SuperBeam, viteza de copiere fișiere prin wireless, PC – Android

SuperBeam, viteza de copiere fișiere prin wireless, PC – Android

Transferul de fișiere este o sarcina pe care trebuie s-o facem tot timpul, mai ales de pe smartphone pe PC, atunci când telefonul se încarcă cu poze și filmări.
Pana acum am făcut mai multe tutoriale legate de transferul fișierelor, de pe telefon pe telefon, sau de pe telefon pe PC. Unele metode sunt mai bune, altele mai complicate. Mai jos aveți câteva metode de copiere rapida a fișierelor:
Syncthing, sincronizare automata a datelor privat si sigur
Transfer de fișiere nelimitat, rapid și sigur între browsere
WI-FI Direct, transfer rapid de fișiere între telefoane Android
Transfer fișiere intre PC-uri la viteză foarte mare
AirDroid 3 pentru desktop, transfer rapid intre telefon si PC
BUMP, schimb de fisiere prin aer intre telefoane
Any Send, transfer rapid de fisiere intre telefon si PC prin WI-FI
BitTorrent Sync, cea mai buna cale pentru transferul fisierelor
Polkast, cloud personal pentru accesul la fisiere din calculator de pe Android si iOS
Cum putem transfera rapid fisiere prin reteaua wireless intre telefon si PC (wifi file transfer)
Metoda de azi este extrem de simpla si in plus, ne ofera o viteza de transfer foarte mare. Vom folosi aplicatia SuperBeam, pe care am prezentat-o in urma cu ceva vreme, pentru transferul de fisiere wireless, intre doua dispozitive Android, prin Wi-Fi Direct.
In varianta pentru desktop, aplicatia SuperBeam nu functioneaza, fara achizitionarea unei aplicatii de deblocare a transferului intre PC si Android. Intre Android si Android, merge si fara acea aplicatie cu plata, din pacate pentru transferul de pe telefon pe PC si invers, prin wifi, e nevoie de acea achizitie.
De ce avem nevoie?
Pentru PC:

Java
SuperBeam pentru PC
Pentru Android:
SuperBeam
SuperBeam PRO Unlocker
Tutorial Video – SuperBeam, viteza de copiere fișiere prin wireless, PC – Android


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. nu ma intereseaza tutorialul asta , astept ceva mai interesant

 2. Cel mai simplu și rapid este prin cablul USB .

 3. Laurentiu a zis

  Inutil Cristian acest tutorial, mai ales la cate metode de transfer ai prezentat în descriere. Când toată lumea așteaptă un tutorial complet cu “bestia” tu ne prezinți super “shit”…. Păcat.

 4. shareit , gratis, nu trebuie scanat nimic , si nu trebuie sa fi conectat la un router , poti trimite foldere , foarte util.

 5. Apreciati munca acestui om si nu mai veniti cu tot felul de comentarii banale !!…un simplu multumesc uneori conteaza cat o mie de cuvinte….mult succes cristi in munca ta frumoasa !!

 6. Mie mi-a placut… Chiar folositor pentru telefoanele care nu au SIM ca i Oneplus 3 .. :)… Totusi astept si eu tutorialul cu Oneplus 3 … Am vaga impresie de ce nu mai vine dat fiind ca noul ROM are mici bug-uri care sper sa le rezolve cat de curand cei de la OnePlus….

 7. scurt si la obiect.nota 10….ptr marian doua vorbe:ciocul mic!

 8. mai nu mai comentati daca nu va intereseaza un tutorial. eu unul urmaresc ceea ce ma intereseaza. ca aici cristi si adrian fac tutoriale sa incadreze cat mai multe atat legat de telefone si pc setair etc, cat si programe si altele. pe cand faci cristi prewiu complect pt oneplus 3?

 9. daca mie nu imi place de ce trebuie sa fiu atacat mai ……oameni de bine ? care este problema ca spun ce simt ?

  • Pai daca nu iti place tine pentru tine…. Cum a spus si Calin … urmaresti ce iti place…
   Oricum tutorialul ramane in arhiva VIDIOTUTORIAL si cand ai nevoie este acolo. Ar fi dragut mai degraba sa se faca remarci contructive ca si asa probabil ca prea putin inteleg efortul care trebuie depus pentru a face o filmare.
   Incercati sa contabilizati numarul total de ore fimate + prelucrarea lor. Insumate cred ca sunt cel putin 1 AN din viata si asta dat pe gratis tuturor.
   Repect celor care se chinuie sa tina site-ul in viata.

   • Daca tin pentru mine nu o sa stie nimeni ca unele tutorial sunt chiar de…:) Totusi de ce deranjeaza parerile negative ?

    • Mai baiete pui prost problema… Tine intr-adevar de gustul fiecaruia si unele tutoriale pot fi mai mult sau putin utile… Nu contesta nimeni ca tie in particular NU iti foloseste.. Dar POATE exista numai alti 5 carora le place… Oricum cred ca Cristi a lansat mai demult invitatia , ca daca exista persone doritoare, pot contribui cu tutoriale… Ai idei mai bune? Te crezi in stare de ceva mai bun? Esti invitatul nostru sa o faci… Daca nu te rog frumos sa te abti. Sunt convins ca vei fi MULT mai apreciat daca faci comentarii CONSTRUCTIVE. Eu iti multumesc in avans si am terminat aici.

     PS Eu folosesc USB-ul pentru transfer dar totusi NU ma bat cu caramida in piept pentru asta

 10. Laurentiu a zis

  Doamne ferește sa ai o părere diferită decât turma… :). NIMIC ÎN VIAȚA NU E GRATIS. Acest site a fost făcut de Cristi și el este în viata datorită VIZITATORILOR ai acestui site, indiferent dacă ei sun pro sau contra la videoturialele făcute. Dacă Cristi citește un comentariu contra, baga la cap și știe ce e de făcut. Unii dintre voi pe aici de mai mult sau mai puțin timp, nu va puneți un semn de întrebare ca de ceva vreme tutorialele au pana în 50 de comentarii? Cristi cu siguranță și-l pune. Erau vremuri cu sute de comentarii și pro și contra…. Ehee ce vremuri! Numai bine va doresc fix la 23 :48 după 12 ore de muncă 🙂

Speak Your Mind

*