Cum vezi dacă și de unde ți-au fost accesate conturile de socializare Facebook Google Instagram Yahoo

Cum vezi dacă și de unde ți-au fost accesate conturile de socializare Facebook Google Instagram Yahoo


Cum vezi daca si de unde ti-au fost accesate conturile de Facebook Google Instagram Yahoo

Afla dacă ți-a fost accesat contul de socializare fără sa știi!


În tutorialul de astăzi o să vedem cum ne putem verifica activitate de pe conturile noastre și cum putem vedea dacă conturile noastre Facebook, Twitter, Instagram, Yahoo și Google, sunt folosite de alt cineva sau dacă au avut loc logări neautorizate sau logări necunoscute de pe dispozitivele conectate precum și locația din care s-a făcut conectarea la aceste conturi.

Cum aflam dacă ne-a fost accesat ilegal contul de socializare?


Majorarea serviciilor sociale oferă posibilitatea de a vedea activitatea accesărilor sau logărililor, dacă vreți. Unele îți dau foarte multe detalii și acțiuni ulterioare pe care le poți lua dacă vezi o activitate suspectă în contul tău, altele îți spun doar oră și data la care s-a făcut logarea în cont.

Facebook și Google dau cele mai multe detalii cu privire la activitatea accesărilor!

Pe Facebook

poți vedea data și ora, locația, IP-ul, dispozitivul, sistemul de operare și browser-ul folosit. Ai posibilitatea să te deconectezi de la fiecare sesiune în parte, de la toate simultan sau îți poți schimba imediat parola dacă observi o activitate necunoscută în contul tău.

Google

oferă la fel de multe opțiuni într-un mod mai plăcut, iconițe colorate, posibilitatea de a emite sesiunea sau dispozitivul și un link prin care poți începe procesul de securizare a contului.

Yahoo

la rândul lui oferă și el detalii însă nu dintr-o privire. Trebuie să dai click pe fiecare activitate în parte pentru a vedea detalii legate de oră, dată și IP.

Nu toate serviciile de socilaizare iti arata adresa IP de unde a fost accesat contul tau.


Din păcate, cele mai superficiale servicii care nu îți oferă prea multe detalii cu privire la activitatea contului sunt Twitter și Instagram acestea oferind doar informații cu privire la data accesării și ora.

Tutorial video – Cum vezi dacă și de unde ți-au fost accesate conturile de socializare Facebook Google Instagram YahooTutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. Faceti un tutorial si despre descarcarea albumelor pritenilor sau a altor utilizatori. INainte exista facepaste un addon foarte bun pentru mozilla ar nu mai exista. Poate in prezent exista alte alternative

  2. ASA-I, FORMA CORECTA, BA IOANE. Nu te mai da tare cu limba romana ca nu o stapanesti. Si daca nu o stapanesti, NU LE MAI FACE ALTORA OBSERVATII! ASA-I, ESTE FORMA CONSTRANSA A 2 CUVINTE: “ASA” si “ESTE”. Atunci cand omitem niste litere le inlocuim cu o liniuta,ca in cazul nostru!

Speak Your Mind

*