Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Foarte interesant tutorialul. Urmaresc cu mare interes tutoriale voastre. Sunteti tari in tot ce faceti si in tot ce cercetati pana ajungeti la filmarea unui tutorial.
  Dar am o itnrarebare. Pentru facebook messenger lite cum se poate activa thema dark?

 2. Salut, folosesc Simple pro sau Fella… ambele sunt foarte bune inlocuitoare de facebook.

 3. Nu inteleg de unde atata pasiune pentru tema neagra. La ce bun s-au mai inventat ecranele color ? Dai 1000$ pe un telefon sa vezi alb negru ??? Cumperi limuzina care are scaune cu cea mai fina piele si dupa te duci in targ sa-i iei huse de doi lei sa nu se uzeze pielea !?!?! Bucurate de telfon si de toate inovatiile lui, bucurate de culori, bucurate de display cu gorilla glass nu ii pune folie. Pentru ce il pastrezi si protejezi ??? Ca sa il vinzi pe olx la un pret bun si sa se bucure noul proprietar de el. Fa-i asigurare daca vrei sa nu ai grija lui. Mai ti minte cand l-ai scos din cutie ce frumos era si ce misto se vedea …. Si ce-ai facut ? L-ai transformat intr-o URATENIE. Asta este parerea mea nu trebuie sa fie deacord cu ea toata lumea ….. doar mai ganditiva.

 4. Adrian Guduș a zis

  În text s-a explicat de ce negru. L-ai citit? Nu vorbim aici despre alb negru ci despre înlocuirea fundalului alb din aplicații cu cel negru. Asta înseamnă că, în loc să vezi alb și culori vei vedea negru și culori. Ce, până acum când aveai fundal alb, aveai doar negru? Nu, aveai fundal alb peste tot și restul culori. Acum înlocuiești albul cu negru și restul rămân colorate. Motivul pentru care se trece la fundal alb de la fundal negru, s-a explicat în articol. Te invit să-l citești.

 5. Adrian Guduș a zis

  Rectificare: Motivul pentru care se dorește trecerea de la fundal alb la fundul negru (și restul culori) s-a explicat în textul de deasupra tutorialului video.

 6. Am incercat asta pe Oneplus 3 cu Android 10 custom ROM… cred ca sunt versiuni diferite pentru alte device-uri…nu am butonul dark mode… Adrian, de curiozitate, ce versiune de Lite ai? Al meu e 185.0.0.6.118.

 7. Adrian Guduș a zis

  Am mai tot spus și cu alte ocazii. Atunci când se introduce o funcție nouă, ea nu este disponibilă pentru toți utilizatorii. Facebook integrează treptat noile opțiuni, pe grupuri de utilizatori, nu la toată lumea în același timp. Fac treaba asta pentru a evita eventualele probleme ce ar putea apărea odată cu noua funcție introdusă. Și ca să evite problemele ce ar putea afecta toți utilizatorii, introduc noua funcție treptat, gradual. Întâi la 10000 de utilizatori. Dacă totul este ok, nu sunt probleme majore, nu s-au raportat breșe sau nemulțumiri, Facebook va introduce funcția pentru următorii 10000 și tot așa până când toată lumea ajunge să o aibă. Nu doar Facebook procedează așa ci și producătorii de telefoane atunci când oferă update-uri de sistem precum și celelalte companii ce oferă servicii.

Speak Your Mind

*