Resetare parola camera IP Hikvision de la distanta (ATENȚIE)

Resetare parola camera IP Hikvision de la distanta

Resetare parola camera IP Hikvision

de la distanta (periculos). ultimul tool prezentat în tutorial este chiar malefic. CHIAR DACĂ VREI SA RESETEZI SAU NU PAROLA LA CAMERA, AR FI BINE SA TE UIȚI LA TUTORIAL.

Camerele de supraveghere sunt acele dispozitive pe care le instalezi odată, după care uiți de ele. Dar uneori avem nevoie sa umblam la ele și atunci BUM, am uitat parola. Dacă am fi folosit în fiecare zi parola, sau dacă aveam un manager bun de parole, o aveam, dar…

Softul de detectare a camerei IP.

Indiferent ce metoda de resetare a parolei camerei de supraveghere alegeți, aveți nevoie de un tool de la Hikvision, care: va găsi camera în rețea, va va oferi detalii despre camera și va va ajuta sa declanșați procesul de resetare a parolei.

Download SADPTool

Opțiuni pentru resetare parola camera IP Hikvision de la distanta.

1. Opțiunea de resetare hardware. Aici avem de a face cu o resetare fizica, apăsând pe butonul care este un camera. Dar camera este cocoțată pe un perete sau pe un stâlp, și este destul de greu de ajuns la ea. In afara de problemele de acces fizic, mai avem și setările din camera pe care le-am polișat cu greu. Sunt setările de stocare (NVR, NAS), setările de motion detection, setări de rețea, de imagine, setările cu conturile de utilizator, etc.
Din punctul meu de vedere, optiunea de resetare hardware este cea mai nasoala, pentru ca in loc sa te scape de o problema, iti creaza alte necazuri.

2. Optiunea de resetare oficiala. Acesta metoda presupune ca voi va trebui sa intrati in contact cu departamentul de suport Hikvision, la email-ul [[email protected]]. Pe PDF-ul de mai sus aveti toate detaliile.

3. Opțiunea de resetare parola camera IP Hikvision de la distanta care cer un KEY. Aici trebuie sa băgați seria camerei și data ultimei porniri, informații pe care le găsiți cu ajutorul SADPTool (download mai sus). Cheia obținuta o introduceți în fereastra de resetare a parolei (dacă va apare asa ceva).
Pagina cu formular de generare KEY

4. Metoda de resetare a parolei camerei de supraveghere cu forța. Aici nu avem nevoie de nimic, decât IP-ul camerei și portul, care pot fi aflate foarte ușor cu SADPTool sau cu un scanner de IP/port.
Metoda asta se folosește de unele probleme ale camerelor de supraveghere (vulnerabilități), pe care le exploatează extrem de abil.
Periculozitatea acestul tool vine din faptul ca funcționează pe orice camera Hikvision, indiferent ca este în rețeaua locala sau pe internet.
Hikvision Password Reset Helper 1.1

ATENTIE.
Dacă vreți sa aveți un sistem de supraveghere securizat:
NU faceți port forwarding, port triggering, DMZ sau ceva de genul asta
Nu conectați camera IP direct la internet (puneți în router cu VPN în fata)
Folosiți un router bun cu server VPN dacă vreți sa accesați camera de la distanta

Tutoriale asemanatoare:

 • Conectare la un router WiFi fără parola
 • Cum se sparge orice parola Wi-Fi, super rapid, folosind ingineria sociala
 • Cum sa deschizi un seif de hotel dacă ai uitat codul
 • Cum se gaseste parola de sub caracterele punctate din browser!
 • Curent prin cablul de net cu PoE sau Power Over Ethernet (pentru camere IP)
 • Resetare parola camera IP Hikvision de la distanta – tutorial video

  Tutoriale similare


  Despre Cristian Cismaru

  Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
  Invat ca sa va invat !

  Comments

  1. Eu am un Dlink dcs 5222lb motorizat ,si pot sa fac tot de pe telefon ios sau android.

   • Buna ziua vreu sa stiu cum merge sms bachup + am încercat si nu mere la mine puteti sami smuneti cum futioneaza va rog mam uitat la video si am facut setarile cum este pe video si nu mere puteti sa ma ajutati daca vreti

  2. Cum pot afla codul de verificare la o ip camera hikvision ?
   Imi cere in aplicatia IVMS-4500, dupa ce bag seria de 9 cifre a camerei.

  3. Varianta 4. functioneaza foarte bine si repede! multumesc

  Speak Your Mind

  *