NVR hibrid Hikvision, inregistrare si gestionare camere IP

NVR-ul (network video recorder) este un dispozitiv de gestionare și stocare a înregistrărilor de pe camerele de supraveghere conectate a rețea, adică camere IP; Este un fel de DVR pentru rețea, pentru ca DVR-urile sunt compatibile cu camere analogice, de la care semnalul nu vine prin rețea, ci prin cablu coaxial.
Camerele de supraveghere IP sunt dispozitive smart, care pot fi accesate de la distanta, pentru ca sunt comentate la rețeaua interna / internet.
Odată cu creșterea numărului de camere IP într-o rețea, este destul de dificil sa gestionezi fiecare camera în parte, simțindu-se nevoia de o soluție de gestiune mai eficienta.
Un NVR ne ușurează sarcina prin centralizarea înregistrărilor și comenzilor, camerelor de supraveghere IP.

NVR hibrid Hikvision, inregistrare si gestionare camere IP

NVR-ul hibrid de astăzi este produs de Hikvision, care este unul dintre cei mai mari producători de dispozitive și sisteme de supraveghere din lume. Produsul ne-a fost pus la dispoziție de skut.ro, cărora le mulțumim.
De ce Hikvision DS-7108 este un produs hibrid? Deoarece le are pe toate. Pe lîngă funcția de NVR, care înseamna stocare și gestionarea înregistrărilor + vizionarea acestora, are și wifi, ceea ce-i permite sa fie folosit și pe post de router sau poate accepta conexiuni wifi cu camere de supraveghere wireless.
Acest NVR hibrid, poate fi accesat și controlat prin rețea, wireless, pe fir, local sau remote, sau prin HDMI, de pe un televizor sau monitor. Asta înseamna ca nu avem nevoie de un PC ca sa controlam NVR-ul.
Specificații NVR hibrid Hikvision DS-7108:
Camere max – 8 camere 2mpx
Rezoluții suportate – 1920 × 1080P /60Hz, 1600 × 1200 /60Hz, 1280 × 1024 /60Hz, 1280 × 720 /60Hz, 1024 × 768 /60Hz
Ieșiri video – 1xHDMI
Interfața – Web si HDMI
Rezoluție max – 5 mpx
FPS max – 25 fps
Playback max – 8x 1080p
Metode înregistrare – manual, continuu, detecție de mișcare, alarma
Wan – 1x 100 Mbps
Lan – 3x 100 Mbps
Stocare – HDD 2,5 – 1TB (opțional)
USB – 1x USB 3.0
Wi-Fi – 2xMIMO 802.1b/g/n

Avantajele unui NVR hibrid Hikvision DS-7108:
1. Controlează toate camerele IP
2. Nu avem nevoie de PC
3. Poate fi folosit ca router
4. Poate fi accesat de la distanta prin internet
5. Are stocare inclusa, sau poate lucra cu un NAS (network atached storage)
În afara de avantajele evidente, NVR-ul Hikvision DS-7108 este foarte arătos; se poate spune ca Hikvision s-a inspirat din designul Apple Airport Extreme, sau mai bine zis Apple Airport Time Capsule, ca are si stocare.
Pentru detalii legate de preț și alte oferte legate de camere de supraveghere, alarme, NVR-uri, DVR-uri si altele, intrați pe site-ul celor de la Skut.ro
Descarca instrumentul software SADP Hikvision, pentru detectarea camerelor sau a NVR-ului

 

Tutorial video – NVR hibrid Hikvision, inregistrare si gestionare camere IP

 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. salut .
  alea care au un singur port ethernet cum se conecteaza ? la router si camerele tot pe router (switch optional?). oare le simte asa automat sau trebuie bagate manual ?
  daca am facut in nvr setarile pentru inregistrare mai trebuie modificat si in meniul camerelor ip ceva la inregistrare ?

  • ok hai ca m-am prins cu hibridu . prima parte din intrebare cade.
   dar a 2-a . setam ceva pt inregistrare si direct in camere ?

