Blocare apeluri de la numere private sau necunoscute

De-a lungul timpului, am realizat mai multe tutoriale legate de subiect, dar aceasta metoda de azi, este cea mai simpla și cea mai eleganta.
Posibilitatea de blocare a apelurilor, venite de la numere private sau necunoscute, este foarte importanta, mai ales noaptea, când vrem sa dormim, fără sa ne deranjeze persoane puse pe glume. Nu trebuie sa uitam nici de înșelătoriile care se practica în ziua de azi, unde apelurile, tot de la numere private vin.
Diferența dintre numere private si numere necunoscute?
Numerele private sunt numere care nu se afișează deloc.
Numerele necunoscute sunt acele numere care se afișează, dar nu știm cine-i apelantul.

Blocare apeluri de la numere private sau necunoscute

Folosind aplicatia Aplicația Telefon de la Google, putem bloca și apelurile de la numere private (ascunse), dar și de la numere necunoscute. Nu trebuie sa avem telefon rootat, merge pur și simplu.
Cum bocam apelurile de la numere private sau necunoscute?
Deschidem aplicația Telefon de la Google și apăsam pe “trei puncte dreapta sus” / Setări / Apeluri / Lista apelanților blocați / “rotita dreapta sus” / Numere private; și aici bifam “Blochează apelurile primite”.
Aceeași rutina și pentru numerele necunoscute, unde avem în plus opțiunea de blocare și a SMS-urilor.
Câteva funcții bonus, pe care aplicația Telefon le are, sunt:
Locații din apropiere
Recunoașterea apelanților care nu sunt în agenda
Blocarea apelurilor de la numere alese (prieteni enervanți, amanta, amant)
Dacă, din diferite motive, acesta metoda nu funcționează, încercați metoda alternativa de blocare a numerelor private, pe care colegul Adrian a prezentat-o.




Tutorial video – Blocare apeluri de la numere private sau necunoscute


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. pelykannulvesel a zis

  Eu am aplicatia “Call Blocker” care functioneaza foarte bine. Problema la aplicatia prezentata, e ca daca nu este respins, apelantul o sa tot insiste si o sa te ‘umple’ de notificari pe telefon.

 2. Spune cas e inompatibila cudeviceul Samsung Galaxy s5

 3. Salut, Cristi!
  Ce tema folosesti pe Cyanogenmod?

 4. Cristiiiiiii
  Cheama-l, bă, pe Cristi!
  Cristiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 5. his app update is supported on Nexus, Android One and Google Play Edition devices running Android Marshmallow and above.

 6. In google play pe telefon nu apare, ce trebuie sa fac?

 7. Pe HTC Sense nu merge, e o app mai buna care chiar blocheaza numerele cu necunoscut trucaller se numeste.

 8. Buna seara, o sa pun o intrebare care nu se afla pe subiectul clipului dar chiar am nevoie de o opinie…Doresc sa achizitionez un gtx 650 de 1gb de la un prieten, momentan am un gt630 2gb, pe un procesor i3 3240 de 3.4 ghz, si 8gb de ram. Merita upgrade ul? Se va vedea vreo diferenta? Multumesc anticipat!

 9. File name: com.google.android.dialer_2.3.12-20312_minAPI23(nodpi).apk
  Version: 2.3.12 (20312)
  Uploaded: December 2, 2015 at 8:47PM GMT+0200
  File size: 8.89 MB (9,318,301 bytes)
  Minimum Android version: Android 6.0+ (Marshmallow, API 23)
  Target Android version: Android 6.0 (Marshmallow, API 23)
  MD5: 1728ac282091ec979fa67c1e830df8fd
  SHA1: 8f3416ab6bfab30f2e6e1243fd4905ea049539ed
  Downloads: 51,185

 10. Același rezultat se poate obține cu ajutorul anumitor antiviruși(CM security de exemplu) în meniul lui se caută Caller ID&Blocking/ Bloc List/ și avem: Private numbers, Non contact calls, International callc,opțiuni pentru care se poate opta

  • Rezultatul se poate obtine si-n alte feluri, dar aici ramane in discutie confidentialitatea, care in cazul folosirii unor aplicatii terte, este pusa la indoiala. Nu cred ca e ok, sa lasi orice aplicatie, sa-ti acceseze contactele si istoria apelurilor.

