Cum poți sa-ți descarci pozele și filmările de pe Instagram

Cum poți sa-ți descarci pozele și filmările de pe Instagram

Cum poți sa-ți descarci pozele și filmările de pe Instagram

Cum poți sa-ți descarci pozele și filmările de pe Instagram?
În tutorial de astăzi o să vedem cum ne putem descărca toate fotografiile postate pe Instagram, clipurile video, fotografiile de profil, și tot conținutul pe care l-am postat pe Instagram Direct.

De ce ar vrea cineva să descarce pozele de pe Instagram, mă veți întreba.


Motive pot fi suficiente! Probabil vreți să renunțați la Instagram sau vreți să urcați unele fotografii și pe alte servicii sau rețele sociale, poate vreți să vă ștergeți contul sau anumite fotografii la care aveți niște comentarii neplăcute și vreți să le repostați pentru că acum aveți probabil o audiență mai mare, mai mulți urmăritori. Poate vrei să editați anumite aspecte dintr-o fotografie mai veche și apoi să o repostați sau vreți să vă ștergeți urmele de pe internet iar contul de Instagram era ultimul loc în care nu știați cum să procedați în a vă face un backup cu toată activitatea pe care ați avut-o pe Instagram.

Mai toate serviciile online ne permit sa ne descarcam datele.


Mai nou toate serviciile online încep să adopte funcția prin care utilizatorul să-și poată descărca toate datele folosite în activitatea pe care au avut-o pe respectivul serviciu on-line. Aceste măsuri de a oferi utilizatorului această funcție de a-și descărca datele, sunt impuse și prevăzute de uniunea europeană pentru toate companiile care activează sau își oferă serviciile în țările aflate în uniunea europeană.

Oricare ar fi motivul pentru care cineva dorește să își descarce fotografiile de pe contul Instagram, este bine de știut că se poate face acest lucru, avem dreptul să facem acest lucru și știm cum se face acest lucru.

Tutoriale similare:

 • Download canal YouTube cu toate fișierele ORIGINALE
 • Syncthing, sincronizare automata a datelor privat si sigur
 • Descarcă tot de pe Facebook – foto, albume, video si mesaje
 • Yahoo, transferarea datelor de pe Yahoo pe Gmail
 • Linkuri descarcare ISO Windows 7, 8 și 10, orice versiune
 • Tutorial video – Cum poți sa-ți descarci pozele și filmările de pe Instagram  Tutoriale similare


  Despre Adrian

  Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

  Comments

  1. daca puteti face un tutorial despre EaseUS Todo Backup free sau nu numai, multumesc mult si multumesc pt munca pe care o desfasurati

  Speak Your Mind

  *