Windows Repair Toolbox unelte depanare Windows

Windows Repair Toolbox unelte depanare Windows
Windows Repair Toolbox unelte depanare Windows

Despre ce este vorba in tutorialul video Windows Repair Toolbox unelte depanare Windows ?

In acest tutorial video denumit Windows Repair Toolbox unelte depanare Windows, o sa va prezint un program portabil care reunește foarte multe unelte pentru depanare, scanare, verificare, etc, pentru sistemul de operare Windows.

Este o colecție de softuri foarte utila pentru cei care depanează Windows, dar si pentru amatori care vor sa aibă la îndemâna unelte pentru rezolvarea problemelor apărute.

Ce este Windows Repair Toolbox ?

Exact cum suna si denumirea “Windows Repair Toolbox”, avem de-a face cu o trusa de unelte care reunește sub un singur acoperiș cam toate softurile de care ai nevoie pentru depanarea Windows-ului.

Windows Repair Toolbox este portabil, ceea ce înseamnă ca poate fi folosit de pe un stick USB. E perfect așa, pentru ca nu mai trebuie sa instalezi la om in PC tot felul de softuri, in cazul in care oferi asistenta.

Ce fel de unelte de reparare găsim în Windows Repair Toolbox

Totul este organizat pe taburi si categorii, după cum urmează.

 1. Tools – aici găsim unelte hardware, de backup, comenzi rapide din Windows, uninstallere, unelte reparație si verificare si unele unelte utile
 2. Malware removal – sub acest tab găsim unelte de scanare antivirus, antimalware si unele unelte de mentenanța si reparație
 3. Custom tools – aici va puteți baga voi softurile preferate pe care nu le-ati găsit in lista
 4. Final tests – in acest tab puteți face diferite teste de deschidere a fișierelor, de verificare a vitezei de internet, a camerei a microfonului, etc. Sunt genul de teste pe care le faci ca sa te asiguri ca PC-ul merge cum trebuie
 5. Notes – aici poți lăsa note pentru utilizatorul PC-ului si poți verifica anumite chei de produs, parole Wireless si altele
Click pe imagine ca să vezi toate taburile

Atenție !

Unele softuri din aceasta trusa de unelte pot fi văzute de către antivirusi ca potențiale pericole. Acestea vor primi alarme fals pozitive. E normal atunci când vorbim despre unele unelte softuri mai “băgăcioase”.

Site-ul oficial Windows Repair Toolbox

Descărcare Windows Repair Toolbox

Tutoriale asemanatoare:

Windows portabil pentru depanatori PC
Windows portabil pentru depanatori PC
Stick USB multiboot cu ISO multiple
Stick USB multiboot cu ISO multiple
Protejare la copiere stick USB - Windows Repair Toolbox unelte depanare Windows
Protejare la copiere stick USB

Tutorial – Windows Repair Toolbox unelte depanare Windows

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. parca te platesc astia sa scrii si sa recomanzi numai tampenii care colcaie de virusi…

 2. bai nene, daca antivirulul tau, in care ai incredere iti spune ca e ceva necurat, de ce mai publici astfel de tampenii virusate!……..

  • Domnule Popescu, aceasta aplicație are si unele unelte care sunt mai “insistente”. Daca sunteți curios, uitați-va in tabul note (in aplicație), in bara de unelte (cele colorate din dreapta) si o sa înțelegeți despre ce este vorba.
   Până la urma v-am spus in tutorial despre alarmele fals pozitiv date de antiviruși; nu înțeleg de ce ați mai folosi aplicația daca vă este teamă.

 3. Am ales de la Ninite cateva aplicatii,si mi-a generat un fisier.ce fac cu el?il pun pe stick?Daca fac click pe el,imi spune sa le instalez pe pc.Ms anticipat

 4. Buna ziua, Cristi! Dupa atatia ani de videotutorial (eu cel putin, am vreo 7 daca nu ma insel de cand il urmaresc ) cred ca ar trebui sa schimbi titlul paginii in ,, Videotutorial – pentru cei cu bun simt care vor sa invete ceva ,, Pentru ca este usor sa faci afirmatii ca rata-n lemne, neavand nici cele mai elementare cunostinte de cum lucreaza un antivirus. Iar daca as fi in necunostinta de cauza, mai intai te-as intreba si pe urma, cu tupeul dus la rang de prostie,in totala mea ignoranta, as face o afirmatie. Noi, cei care te urmarim si incercam sa invatam GRATUIT de pe urma muncii tale, i-ti multumim!

 5. Mulțumesc!

 6. MULTUMESC, pentru tot ce am invatat de aici dealungul anilor,sa sti ca sumtem multi care apreciem ce faci .

 7. Cristi , de curiozitate ceva din soft repara si driverul de bluetooth ? Stii tu care e treaba cu updateurile la windows 10

 8. foarte util, multumiim !

Speak Your Mind

*