   • Pentru înregistrare nu mai trebuie setat nimic în camere. Toate setările se fac din NVR, iar camerele se vor supune.
    Opțional se poate activa setarea de siguranță, prin care, înregistrările se vor salva pe cardul SD sau pe un NAS, în caz ca NVR-ul are o problemă. Bineînțeles asta dacă camerele au slot de card si card, sau legătură cu un NAS.

  • Cu un switch poți conecta 8 camere.
   NVR-ul modifica setările camerelor, fără să mai fie necesare setările în cameră. Odată făcute în NVR, setările se vor regăsi pe camere.

 2. Salut, nvr-ul asta functioneaza cu camere ip doar de la hikvision ?

  • Funcționează și cu alte camere, dar cu foarte mici rezerve. De exemplu, setările PTZ nu mi-au funcționat cu o cameră Dahua, atunci când o controlam din NVR. Asta a fost singura problemă pe care am intalnit-o.
   Acum, cu alte camere poate funcționa perfect.
   Cand adaugi o cameră, ai o listă cu toate brandurile cunoscute; Asta înseamnă ca acest NVR este pregătit să funcționeze cu orice fel de cameră IP.

 3. salut.
  are nvr poe pe lan ?
  la ce distanta maxima pot pune o camera fara sa am blituri noaptea din cauza infrarosu sau mai rau sa nu se aprinda deloc.
  am auzit ca sunt stabilizatoare poe : pleaca de ex 24 volti si la capatul dinspre camera are stabilizare si iese exact 12v. (sau dupa caz …. 48 -> 24 ….)
  daca ai putea sa prezinti si modalitatea asta .
  merge bine traficul de date prin routerul din hibrid fata de un router dedicat ?
  multumesc pentru munca care o faci.

  • In general NVR-urile rezidentiale nu au POE pe lan. Pentru asta poti folosi un injector POE sau un switch POE, daca ai mai multe camere.
   O camera de calitate, cu obiectiv si si constructie bune, nu are nicio problema cu refleziile IR
   Sunt doau standarde POE, 802.3af si 802.3af, cel din urma mergând pana la maxim 30w, iar in general voltajul se ajusteaza automat in functie de cererea clientului (camera IP).
   Functia de router din acest NVR este una entry level, fara functii avansate; Cu toate astea isi face treaba destul de bine, mergând pana la 150 Mbps.

 4. Daniel Radu a zis

  Stiu ca nu are legatura cu tutorialul,dar,vreau sa faceti un tutorial despre cum faci o partitie de recovery peste cea veche,adica daca am facut upgrade la Windows 10,pot sa schimb pe acea partitie de recovery sistemul de operare cu cel nou

 5. La cat e de mic stie foarte multe sa faca: router, stocare inclusa, pana la 8 camere, conectare prin HDMI.
  Nu l-am mai gasit pe site la skut.ro. Ce am gasit pe net nu pare a fi acelasi model (nu are hard disk inclus si costa in jur la 600 lei, NVR HikVision DS-7108NI-SN). Foarte ok tutorialul!

 6. Ciao, deci pt. Dahua sd22204t-gn ar fi mai convenabil sa iau un Nvr Poe de la Dahua pt. compatibilitate?

 7. Salut Cristi,
  Ai idee, acest NVR e compatibil cu camerele Edimax? Detin vreo doua modele (IC – 3116W) si observ ca nu le vede. Am ales din “Camera Management mai multe protocoale, dar nimic. Nu le vede! Am incercat deasemenea cu IP local si DNS, situatia ramane aceeasi. Poate ai un raspuns. Multumesc

 8. Salutare,pt fiecare !
  am un hikvision ip,poe si vreau sa adaug 2 camere VK2-1080VDIR35V16e de la Vista ..hitron?
  In lista NVR sunt cateva branduri: Sony,Panasonic,etc Va rog sa ma ajutati sa pot folosi camerele VK2 cu acest nvr …naravash!

Speak Your Mind

*