Samsung Galaxy S10 Lite review – singurul “S” cu Snapdragon din Europa

Samsung Galaxy S10 Lite review
Samsung Galaxy S10 Lite review

Despre ce este vorba in recenzia Samsung Galaxy S10 Lite review ?

În acest review se vorbește despre telefonul smart Samsung Galaxy S10 Lite. Este o recenzie care vine în urma a aproape 3 luni de testare continua. De fapt telefonul a fost folosit normal si continuu in aceste aproape 3 luni.

Un review CORECT e din ce in ce mai greu de făcut!

Orice site și orice canal de pe YouTube, unde se face review pentru telefoane, gadgeturi, electronice, mașini, etc, e nevoie de fonduri pentru cheltuieli și de produse pentru realizarea conținutului.

Sunt sigur ca majoritatea celor care fac review-uri sunt bine intentionati initial. Din pacate odata cu trecerea timplului, relatiile cu distribuitorii de produse care le trimit articolele pentru testare, devin prea stranse, si asta nu e OK.

In foarte multe cazuri relatiile prea stranse se termina cu “casatorii”, unde review-erul devine majoreta magazinului.

Review-erul se loveste de cateva dileme, care sunt greu de rezolvat.

Accepti o relatie “prea calda” cu distribuitorul, dar trebuie sa zici de bine, altfel nu mai primești produse, sau nu le mai primești primul. (obiectivitate 20%)

Accepți sa faci review-uri plătite cu cash sau cu produse și din pasionatul de ieri începi sa te transformi într-o mașina de făcut review-uri. (obiectivitate 10%)

Accepți sa dai un spațiu de pe site / canal unei companii care publica în locul tău și spațiul iți este plătit ca și cum ai închiria un spațiu comercial (te vinzi, obiectivitate 0%)

Faci review-uri la produse mici și multe, din China, ca asa iți permiți sa le cumperi și câștigi din drop shipping (obiectivitate 30%)

Faci review-uri la cate ceva care se vinde bine și câștigi din lincul de affiliere (review mecanic, obiectivitate 10%)

Faci review la produse bune din China și câștigi din linkul de affiliere. Știi ca faci o treaba buna și poți sa câștigi și un ban corect. (obiectivitate 50%)

Faci review la ce ți-ai cumpărat tu cu banii tăi și nu ai niciun interes, nu ai programe de afiliere, reclame pe site sau alte forme de câștig. Scenariu în care nu câștigi bani din site / canal și nu prea postezi conținut (obiectivitate 80%, pentru ca indiferent ce, tot rămânem subiectivi)

Faci review la produsele tale, cumpărate din banii tai, ai reclama pe site, ai link de afiliere, dar totuși vrei sa fii cât se poate de obiectiv și atent la conținutul pe care-l livrezi (obiectivitate 80%, pentru ca tot ai interes sa-ți intre lumea pe site, canal și sa cumpere produsul)

Concluzia finala nu am reușit sa o trag nici acum, după atâția ani, și au trecut peste 10 ani de când postez.

Eu încerc sa rămân pe review-uri făcute la produse cumpărate de mine sau la produse de buna calitate la preturi bune din china (in general branduri chinezesti). Ocazional accept produse trimise de distribuitori sau magazine care nu au nicio pretenție, adică iau produse de la cei care au încredere în produsul lor. Nu-mi place sa fiu doar un agent de vânzări.

NICIODATĂ sa nu crezi ca un review este făcut în mod dezinteresat. Oriunde exista interes, dar tu ca realizator de conținut trebuie sa faci în asa fel încât interesul sa nu afecteze conținutul.

Mai e o problema….TIMPUL!

În fuga după cine postează cel mai rapid, ca ala o sa primească puhoiul de vizitatori, se fac review-uri superficiale, citire de specificații și truisme goale de sens. Nu se testează pe bune, și aici nu mai refer la benchmark-uri, ci la petrecutul de timp cu telefonul, pana ajungi sa-l simți bine.

