Folosire cont WhatsApp simultan pe doua dispozitive

Folosire cont WhatsApp simultan pe doua dispozitive
Folosire cont WhatsApp simultan pe doua dispozitive

Despre ce este vorba in tutorialul Folosire cont WhatsApp simultan pe doua dispozitive ?

In tutorialul video Folosire cont WhatsApp simultan pe doua dispozitive o sa va arat cum puteți sa folosiți WhatsApp si de pe alte dispozitive, in afara telefonului pe care acesta a fost înregistrat.

De ce aveam nevoie sa folosim WhatsApp si pe alte dispozitive, daca îl avem deja pe telefon?

In ultima vreme, odată cu introducerea in anumite zone a cursurilor online, copii, uneori, au nevoie sa primească pe WhatsApp diferite linkuri, documente, mesaje de la colegi sau de la profesori.

Cum copii folosesc in general tablete, laptop-uri sau chiar sisteme desktop ca sa studieze online, e destul de complicat sa copieze linkurile de pe telefon.

Soluția este accesarea WhatsApp-ului chiar de pe dispozitivul pe care il folosesc pentru cursurile online.

WhatsApp nu permite folosirea unui cont pe doua dispozitive

WhatsApp nu poate fi folosit decât pe un singur dispozitiv, adică acel dispozitiv pe care l-am înregistrat.

Din fericire exista o alternativa prin care sa folosim WhatsApp pe telefon si tableta sau pe telefon si laptop in același timp.

WhatsApp WEB este gura de aer pentru cei care vor sa folosească WhatsApp pe un al doilea dispozitiv.

Chiar daca nu putem sa folosim un cont WhatsApp pe doua dispozitive in același timp, avem o soluție de rezerva pe care cei de la WhatsApp ne-o pun la dispoziție.

WhatsApp Web este o metoda prin care puteți accesa WhatsApp intr-o fereastra de browser, pe in al doilea telefon, tableta sau chiar PC.

Cum se folosește Whatsapp Web ?

 1. Pe al doilea dispozitiv pe care vreti sa accesati WhatsApp, vizitati adresa https://web.whatsapp.com (pe tableta si telefon activati versiunea “Desktop”)
 2. Pe ecran trebuie sa apară un cod QR
 3. Pe telefonul pe care aveti aplicatia WhatsApp instalata si inregistrata, din meniu selectati WhatsApp Web si scanati codul QR de pe ecranul celui de-al doilea dispozitiv.
 4. Gata, acum o sa aveți pe ecran varianta Web a WhatsApp-ului

Bonus, scăpați de spioni cu WhatsApp Web!

Pentru ca WhatsApp Web poate rula decât pe un singur dispozitiv, înregistrând chiar voi o sesiune de WhatsApp web, sunteți siguri ca nimeni altcineva nu a înregistrat o sesiune de WhatsApp web atunci când a prin telefonul vostru pe mana.

Alte tutoriale despre WhatsApp

 1. Tema neagra pentru Whatsapp – WhatsApp Dark Beta
 2. Transfer descărcare fișiere WhatsApp pe PC (WhatsApp pentru calculator)
 3. Trucuri si sfaturi WhatsApp 2019 – pe astea nu le știai
 4. Criptare conversații Whatsapp și Messenger
 5. Cum se face backup online WhatsApp pentru schimbare sau resetare telefon

Tutorial video – Folosire cont WhatsApp simultan pe doua dispozitive

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Bun. Util. Mulțumim.

 2. Lucian Maxim a zis

  Salut…Urmaresc tot ce postezi…Esti super ok….Aplic tot ce consider eu ca e util pt mine din articolele tale…Referitor la Whatsapp …cu conturi diferite…Eu am aplicat o metoda care functioneaza de minune …Si recunosc ca am aplicat-o tot datorita tie…Mai exact…acum cativa ani ai avut un tutorial despre o aplicatie cu numere de telefon de oriunde din lume. E vorba de Dingtone. Am facut abonament la aplicatie …am obtinut un numar de telefon. Abonamentul e anual si surprinzator de ieftin…Eu am iPhone…Nu am instalata cartela electronica, adica ESIM. Am cartela fizica…si evident Whatsapp cu numarul meu de Romania. Dar ce vroiam sa-ti spun e ca ….chiar daca nu am telefon dual sim…am doua numere de telefon …iar unul e de la Dingtone…Ca sa vb de pe numarul Dingtone trebuie sa ai net …si credite pe care le castigi sau cumperi…in fine…Eu acum pot apela de pe numarul de la Dingtone fara a consuma credite…Am instalat aplicatie Whatsapp Bussines (care e tot gratuita dar e pentru firme…dar nu e obligatoriu sa ai firma…poti completa ce va vrei la rubrica firmelor)..Am inregistrat ca numar de telefon pe aplicatia Whatsapp Bussiness ..numarul de la Dingtone …si asa …am doua conturi Whatsapp pe telefon…o singura cartela…Si pot suna cu numar de America de exemplu din Whatsapp Bussiness…fara a consuma credite din aplicatia Dingtone…Ti-am scris asta cu gandul ca poate faci un tutorial despre asta …eu nu am timp si nici priceperea ta …Multumesc pentru atentie

Speak Your Mind

*