Conectare doua boxe bluetooth pe wireless – Samsung Dual Audio

Conectare doua boxe bluetooth pe wireless

Despre ce este tutorialul Conectare doua boxe bluetooth pe wireless ?

În acest tutorial video Conectare doua boxe bluetooth pe wireless o sa vedeți cum se pot conecta doua boxe bluetooth, ca sa ruleze aceeași melodie, prin wireless.

Conectare doua boxe bluetooth pe wireless prin doua metode

Prima metoda funcționează cu unele telefoane Samsung, se numește Samsung Dual Audio, și consta în conectarea a doua boxe bluetooth la telefon și folosirea amândurora ca sa ruleze muzica.

Oricât de cool ar părea, aceasta metoda nu da rezultate prea bune cu boxe diferite. Ca sunetul sa se audă perfect, boxele trebuie sa fie identice și sa fie plasate cam la aceeași distanta fata de telefon.

Cea de-a doua metoda consta în folosirea unui receptor bluetooth extern iar boxele se vor conecta la receptor prin cablu la mufa AUX

Diferențe în calitatea sunetului la fiecare dintre metode.

Cu Samsung Dual Audio calitatea sunetului este dependenta de boxele pe care le folosim, în sensul ca acestea trebuie sa fie identice, deoarece la boxe diferite apare o întârziere pe una din boxe, de obicei pe cea cu versiune Bluetooth mai veche și procesare mai accentuata.

Dacă boxele sunt identice, cu același profil EQ și aceeași distanta fata de telefon, atunci este posibil sa se audă bine.

Metoda cu receptorul bluetooth, cu toate ca pare mai complicata, este varianta care oferă cea mai buna calitate a sunetului, pentru ca prin folosirea unui receptor bluetooth comun pentru ambele boxe, sunetul este identic, fără întârzieri și în plus obținem și un efect de stereo.

De unde cumperi receptorul Bluetooth ?

Pe piața găsești o mulțime de receptoare. Dacă-l vrei în special pe cel din tutorial o sa găsești pe Amazon:

Receptor audio Bluetooth Justop (Amazon.co.uk)

Tutoriale asemănătoare cu audio, bluetooth, etc:

Tutorial video – Conectare doua boxe bluetooth pe wireless

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. salutare .imi place ceia ce faci si te urmaresc de multa vreme , este interesant tutorialul asta dar nu inteleg titlul sau tutorialul . titlul zice ca e fara cabluri dar se pare ca nu este asa !! chiar folosesti cabluri ….; sunt un pic confuz . te apreciez in ceia ce faci .

  2. Asteptam un tutorial despre cum se poate conecta o boxa sau o casca bluetooth la doua device-uri simultan (Ex. Telefon si Laptop)

Trackbacks

  1. […] Conectare doua boxe bluetooth pe wireless – Samsung Dual Audio […]

  2. […] Conectare doua boxe bluetooth pe wireless – Samsung Dual Audio […]

Speak Your Mind

*