarci totul ori nimic.

 2. Adrian Gudus a zis

  S-a mai făcut tutorial pe tema asta dar nu folosind metoda oficială ci cu extensii pentru browser sau servicii terțe. Este bine să se știe că există și metoda oficială și cum poate fi accesată. Eu găsesc interesant ca cineva să cunoască diferite metode prin care poți obține ceva. Nu se știe niciodată, una din metote poate deveni oricând indisponibilă, așa că e bine să știi că mai există și alte soluții.

 3. Adrian poti sa faci un tutorial despre windows 10 creators updates mai detaliat,adica ce este nou si ce procese sunt inutile si trebuiesc oprire?

 4. Ar trebui sa faci update la tutorial ,pantru ca acum s-au schimbat pasii si poti alege ce vrei sa descarci , urmezi pasul 1 mentionat de tine , apoi dai click pe informatiile tale Facebook,iar de aici selectezi “descarca informatiile” ,unde ai si posibilitatea de a alege ce continut vrei sa descarci….

Speak Your Mind

*