Dupa o săptămâna nu poți sa faci un review competent, poți doar sa citești specificații și sa reproduci părerile altora care au făcut și ei o grăbeală de review. Trebuie sa ținem cont ca “fabricile de review-uri” au și alte gadget-uri în paralel pe care trebuie sa le “testeze”.

Nu zic ca-s eu mă-sa!

Fiecare dintre noi încercam uneori sa o luam pe scurtătura, ca asa-i firea umana, de fapt asa-i creierul, mereu încearcă sa găsească calea ușoara. Si eu am dat gherle, și uneori unii dintre voi chiar mi-ați atras atenția. Mulțumesc!

Calea ușoara nu-i cea mai sănătoasa, când vine vorba de un review. Tocmai de aceea, dragii mei, hai sa facem și noi conținut de calitate; Si când zic calitate nu ma refer la luminițe colorate și ambianta gen “UnboxTherapy”; Vorbesc de conținut de calitate care sa-i fie de folos omului. Hai sa facem și noi frumos, că vecinii noștri bulgari (GSMArena) ne-au arătat ca se poate.

Înapoi la Samsung Galaxy S10 Lite review

De ce am ales Samsung Galaxy S10 ?

 1. Procesor Snapdragon 855 (mai bun decât Exynos)
 2. Stocare rapida UFS 3.0
 3. Design actual
 4. Ecran AMOLED frumos, luminos și mare (e mai bine mare)
 5. Sticla ecranului este plana cu margini 2.5D, nu este curbata
 6. Baterie 4500 mAh
 7. Încărcare rapida și suport PD 3.0 (power delivery, e un standard de încărcare universal)
 8. Camere bune cu stabilizare optica pe camera principala și electronica pe celelalte
 9. Recepție celulara, Wi-Fi, Bluetooth și GPS excelente
 10. Software-ul Samsung pe care acum îl găsesc extrem de matur și ofertant

De unde cumpăram telefonul?

Samsung Galaxy S10 LITE, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black (link de afiliere, videotutorial.ro primește comision)

Samsung Galaxy S10 Lite 128GB 8GB RAM Dual (G770F) (videotutorial.ro nu castiga nimic)

Mai puteti incarca si pe o_x, dar bineinteles cu grija, ca o sa dati si de țepari.

Recenzii asemanatoare:

 1. Samsung S10 Lite afacerea momentului – Snapdragon 855 NU E LITE!
 2. Conectare doua boxe bluetooth pe wireless – Samsung Dual Audio
 3. Review boxa Bluetooth Ikea Eneby 30 – chilipir adevarat
 4. Muzica la doua boxe bluetooth conectate – merge și ca soundbar
 5. Tronsmart Onyx Ace TWS de calitate AirPods la sfert de preț – review
 6. Încărcător auto cu încărcare rapida universal toate standardele fast charge
 7. Tp-Link Tapo C200 camera motorizata review si ghid de utilizare

Review Samsung Galaxy S10 Lite

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Mi-a placut tare introducerea.Ai o bila alba de la mine pentru sinceritate

 2. filip marius a zis

  de ce la S10 lite al meu atunci cand ies afara [ies din aria de acoperire wi-fi]nu mai vrea sa functioneze date mobile ,adica nu comuta automat intere wi-fi si date mobile [nu se intimpla tot timpul ,aleatoriu ,adica cand vrea el] ?pentru a ma conecta la internet trebuie atunci cand nu functioneaza deschid si inchid mod avion este mai rapid decat restart. in speranta ca i-mi vei raspunde multumesc anticipat

Trackbacks

 1. […] Va recomand fara rezerve Poco F2 PRO, si in continuare pentru cei care nu gusta nivelul de customizare si nici nu reusesc sa se obisnuiasca cu interfata MIUI, recomand Samsung S10 Lite […]

Speak Your Mind

*