Cum poți sa afli dacă ți-a umblat cineva în calculator și ce-a făcut

Cum poți sa afli dacă ți-a umblat cineva în calculator și ce-a făcut



Afla cine ți-a umblat cineva în calculator și ce-a făcut


Cu siguranța toți știm ca trebuie sa punem parola la calculator, dar de cele mai multe ori trebuie sa recunoaștem ca ne este peste mana sa băgam de fiecare data parola, asa ca lăsam calculatorul fără parola și bineînțeles ca oricine poate sa intre.

Cum afli dacă ți-a folosit cineva PCul în lipsa.


Am găsit trei aplicații gratuite, care mai sunt și portabile (nu se instalează), și care ne ajuta sa găsim urmele care sunt lăsate în computer după folosirea lui.

O sa ne jucam de-a detectivii !


Aceste aplicații care ne ajuta sa găsim urmele folosirii computerului, ne arata ce aplicații s-au deschis, ce s-a cautat prin PC, ce s-a cautat pe web și istoria din toate browserele web, adică lista siteurilor vizitate.

1. Browsing History View


Aplicația asta ne extrage istoria din toate browserele instalate pe PC și ne arata site-urile vizitate din orice browser, totul într-o singura fereastra, organizat cronologic.

2. My Last Search


Asta se ocupa de ultimele căutări în ordinea căutării. Indiferent ca faci căutarea pe Google, pe Youtube sau pe orice alt motor de căutare, interfața iți arata toate căutările.

3. Last Activity View


Dacă primele doua programe sunt înclinate mai mult pe partea de web și căutări, Last Activity View este o aplicație care ne arata istoria locala, adică ce aplicații s-au lansat, ce foldere s-au accesat, ce fișiere s-au deschis, etc.

Chiar dacă nu ți-a umblat nimeni prin PC …


Indiferent ca ți-a folosit altcineva PC-ul sau nu, aceste trei aplicații sunt bune și pentru a arunca un ochi prin “vechiturile” noastre. Sa vedem cam ce mai cautam noi în trecut. Poate ne amintim unele lucruri, poate vrem sa scăpam de altele, cine știe?

Sa deschidem ochii mai bine!


Cele trei aplicații ne fac mai conștienți fata de “mizeria” digitala pe care o lăsam în urma. Poate n-ar fi rău sa mai facem o mica curățenie din când în când, iar aceste aplicații sa le folosim ca sa verificam cât de bine am dat cu “matura” prin PC.

Download

1. Browsing History View
2. My Last Search
3. Last Activity View

Tutoriale asemănătoare:

  • Telefonul, ca și camera de supraveghere, cu Perch
  • Scurtare linkuri pentru SPIONI AMATORI cu statistici și adrese IP
  • Spionaj sau backup pentru call log si sms pe telefoane android
  • Remote Desktop pentru Android, acceseaza-ti PC-ul din telefon
  • Localizare Dupa Numarul De Telefon fără net prin SMS
  • Cum poți sa afli dacă ți-a umblat cineva în calculator și ce-a făcut – tutorial video





    Tutoriale similare


    Despre Cristian Cismaru

    Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
    Invat ca sa va invat !

    Comments

    1. Salut, Cristi, poti sa faci un ghid de achizitie pentru laptopuri, pentru inceput de 2019? Faci o treaba foarte buna! Mult succes in continuare!

    2. IceAlinutza a zis

      Si pe pe canalul de YouTube “Videotutorial.ro”: https://www.youtube.com/watch?v=deyYH3iKcaQ ; Nu știu de ce la mine nu apare și varianta “YouTube” direct din acest site?

    3. Aurel Mironescu a zis

      Buna seara domnule Cismaru, primesc si apreciez de multa vreme tutorialele dvs. Am o problema personala, legata de utilizarea email-ului, de cativa ani si indiferent la cine am apelat, persoane cat de cat cunoscatoare in ale internetului, nu am reusit sa o rezolv. Fac o ultima incercare si cu dvs. Pe scurt, iata despre ce este vorba: eu am adresa de email principala pe Gmail, nu am modificat nimic la Setari. Frecvent, mesaje noi pe care le primesc de la diverse persoane, unele importante, nu apar in Inbox si le gasesc doar in Trash (nu Spam!), sunt nevoit sa le mut eu in Inbox de fiecare data. Alta problema, mai frecventa, legata de trimiterea unor mesaje de raspuns sau redirectionare, pentru mesaje primite. Deci, cand raspund la un mesaj primit sau il redirectionez, de cele mai multe ori meajul meu de raspuns sau redirectionare este trimis direct in Trash si nu apare la Sent messages. In schimb, apare in Trash si dupa ce il mut eu in Inbox este trimis si apare in Sent messages. Nu am reusit sa rezolv nici cum aceste doua probleme si uneori este vorba de corespondenta importanta si devine obositor sau enervant. Aveti vreo idee despre cele relatate? Astept cu nerabdare un raspuns. Multumesc anticipat!
      Aurel Mironescu

      • Ma bag si eu … incearca sa folosesti mozilla thunderbird ca client de mail. Macar fa o proba . Imap sa il setezi daca vrei sa ramana mailurile si pe serverul google sau pop3 daca vrei sa le descarce in pc-ul tau si sa nu mai fie NICI UN MAIL pe google server . Ai grija la setarea asta daca vrei sa incerci mozilla thunderbird.

      • Salut.
        Dacă ai rezolvat problema ignora mesajul. Ce sistem de operare folosești? Oricare ar fi,prima rezolvare ar fi reinstalarea sistemului de operare.
        Descarcarea lui Google Chrome și apoi logarea și vezi dacă măi ai probleme.

    4. Ionel Manea a zis

      Multumesc Cristi,pe mine m-a ajutat Last Activity View, stiam ca umblasem acolo,stiam si de ce,dar nu mai stiam data care trebuia sa i-o amintesc cuiva cu care m-am contrazis…
      BAFTA SI MULT SUCCES

    Speak Your Mind

    *