Detector de microfoane spion trackere GPS si dispozitive de localizare

Detector de microfoane spion trackere GPS
Detector de microfoane spion trackere GPS

La ce folosește un detector de microfoane spion trackere GPS ?

Dacă ești un om important sau pur și simplu ai un partener de viata paranoic, e posibil sa fii urmărit prin intermediul unui microfon spion sau a unui tracker GPS, și de aceea ai nevoie de un detector de microfoane spion și trackere GPS.

Pe ce principiu funcționează un aparat care detectează microfoane și trackere GPS ?

Aceste aparate sunt practic niște scanere care detectează orice frecventa radio de la 1 pana la 8000 Mhz. De îndată ce a simțit un semnal radio, acesta începe sa se isterizeze sonor și luminos. Astfel ne dam seama ca a descoperit un semnal radio puternic.

Totuși, detectarea microfoanelor spion nu-i atât de simpla.

Având în vedere ca scanerul acesta detectează TOATE semnalele wireless, e posibil ca sa ne fie greu sa găsim un microfon ascuns, dacă nu înțelegem modul de funcționare al aparatului.

Înțelegerea spectrului radio.

În jurul nostru sunt tot felul de semnale radio. Practic suntem scăldați tot timpul într-un fluviu de unde radio. De la simplele receptoare FM, pana la telefoane DECT, gadget-uri Bluetooth, routere și clienți WIFI (laptop, televizor, camere IP, etc). Pana si cuptorul cu microunde, tot pe baza undelor radio funcționează.

Dacă înțelegem ca în jurul nostru, prin casa, pe strada sau în mașina, sunt și alte semnale radio, o sa realizăm ca descoperirea unui microfon ascuns sau a unui trackere GPS trebuie sa o facem cu mare atenție.

Oprirea temporar a tuturor surselor de semnal radio din apropiere.

Dacă vreți sa găsiți un microfon, care credeți ca-i ascuns prin casa, atunci este necesar sa opriți orice sursa de semnal radio de prin casa. Astfel veți putea merge cu detectorul de microfoane pe o sensibilitate mai mare, ca sa va permită sa-l izolați / găsiți mai repede.

Dacă este vorba despre un microfon, care suspectați ca ar putea fi ascuns în mașina, atunci e bine sa mergeți cu mașina într-o zona mai putin “poluata” cu semnale radio.

De unde putem sa cumpăram aparatul de detectare a microfoanelor și a trackerelor GPS ?

Detector profesional portabil de camere, microfoane, telefoane si localizator GPS G318

Tutoriale asemănătoare cu Detector de microfoane spion trackere GPS:

Înregistrare și interceptare apeluri de la distanta pe orice telefon Android

Blocare apeluri de la numere private sau necunoscute

Înregistrare ecran telefon Android cu AZ Screen Recoreder

Tutorial video – Detector microfoane și GPS spion

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Foarte tare tutorialul. Foarte tare si aparatul. Merita banii Atunci cand ai o suspiciune sau mai multe un aparat din acesta este solutia cea mai buna, astfel vezi daca esti sau nu spionat.

  2. Din pacate femeile din romania sunt in proportie de 98% paranoice, gen cred “ca toti barbatii sunt la fel”, facandu-ti viata un calvar. Nu mai spun ca ORGOLIUL le e atat de mare incat niciodata nu recunusc cand gresesc sau SA-SI CEARA SCUZE. De aceea noi barbatii avem nevoie de cunostinte suplimentare precum este acest dispozitiv. Apropo se poate folosii si telefonul ca dispozitiv de “captare” a microfoanelor sau dispozitivelor gps de prin jur.

Speak Your Mind

*