Cum descarci fotografii și clipuri video Instagram pe Android

Cum descarci fotografii și clipuri video Instagram pe Android

Cum descarci fotografii și clipuri video Instagram pe Android
Cum descarci fotografii și clipuri video Instagram pe Android
Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vorbim despre OGInsta+, o aplicație Android pentru Instagram ce ne permite să descărcăm fotografiile de pe contul cuiva de Instagram, clipurile video din Stories sau fotografiile acestora postate în Stories.

Aplicatie pentru descarcare poze si storyes de pe instagram

Aplicație OGInsta+ ne mai permite și să vedem fotografia unui profil Instagram la dimensiune mărită, lucru pe care în aplicația oficială Instagram, nu-l putem face.

Poate fi folosita alaturi de Instagram

Aplicație poate fi folosită pe lângă aplicația oficială Instagram, deci le puteți avea pe ambele instalate.
Practic OGInsta+ arată în interfața exact ca aplicația Instagram oficială doar că, în meniul de interacțiune cu postările, avem inserată opțiunea Salvează (în sensul de descărcare) pentru fiecare postare cu care dorim să interacționăm.

Download OGInsta

Tutorial video – Cum descarci fotografii și clipuri video Instagram pe AndroidTutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. Ce sa fac ca sa nu mai primesc spam

  2. Excelentă aplicația , dar personal am mers mai departe adică am descarcat și OGYoutube o aplicație similară cu cea oficială însă cu două funcții extrem de folositoare:
    1. Rularea videoclipurilor de pe Youtube în fundal mai ales cu ecranul stins.
    2. Descărcarea direct din aplicație.
    Ar trebui să faci un tutorial și despre aceasta pentru cei mai puțin familializați cu astfel de proceduri de instalare din surse necunoscute. Tot respectul pentru tot ceea ce faceți și țineți-o tot așa!

  3. Buna. Foarte util ce ne-ai dezvaluit aici. Si chiar am reusit sa descarc niste video cu muzica apoi sa le postez pe pag mea instagram. Doar ca la cateva minute primesc notificare cu nu stiu ce drepturi de autor Sony etc. Mi s-a intamplat la doua videoclipuri. Unul cu Michael J altul cu Sade. Dar tot instagramul posteaza videoclipuri de genul..chiar nu inteleg de ce scria ca mi le blocheza. Cu toate ca eu le mai vedeam pe pagina mea..aveti idee ce trebuie sa fac ? Multumesc

Speak Your Mind

*