   • Este adevărat Cristinel dar,…nu la toți funcționează Cianogen care acum e declarat nesigur că-ți fură datele.Ultima dată când am intrat la ei asta îmi spuneau și că nu îmi mai dau nici un utilitar să instalez Cianogen.

 11. Salut Cristi..pt captura de ecran ce aplicatie ai folosit? Ma refer la capturarea ecranului pe telefon (video)

 12. Pe S6 edge G925F, aplicaţia Telefon nu apare în Magazin Play. Am intrat cu laptopul pe link-ul pus de Cristi, m-am logat în Magazin Play, dar nu pot înstala aplicaţia pentru că îmi apare mesaj: ,,se încarcă datele privind compatibilitatea dispozitivului,, şi nu reuşeşte să finalizeze căutarea.
  Dar de ce nu se preferă setarea de blocare apeluri direct din Android, fără aplicaţii terţe? Ce diferenţă este, doar că celui care apelează îi sună telefonul, iar prin blocarea din Android, nu?

 13. eu folosesc de 2 ani aproape black list ultimate. mi se pare mult mai ok ca el practic da automat ocupat nu lasa sa sune si e mai bine asa deoarece nu iti consuma bateria in sensul ca in momentu cand te suna cineva si da doar pe mute se consuma bateria mai rapid si daca vrei sa suni pe cineva si persoana te suna si e pe mute nu poti suna chiar de ai apel in asteptare. plus la aplicatia black list eultimate poti alege sa bareze numerele care incep cu 0721 e un exemplu asta.

 14. nu merge pe g2

 15. Nu e compatibila cu Samsung Galaxy Core 2 🙁

 16. cu lg g2 nu e compatibile

 17. Am un tel Philips s388 si spune ca app nu este compatibilă cu tel. Meu. ( android 4.2.2 ) Alte sfaturi… Mersi!

 18. Exista ceva asemanator si pentru IOS?

 19. Cristi mie nu mi-a mers. AM primit sms-uri intruna si apeluri chair daca am adaugat la blocare apeluri in setari acel numar. De ce? AM ultimul android lolipop.

 20. Aplicatia aste eciudata, eu vreua sa le dea ton ocupat nu sa sune …..

  • Adrian Gudus a zis

   Vezi că în textul tutorialului ai link-uri (scrise cu roșu “blocare a numerelor private”) către alte tutoriale despre alte aplicații care le respinge apelul și le dă ton de ocupat.

 21. Pentru android avem call bloker si vault pentru ascunderea unor mesaje primite sau apeluri…insa pentru iphone care e aplicatia care face aceeasi chestie?

 22. Mie nu imi merge aplicatia. Nici nu o gasesc de fapt in Gogle PLay. De ce?
  Am icnercat sa o instalez de pe pc sa dau install sa ma conectez cu contul google play si imi zice ca este incompatibila cu sistemul meu cu telefonul. de ce?

 23. Nu mai functioneaza deoarece a primit update. solutii?

 24. BOTEZ FLORIN a zis

  va rog sa m-a invatati cum pot debloca tel !nu pot apela nici un tel. si nici nu pot fi apelat am un tel HUAWEI G7-L01

 25. salut cu fac sa blochez un program care ma suna continu cu tot felu de prefixuri +112 +223 isi schimba mereu prefixu vreau un raspuns urgent

  • Adrian Gudus a zis

   Depinde ce telefon ai. Samsungurile știu că au opțiunea în setările aplicației telefon de a bloca apelurile de la numerele pe care nu le ai în agendă. Asta ar fi singura soluție.

 26. Pentru versiunea ios exista ceva?

 27. Elena Guianu a zis

  am un lenovo6000 si imi spune ca dispozitivul ca nu e compatibil cu aceasta versiune – imi recomandati altceva??? – pentru a bloca apeluri de la nr privat …

 28. va rog sa ma ajutati]
  ZTE Axon
  daca se pot bolca apeluri de intrare din setari telefon fara aplicatie speciala

Speak Your Mind

*