Cum sa deschizi un seif de hotel dacă ai uitat codul

Cum sa deschizi un seif de hotel
Cum sa deschizi un seif de hotel
Salut prieteni, astăzi avem ceva mai special. Dacă în trecut v-am arătat: cum se sparge o retea wi-fi , cum se intra pe contul altcuiva de whatsapp, cum vezi parolele, pozele și paginile altora, acum va arat cum deschide un seif electronic, din acelea de hotel, extrem de simplu, fără scule și în doar 5 secunde.

De ce ai vrea sa deschizi un seif ?

Eu am vrut sa deschid seiful pentru ca uitasem codul. Voi poate vrei sa-l deschideți din alte motive.
Indiferent de ce vreți sa-l deschideți, trebuie sa știți ca este foarte ușor sa-l deschizi fără sa ai parola potrivita și fără sa ai cheia de resetare.

De ce se pot deschide atît de ușor seifurile de hotel?

Dacă ați fost cazat într-un hotel cu mai multe stele, ați observat ca în camera, pe undeva prin dulap, aveați un seif.
Acel seif este menit sa va păstreze bunurile în siguranța.
Din păcate seifurile astea au un cod comun de resetare (la toate seifurile), care nu este schimbat odată cu instalarea în camera de hotel.
Probabil cei din hoteluri nu știu sa știu și ignora situația. Acel cod de resetare a seifului nu este schimbat și de aceea foarte multe seifuri sunt vulnerabile.

Putem avea încredere în seifurile din hoteluri?

Din punctul meu de vedere nu putem avea încredere în seifurile din hoteluri.
De ce zic asta?
Va dau trei motive simple:

1. Avem codul acesta de resetare păcătos, cu care deschizi aproape orice seif.
2. Seifurile pot fi resetare și cu o cheie, pe care hoții o pot avea.
3. Seiful este ușor de scos din dulap, pentru ca se tine în doar 2 șuruburi de lemn.

Cum am descoperit ca seiful poate fi deschis cu acest cod universal?

Fiica-mea se juca la seif, baga cod după cod, pana a uitat codul. Eu în loc sa sun la recepție, am început sa caut pe net, și am găsit un articol despre codul acesta universal de deschidere a seifurilor.
Prima oara am zic ca-i o prostic, ca n-are cum sa se poată asa ceva. Ma gîndeam ca hotelurile astea sunt serioase. De unde ? Codul acesta a mers din prima, si ce-i mai interesant, site-ul pe care am citit era din străinătate, în limba engleza. În concluzie este o problema internaționala, nu numai în țara noastră se întîmpla.

Deci, fiți cu băgare de seama, nu lăsați în seiful de hotel mai mult de o guma de mestecat!

Cum sa deschizi un seif de hotel – tutorial video

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Ai bagat spaima in mine…:D
  La mine nu merge nici cu 6 de zero , nici cu 5 nici cu 4 etc
  E tot electronic, deci ufff…
  ps
  In seif sunt doar acte.

 2. Oare este valabil acest cod universal numai la seifurile de hotel ?…si mai ales…aici este ciudatenia pe care ai remarcat-o…ca ar fi o problema internationala…adica cum ?…la zeci de mii de hoteluri din lume sa se foloseasca acelasi tip de seif ?….sau daca nu acelasi model constructiv, oare toate sa functioneze cu aceasi parte electronica, logica…etc, cu acelasi soft ?… La cele care se gasesc prin diversele magazine din Romania ( diferite modele si preturi ) oare va functiona acest cod universal ?. Rog pe cineva care are asa ceva cumparat din Romania si montat acasa sa verifice.

 3. Ice Alinutza a zis

  Bun articolul! Poate lumea va deveni mai suspicioasă la “ofertele mincinoase” și mai atentă unde-și pune la păstrare bunurile de valoare!!! Problema-i ce ne facem cu cei care nu-s abonați la acest site??? 🙂

  • Adrian Gudus a zis

   Îi avertizați voi, vizitatorii noștri. Dați-le un share pe Facebook la acest tutorial, trimiteți-le link-ul pe Messenger, e-mail, să afle toată lumea

 4. Nelutu Nel a zis

  Am si eu o intrebare.Stiti cumva siteul Geekbuyng ? Daca da,se merita sa cumpar telefoane de pe el ? Au serviciiele google instalate si corespund si retelelor de telefonie din romania ?

 5. Seiful meu de acasă marca nu Dedeman nu se deblocheaza cu coduri gen. Tocmai am incercat

 6. Bună. Si eu am un seif de genu numai că marca este de hartmann tresores. Am uitat codul şi nu mai am nici cheia. Acceptă 4 ori săl încerc codul După aia 5minute pauză trebuie săl aştept….şi nu mérge cu 000000. Cinévé poate să mă ajută? Mersi frumos.

 7. FUNCTIONEAZA DOAR CU CONDITIA CA ADMINISTRATORUL SA NU FI SCHIMBAT CODUL MASTER!

Speak Your Mind

*