Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefon

Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefon
3.5 (4) 70%

Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefon

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem folosi două conturi de WhatsApp sau două conturi de Facebook, simultan, pe același telefon sau tabletă.
Așa cum probabil știți deja, WhatsApp permite înregistrarea unui singur număr de telefon per device (smartphone sau tabletă). În cazul în care avem un smartphone dual SIM, nu putem folosi ambele numere de pe ambele cartele, în WhatsApp, folosind același telefon. Cam neplăcut dacă stai să te gândești, nu? De asemenea Facebook nu ne permite să ne logăm în aplicație cu mai mult de un cont. Ne oferă posibilitatea să ne deconectăm de la contul deja logat și să ne logăm cu un altul dar asta nu ne este deloc util atunci când vrem să folosim 2 conturi de Facebook în același timp.
Ei bine pentru a trece peste aceste neajunsuri, ne stă la dispoziție aplicația Parallel Space. Aceasta ne ajută să clonăm aplicațiile deja instalate însă atunci când deschidem pentru prima dată o aplicație clonată, aceasta se va comporta ca și cum nu a mai fost instalată pe device, ne vom putea loga cu un alt cont de Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram, în funcție de aplicația pe care am ales să o clonăm.
Aplicația Parallel Space poate fi folosită și de cei care folosesc conturi în jocuri sau vor să o ia de la zero cu un anumit joc dar nu vor să piardă scorul acumulat de pe contul cu care au început inițial jocul.
Un lucru care mi-a scăpat în tutorial dar pe care l-am observat mai apoi este că, din fericire, funcția Password este totuși funcțională după setarea modelului de blocare însă va intra în funcțiune abia după ce blocăm ecranul sau îl punem în stand by, lucru care mi-a scăpat în tutorial și despre care am afirmat greșit că nu funcționează.
Parallel Space (play store)
Tutorial video – Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefonTutoriale similareDespre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comentarii

 1. acum de curand in timpul concediului neavind semnal la tel. (digi) a intrat in roaming voda. dar fara net,am cumparat o cartela sim cu net inclus (voda.) am mutat simul digi pe sim2 si simul de la voda. pe sim1 si ce sa vezi mi-a mers whatsapp fara probleme si fara sa ma inregistrez cu alt numar.

  View Comment
  • Adrian Gudus a zis:

   Este normal să-ți funcționeze, aici s-a abordat o altă situație! Nevoia de a folosi două conturi de WhatsApp pe un singur telefon. Nu s-a întâmplat nimic neobișnuit în cazul tău.

   View Comment
 2. Buna dar la Iphone nu gasesc aceasta aplicatie este altceva asemanator

  View Comment
 3. da e buna aplicatia mai sunt si altele de genul. si chiar sa ai o singura aplicatie si sa te loghezi la fb , washapp etc din una singura

  View Comment
 4. LucianGL a zis:
 5. in sfarsit mai face si adi un tutorial…

  View Comment
 6. Am dat sunetul la MAXIM pentru a viziona videotutorialui ! Fa ceva sa auzim si noi,pe viitor !!!

  View Comment
 7. salutare.un tutorial despre oneplus 3 pe cand?

  View Comment
 8. marian galu a zis:

  adrian sau cristi , ma puteti ajuta , dau la laptop pe butonul de pornire dar laptopul nu porneste

  View Comment
 9. Adrian Marin a zis:

  mai e o metoda foarte buna pentru cei cu telefoane Samsung, si anume Knox. Am doua aplicatii whatsup intr-un note 4 (single sim). Un cont pe simul din telefon si un cont in knox dar cu confirmare de pe un alt telefon.

  View Comment
 10. Buna! Eu am doua SIM-uri cu acelasi numar functionale. Si doua telefoane. Pot sa folosesc acelasi cont de whats app pe cele doua telefoane simultan?

  View Comment
 11. Pe iphone ce aplicatie similara ar fi pt 2 conturi de fb simultan?

  View Comment
 12. Pt a clona pe iPhone whatsapp cum se procedează?

  View Comment
 13. Buna ziua!
  Am doua conturi de facebook,am descarcat aplicatia…dar surpriza nu merge,am Iphone am citit ca pt Iphone nu merge…eu nu inteleg ce naiba politica de doi bani ai cei de la Apple?
  La cel mai scump si mai fiabil telefon de pe piata,nu mai comentez nimic…ramane sa imi schimb telefonu cu un android,va multumesc!

  View Comment
 14. Salut!Am.si eu o intrebare daca ma.poti ajuta……cum.as putea sa am acelasi cont de whatsapp pe 2 telefoane?……am incercat insa cand ma loghez pe unul ma deligheaza de pe celalalt…….este vre-o aplicatie care ar putea sa tina un singur cont activ pe 2 telefoane?!….Multumesc Anticipat!

  View Comment
  • Adrian Gudus a zis:

   Scrie sus în căsuța de căutare din dreapta sus: “Cum intri pe contul altcuiva de WhatsApp sa-i citești conversațiile” apasă tasta Enter și vei găsi un tutorial video despre o aplicație care te ajută să faci ceea ce vrei tu

   View Comment

Spune-ți părerea

*