WhatsApp, cum citim mesajele șterse – ale tale și ale altora

WhatsApp, cum citim mesajele șterse
WhatsApp, cum citim mesajele șterse
Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem recupera mesajele șterse de pe WhatsApp sau cum citim mesajele șterse de pe WhatsApp.

Despre ștergerea mesajelor WhatsApp

Nu foarte multă lume știe că WhatsApp îți oferă posibilitatea să ștergi unul sau mai multe mesaje trimise celor cu care conversezi. Cu alte cuvinte, dacă trimiți cuiva un mesaj la nervi sau din greșeală, mesajul tău îl trimiți într-o altă conversație, ai posibilitatea să te răzgândești și să ștergi mesajul trimis înainte ca acesta să fie citit de către destinatar.
Când ștergi mesajul, așa cum am arătat și în tutorialul video, îl poți șterge “Doar pentru tine” (caz în care mesajul o să dispară doar din conversația ta dar va rămâne în conversația celui cu care îți scrii) sau îl poți șterge “Pentru toată lumea” (caz în care mesajul trimis o să dispară și din conversația ta și din conversația celui cu care îți scrii)
Deasemenea această funcție de a șterge mesajele, o avem și pentru grupuri.

Cum văd un mesaj WhatsApp șters dacă nu am apucat să îl citesc înainte ca expeditorul să șteargă mesajul?

Este foarte simplu, instalăm aplicația Notification History pe care o găsim în Magazin Play, îi oferim permisiunile necesare pentru Accesibilitate și pentru Acces la notificări și de acum înainte, chiar dacă cel cu care conversăm pe WhatsApp va șterge mesajele înainte ca noi să apucăm să le citim, Notification History va înregistra toate notificările primite și în același timp și mesajele care însoțesc notificările.

Pot vedea sau recupera și mesajele șterse pe care le-am primit înainte să am instalată aplicația Notification History?

Evident, răspunsul este nu. Aplicația Notification History înregistrează istoricul notificărilor din momentul instalării și nu le recuperează pe cele avute înaintea instalării sale.

Tutorial video – WhatsApp, cum citim mesajele șterseTutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Constantin buzatu a zis

  Am o părere bună dar vorba lu nenea Iancu mă depășește

 2. Salut,ce setare folosesti pt a avea in keybord numerele deasupra ,asa cum iti apar tie ?

  • Buna.
   Si pe mine m-ar interesa, dar mi se pare ca de la anumite versiuni de Android in sus se poate asa ceva. Poate are timp Adrian si ne zice.

 3. Salut. Neplacut este ca ii apare victimei in bara de stare ca este activ what web. Este vre o rezolvare?

 4. HELP.
  Am sters niste mesaje de pe whatsapp si acum vreau sa le recuperez. E o urgenta. Te rog Adrian. Sau poate ma ajuta cineva.

 5. Poti sa vezi si mesajele sterse pe care le-ai trimis tu?

 6. Nu merge si cu pozele sterse!

 7. Radu Dorina a zis

  cum pot copia mesaje din watsapp şi mail intr-un document pdf sau word ca sa le pot imprima si sa fie vizibile_? apar mici si alungite….

  multumesc anicipat pentru raspuns

 8. Bună! Te pricepi și la contul de Facebook?? L am pierdut și nu îl pot recupera sub nicio forma. Am resetat parola la tot și nimic! Mulțumesc!

Speak Your Mind

*