SyncMe Wireless, cloud personal în PC-ul meu

SyncMe Wireless, cloud personal în PC-ul meu

SyncMe este o aplicație Android, care poate sincroniza telefonul cu PC-ul, ca un fel de stocare cloud personala.
Tot ma întreabă lumea, “Care este cea mai buna stocare cloud?”. Ce nevoie avem de cloud, când ne putem face singuri stocare cloud personala. In felul asta nu vom mai plați abonamente lunare, care nu sunt deloc ieftine. Mai bine pui mana pe un hard disk extern și ai spațiul tău, pe care-l poți accesa de oriunde. Astăzi ne vom referi doar la configurația în rețeaua locala, adică atunci când sunteți în casa, conectați la același router cu PC-ul și cu telefonul.
Avantaje cloud personal:
1. Nu plătim taxe lunare.
2. Nu exista limita de spațiu de stocare.
3. Datele tale rămân ale tale.
4. Nu avem limita de viteza.
5. Poți introduce oricând servicii noi.
Sa revenim la aplicația noastră; SyncMe se găsește în doua versiuni, cu bani și fără. De fapt este o singura aplicație, care iți cere o donație când vrei sa activezi anumite setări. La varianta gratuita putem face cam tot, în afara de Wake On Lan și sincronizare de mai multe ori într-o zi.
Cum funcționează SyncMe ?
Aplicația se instalează pe telefon, iar pe PC nu trebuie sa instalam nimic, trebuie doar sa configuram partajarea pe folderul unde se va face sincronizarea și Wake On Lan-ul.
Cum se configurează SyncMe ?
Odată deschisa aplicația, pe telefon, trebuie sa adaugăm un computer, din rețeaua locala. După adăugarea unui PC, vom configura folderele intre care se va face sincronizarea, un folder de pe PC și altul de pe telefon.
După foldere, vom alege ora de sincronizare și modul în care se va face sincronizare; Opțiunile sunt: copiere în ambele sensuri, copiere doar pe PC, doar pe telefon sau mutare, caz în care fișierele vor rămâne decât pe dispozitivul pe care-l alegem, iar de pe celalalt dispozitiv toate fișierele se vor șterge. Sfatul meu ar fi sa aveți grija cu setările astea.
Putem alege chiar sa trezim PC-ul de la distanta prin WOL (wake on lan), înainte cu câteva minute de începerea sincronizării.
De ce-mi place SyncMe Wireless?
Este o aplicație complexa, cu multe setări utile, care nu consuma resurse aiurea. Putem alege chiar sa facem sincronizarea atunci când telefonul este la încărcat. Fata de alte aplicații, SyncMe este foarte bine făcuta și funcționează perfect. Cu mici adăugiri (file manager, player media, galerie) ar putea fi chiar o amenințare pentru serviciile cloud.
Descarcare din Googe Play
Tutorial Video – SyncMe Wireless, cloud personal în PC-ul meu

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Cristi ce faci cu WOL daca esti in spatele unui server inacesibil din exterior, iar apoi in spatele unui router cu alocare dhcp? Ma refer la WOL din internet nu din reteaua interna. Aplicatia ofera vreo criptare a datelor trimise prin net sau pot fi capturate?

  • Securitatea in rețeaua locală este destul de buna, nefiind nevoie de criptare.
   Cand o să ieșim în internet, vom aranja totul cu un server VPN, care va rula pe PC, si la care ne vom conecta cu telefonul.
   WOL se face foarte ușor din internet, atunci când configurezi bine routerul.

 2. buna aplicatia si pentru iphone nu este asemenea aplicatie ? Multumesc

 3. Foarte buna aplicatia dar cum se configureaza pentru internet????????
  As dora daca pute-ti sa face-ti un tutorial pe aceasta tema.
  Multumesc anticipat

 4. Cristi, in loc de computer putem folosi stocarea pe HDD legat la router?

 5. Multumesc frumos pentru tot ce imparti cu noi!

 6. f frumos prezentat si imi place. eu credca am sa o achizitionez. si da eu unul vreau sa faci tutorial cu bakup online

 7. Super tare.Si DA ,doresc si un tutorial cu backup online.

 8. Multumesc pt videotutorial si este o varianta foarte buna pt noi daca ne poti ajuta cu backup online.

 9. Multumesc ,foarte util tutorialul si sunt interesat de configurarea prin router pt backup prin internet.

 10. Interesanta aplicatia. Chiar mi-ar fi folositoare atunci cand sunt in CO si-mi trebuie spatiu liber pe telefon !
  Astept urmatorul tutorial pentru backupul pe internet.
  Multumesc.

 11. A gasit cineva aplicatia pentru iPhone?

 12. Am gasit in final o aplicatie asemanatoare pentru iPhone: BitTorrent Sync. Aceasta aplicatie este disponibila pe toate plarformele

 13. cristi mai faci pana la urma tutorialul cu camera lui one plus 3 ?

 14. Salut Cristi! Dacă îmi cumpăr un Stick de 128 GB îl pot partitiona astfel încât să pun pe fiecare partiție câte un sistem de operare bootabil? Dacă da, cum va ști biosul să îl aleagă pe cel dorit?

  • nu trebuie sa il partitionezi stick-ul.sunt multe softuri care te ajuta sa pui mai multe SO pe stick.eu de exemplu folosesc winsetupfromusb.am pe stick win 7,win 8.1,si doua distro de la linux,si merge perfect

 15. caisindonici a zis

  salut! am asa o problema in win 10 64biti,dell latitudine e5430, sa activat regimul avion si nu se dezactiveaza,
  nu reactioneaza la mouse, l-am stropit si cu agheazma si cu tamiie,nimik. stie cineva care e cauza? ms

  • Buna; vezi ce versiune de Windows 10 este ..sunt 3 versiuni…sar putea ca ultimile 2 versiuni sa nu mai suporte Hardware-ul Laptopului tau…Incearca doar versiunea 10.10240 RTM prima vesiune si vezi cum se comporta..ar trebui sa mearga versiunea asta cu ambele drivere: si de Windows 7..si de Windows 8.1 x64. Salutari

 16. Salut! Fa un tutorial despre Paypal, am vazut ca s-a schimbat de curand…

  • e ceva cu Payoneer

   • din ce am vazut payoner nu mai e acceptat de payplay dar multi au reusit cu carduti master card , visa electron etc sa scoata banii din payplay da nu stiu cum ca eu nu am reusit desi am urmat pasii. ar fi idee excelenta sa faca cristi un tutorial amanutit ce tre sa facem exact sa ne scoatem banii din payplay ca in ro nu prea se pot face cumparaturi direct din paiplay

 17. Salut Cristi dar nu merge filmuletul si nu pot vedea tutorialul

 18. Acum merge vad ca si a revenit

 19. hai cu configurarea prin internet , ca plec in concediu 🙂

 20. Buna!!! Asi vrea sa stiu daca ai putea sa faci backup prin internet la aplicatia asta. Daca merge sa fac backup prin date ori prin wifi dar nu de acasa ca am cauta in aplicatie si nu am gasit nici o optiune

 21. Salut Cristi
  As dori sa imi arati cum se configureaza prin date mobile

 22. Cum poti face asta pe microtik ?????

  Multumesc

Speak Your Mind

*