De ce apar poze noi, aiurea în telefon

De ce apar poze noi, aiurea în telefon
Acorda rating

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să aflăm de ce de la o vreme ne trezim cu fotografii în smartphone sau tabletă. Fotografii pe care poate le știm dar le-am șters în trecut și totuși acestea sunt descărcare din nou în telefonul sau tableta noastră.

De ce apar poze noi, aiurea în telefon ?

Răspunsul este unul simplu. Faptul că sunt descărcate automat în telefon fotografiile pe care le știm sau le-am avut cândva, se datorează aplicație Facebook Messenger. Această aplicație a primit de curând un update care activează în Setări opțiunea Save Photos ceea ce înseamnă că în telefonul sau tableta noastră vor fi descărcate automat toate fotografiile primite de la cei cu care am conversat de-a lungul timpului pe Facebook Messenger. Ca să oprim descărcarea automată a acestor fotografii, va trebui să mergem în setările aplicație Facebook Messenger și să dezactivăm opțiunea Save Photos. Dezactivând opțiunea Save Photos din setările aplicație Facebook Messenger, de acum înainte, fotografiile primite nu vor mai fi salvate automat în telefon. Dacă dorim să salvăm o fotografie primită va trebui să dăm tap (să atingem) pe fotografia primită apoi să atingem butonul meniu (sau cele 3 puncte din dreapta fotografiei) și să alegem Save Image (salvează imaginea)
După dezactivarea acestei opțiuni trebuie să știți că pozele care au apucat să fie descărcate până să debifați voi descărcarea automată a acestora (Save Photos) vor trebui șterse manual de către voi.


Tutorial video – De ce apar poze noi, aiurea în telefon


Tutoriale similareDespre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comentarii

 1. Dean Winchester a zis:

  Daca nici dupa ce-a-ti dezactivat opțiunea, Save Photos din setarile aplicatie Facebook Messenger,
  pozele vor continua sa se descarce singure din nou, in telefonul sau tableta dumneavoastra,
  duceti device-ul de urgenta, la un exorcist profesionist.
  Nu va speriati prea tare! Aveti probleme de ordin metafizic, [adica aveti device-ul posedat ].
  In rest setarile sunt OK, functioneaza ! 😆

  View Comment
 2. Salut. Ar fi o minune sa faci un tutorial cum sa blochezi reclamele site-urilor pe care le accesam din windows. Imi fac o mie de nervi si dracii cu reclamele si tampeniile care apar in browser

  View Comment
 3. Interesant acest mic tutorial! Vreau sa stiu si eu ce widget (acela cu ceas si meteo) folosesti si cum se numeste wallpaper-ul.

  View Comment
 4. eu cand scot cardul din telefon apar pozele pe facebook. cand il bag in telefon apar pe viber. de unde apar poze pe facebook daca eu nu am cardul in telefon ? si cand am cardul in telefon dispar pozele din facebook.

  View Comment
 5. asta ma intrebam si eu dar eu am umblat in setari si am dezactivat ca ma gandeam eu ca e ori de la aplicatia fb ori cea de mess.

  View Comment
 6. Sunt constient ca se fac. Eu vroebam insa mai simplist pentru a-i contracara ideea, cu care nu sunt de acord. Nu poti, pe baza unei sperante, sa dai cu piciorul la un loc de munca.Eu am facut asta! Ca sa nu se inteleaga gresit (pt sunt oarecum in breasla). Insa daca privesc putin in urma, cred ca am avut si noroc destul pentru ca puteam da gres serios. Cred ca daca as lua din nou decizia (as lua, e clar, nu incape indoiala) m-as calcula mult mai bine ca sa evit riscurile. Pt ca-s mari 🙂

  View Comment
 7. De ce ar putea aparea in telefon,printre pozele mele don messenger,o poza pe care nu am vazut o niciodata?e de fapt un gif cu 2 oameni care fac sex,nu am vazut niciodaya gif ul asta,si nu l am primit de la nimeni,cum s ar putea explica asta?

  View Comment
 8. Întrebare. Exista vreo modalitate ca pozele postate pe facebook sa nu poată fi downloadate? Am pe cineva care le downloadeaza și repostează. Nu prea îmi place ideea

  View Comment
 9. Mai rău este ca numerele de telefon din agenda se multiplica. Unul pentru Whatapps, unul pentru Facebook, etc. Cum scăpăm de ele ?

  View Comment
 10. Eu nu am optiunea setări la messenger. As vrea sa dezactivez salvarea automată a pozelor…cum fac?

  View Comment

Spune-ți părerea

*