Cum sa nu mai primesti notificari pe Android – oprirea mesajelor din bara

Cum sa nu mai primesti notificari pe Android
Cum sa nu mai primești notificări pe Android

Despre ce este vorba în tutorialul video Cum sa nu mai primesti notificari ?

Cum sa nu mai primesti notificari pe Android. Nu putin dintre noi ne-am lovit de avalanșe de notificări care apar din senin, și care nu se opresc niciodată. În tutorialul video o sa va arat de unde vin aceste notificări și cum le oprim.

Cum ajungem sa primim notificările astea, asa, din senin ?

Cum nimic nu este întâmplator pe lumea asta, nici notificările astea nu vin din senin.

Pe unele site-uri, site-uri gri, cum le numesc eu, suntem întâmpinați de tot felul de “șopârle” care apar atunci când vrem sa facem o acțiune predictibila.

Cum se întâmpla scamatoria de pe site-urile “gri”

Exemplu: intram pe un site de filme online și în player rulează un anunț, iar acel anunț are un buton în dreapta jos gen “Închide anunțul”. Acest buton nu este ceea ce pare, pentru ca la 2 secunde după ce apare, exact deasupra lui apare un pop-up de abonare la notificări.

Pentru ca mecanismul nostru automat de sărire peste anunțuri funcționează, o sa vrem sa apăsam pe “Închide anunțul”, și atunci BUM, apăsam pe butonul “Accept” de abonare la notificări.

“Magie” adevărata, hocus pocus și ești abonat

Totul de întâmpla în fracțiuni de secunda, încât nu nu-ți dai seama ce-ai făcut, pentru ca site-urile astea gri au cu un fel de de dans nupțial cu multe taburi și ferestre, care nu amețesc, te vrăjesc, asa cum un scamator își amețește privitorii cu mișcările din mâini și activitatea de pe scena.

Cum sa nu mai primesti notificari ?

Avem voua posibilitati:

 1. Sub fiecare notificare găsim un buton cu setări, pe care dacă intra o sa găsim opțiunile individuale pentru fiecare site in parte care ne trimite notificări.
 2. Dacă aveți prea multe site-uri care trimit notificări, atunci intrați în setările Google Chrome sau în setările browserului pe care-l folosiți și acolo găsiți setările pentru notificări.

Tutoriale asemănătoare sau…

Tutorialul video – Cum sa nu mai primesti notificari pe Android

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. salut cristi am si eu o rugaminte la tine am luat un virus fara sa stiu si mia criptat tot pc criptare se termina la ficare fisier npsk daca ma poti ajuta sa descarc un program sa decriptez un link habar nu am nu mai tu ma poti ajuta sa decriptez datele mia criptat tot pc filme poze muzic etc multumesc astept un mesaj pe “[email protected]

 2. Buna Nicolae, nu este virus este Ransomware; Npsk Ransomware si face parte din familia de ransomware Djvu.
  nu prea ai ce sa faci din moment ce ti-a criptat fisierele decat:
  1. sa scanezi Pc-ul cu Malwarebytes sa elimine Ransomware-ul
  2.Incearca cu Emsisoft Decryptor for STOP Djvu si poate in baza lor de date gasesti acelasi cod si reusesti sa recuperezi din date.
  3.instalezi sistemul de operare si fisierele care au fost infectate din nou,,asta daca ai un Back-up de pe o alta unitate externa.
  4. daca nu ai copii de rezerva la datele care ti-au fost criptate iti mai ramane o varianta; sa platesti pentru cheia de decriptare cat iti cer ei..dar nu ai siguranta 100% ca dupa ce platesti iti vor trimiti si cheia de decriptare.
  Si cel mai important pe viitor ca sa eviti asemena probleme iti tii datele si pe o unitate externa pt siguranta.
  Numai bine.

 3. Ghiorghita a zis

  salutari de bine.Am o rugaminte,am un samsung j4 plus si nu mai merge,trebuie resoftat,am incercat cu Odin 3 si imi da eroare si kitul Kies numi recunoaste telefonul ,nul accepta,si Driverul pt.mobile phone este ultima versiune si am si windows 10 .ce ppate sa se intample sa fac resoftarea telefonului.ma puteti ajuta cu un raspuns bun sau altul? Multe multumiri

Speak Your Mind

*