Placă de captură Gaming și Streaming – Avermedia Live Gamer Portable

Ce este o placa de captura ?
Placa de captura este un device hardware care poate înregistra semnalul video din diferite surse. În cazul nostru, putem înregistra semnalul venit de la un PC, putem înregistra semnalul dintre un PC / consola și un monitor, putem înregistra de la o camera video sau de la orice fel de dispozitiv care are ieșire video.
Ce este o placa de captura hardware ?
Plăcile de captura hardware au chip-uri speciale care se ocupa de transcodarea semnalului video, fără sa se consume resursele PC-ului.
Ce este o placa de captura cu HDMI Pass Through ?
Asta înseamna ca placa de captura are o intrare și o ieșire HDMI, prin care se poate intercepta semnalul care merge prin HDMI spre monitor / televizor.
Ce înseamna PC Free Recording ?
PC Free Recording este posibilitatea prin care o placa de captura poate stoca înregistrările pe un mediu de stocare propriu (card SD, SSD, hard disk portabil, hard disk propriu). Practic cu PC free recording poți înregistra orice, de pe orice cablu HDMI, fără sa fie necesar un PC.

Placă de captură Gaming și Streaming – Avermedia Live Gamer Portable

Live Gamer Portable de la Avermedia este o placa de captura deosebit de interesanta prin faptul ca ne oferă portabilitate.
De la dimensiunea mica, pana la înregistrarea PC Free, LGP oferă userului o mulțime de opțiuni.
În pachet avem o serie de cabluri pe care le putem folosi ca sa capturam semnal de orice fel. De la PC, console și pana la camere video și recivere TV, Avermedia Live Gamer Portable poate captura orice. Și chiar dacă nu găsești cablul potrivit, se pot folosi adaptoare.
Specificatii live gamer portable (site oficial)

Cel mai bun preț:

Avermedia Live Gamer Portable Lite
Avermedia Live Gamer Portable (cea din tutorial)

Tutorial video – Placă de captură Gaming și Streaming – Avermedia Live Gamer Portable

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Salut am o intrebare pot folosi aceastã placã de capturã pentru a captura semnalul unui tv tuner USB in modul pc free?

  2. HAI Salut domnul cristi vreau sa iti fac o propunere,bineinteles functie de timpul tau si de importanta care o acorzi ….fa o serie de videotutoriale despre Deep Web,Dark web…etc asta casa vada lumea si fata intunecata a netului. ps.sunt Corleonestii tu …. Salutari tie si lui Adrian Bafta!!!!

  3. Cristi, te-as ruga sa continui cu acaeasta serie. M-ar interesa si despre Webinare sau metode de interactiune intre mai multi participanti.

  4. salut cristi captura de pe ps2 se poate face a\v composite,rosu,alb sunet si galben video sau trebuie convertor hdmi

  5. gita gheorghe a zis

    vreau sa cumpar si eu unu dar nu stiu unde sa ma duc ,ca nu vreau online vreau sa vad daca este ce vreau eu si asa sa ma duc la magazin si sa-l cumpar

  6. Salut. Vad ca majoritatea placilor au USB 3.0 iar aceasta USB 2.0. Este vre o diferenta? Am nevoie sa transmit live cu o camera video profesionala, si nu stiu daca afecteaza treaba asta calitatea sau viteza. Imi poti daun sfat sau mi ai recomanda o placa mai profi?

  7. Buna ziua as vrea sa stiu domnu Cristi daca aceasta placa de captura avermedia poate sa mearga si pe net prin inermediul telefonului mobil si daca da sa imi spuneti cum sa fac ca am nevoie sa inregistrez fara sa duc cu mine un pc. Multumesc.

Speak Your Mind

*