Facebook pentru Android acum si cu optiunea pentru descarcarea pozelor

Saluatre prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre aplictia Facebook pentru Android care a ajuns la versiunea 3.5. Noul Facebook pentru Android ne permite acum sa descarcam fotografiile prietenilor prin optiunea “Save photo” (salveaza fotografia) lucru care pana la aceasta versiune, nu era posibil dar totusi se puteau descarca fotografiile apeland la un mic truc.
Pe langa aceasta optiune, aplicatia Facebook 3.5 pentru Android vine si cu repararea unui bugg care afisa un spatiu gol acolo unde ar fi trebuit sa fie o fotografie.
Asa cum va spuneam si exemplificam in tutorialul video, pana la aceasta versiune cand nu exista optiunea de a salva o fotografie, se putea apela la un mic truc pentru a indeplini aceasta sarcina. Din modul photo viewer (modul de vizualizare a unei fotografii) se putea accesa butonul meniu si de acolo selectam optiunea Share, de aici aveam posibilitatea sa trimitem fotografia respectiva catre Google Kepp, Sky Drive, DropBox, SugarSync, Gmail, Cloudii sau oricare spatiu de stocare cloud de unde putea fi ulterior descarcata accesand serviciul cloud respectiv fie cu un browser Desktop sau cu un alt dispozitiv mobil, smartphone sau tableta.
Spre final, daca sunteti interesati de cum putem descarca fotografiile facebook ale prietenilor folosind telefonul sau tableta ce ruleaza Android, va invit sa vizionati tutorialul video.


 


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Duallpannel a zis

  Cristi acum 2 ani faceai un tutorial despre DD-WRT si ai promis ca vei reveni cu un nou tutorial in care vei explica care sunt inbunatatirile aduse si mai multe detali despre interfata DD-WRT.Vei mai face acel tutorial ?
  Daca routerul meu nu suporta IPv6, o upgradare la DD-WRT va face acest protocol dosponibil ?

 2. pacat ca aplicatia facebook merge sacadat si greoi pe terminalele care nu sunt high-end si ruleaza in fundal fara sa il poti opri… eu sincer, mai bine intru pe facebook direct din browser.

  • Da asa e, am pe un HTC Wildfire care stai 10 min pana sa se incarce complet, cateodata iti vine sa apesi pe display pana il spargi ca sa se acceseze mai repede, versiunea 1.7.5 sau 1.7.7 merge acceptabil, cu asta 3.5 iti vine sa arunci tel. cand vez ca se blocheaza niste gadget-uri de doi lei, eu nici nu bagam pe piata astfel de smartphone-uri pui tu 528mhz procesor si placa video tot din el sa ia opengl laso naiba de treaba, pt android 2.2 pui 528mhz pui 700-800mhz sa duca cat de cat

 3. Ai putea face te rog un tutorial despre chestia asta : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025939 ?
  se poate personaliza telefonul cu el cam cum vrei.
  Multumesc

 4. anina forever a zis

  mi-as dori sa pot comunica cu prieteniii pe facebook video

Speak Your Mind

*