Mixare video diferite rezolutii formate si orientari + crop, taiere, watermark

Mixare video diferite rezolutii formate
Mixare video diferite rezolutii formate

Despre ce este vorba în tutorialul video ?

Din tutorialul video ” Mixare video diferite rezolutii formate ” veți învață cum se pot lipi, comasa sau mixa mai multe fișiere video filmate la rezoluții diferite, în formate diferite și cu orientări diferite. În plus, veți putea sa faceți crop în orice segment video, sa eliminați de pe video un logo, sa rotiți un video, sa puneți propriul vostru watermark sau sa tăiați și sa păstrați doar secvențele importante din video.

De ce am vrea sa facem Mixare video diferite rezolutii formate ?

Oricare dintre noi avem filmări făcute de-a lungul timpului, filmări făcut cu diferite dispozitive, la diferite rezoluții și în diferite orientări. La un moment dat e posibil sa fie nevoie sa amestecam mai multe filmări, ori ca sa facem un montaj ori pentru a concentra momentele plăcute.

Program pentru mixare video diferite rezoluții formate.

Softul cu care vom lipi mai multe fișiere video diferite ca format, rezoluție și orientare, se numește Format Factory și este o aplicație gratuita DAR, trebuie sa fim atenți în momentul instalării, ca sunt doua programe de tip adware care vor sa se instaleze odată cu programul Format Factory.

Ce mai poate sa facă Format Factory în afara de lipirea fișierelor video ?

Format Factory este un program foarte complex care, în afara de contopirea fișierelor video diferite într-un singur video, poate sa facă mai multe lucruri. Chiar dacă programul Format Factory, prezentat în acest tutorial știe sa facă o mulțime de lucruri, astăzi nu voi intra în alte funcții ci voi rămâne pe funcția de Manager Video, care printre altele are și:

 1. Lipirea fișierelor video diferite
 2. Mărirea volumului din video
 3. Incorporare subtitrări
 4. Crop pe video
 5. Eliminarea unui eventual logo / watermark
 6. Inserarea unui watermark propriu
 7. Alegere intre mai multe formate de ieșire cu setări complexe
 8. Rotire video
 9. Decuparea celor mai interesante secvențe din video
 10. Encodare rapida CPU și GPU

Link de descărcare Format Factory

Download Format Factory

Tutoriale asemănătoare:

 1. Cum mărești o zona din video, adica cum se face crop ?
 2. Cum se face un montaj stil vlog cu poze, video și muzica pe Android
 3. Kdenlive editor video gratuit pentru Windows și Linux
 4. Camtasia Studio 8, cel mai bun program de captura video pentru desktop
 5. Decuparea secvenței interesante dintr-un video și rotire video

Tutorial video Mixare video diferite rezolutii formate

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Cristi.Respect dar asa ai ajuns?un baiat inteligent de la care am invatat cu ce se mananca un ssd pe cand altii erau in grupa 0 la propriu si acum fac pe ….am invatat foarte multe din postarile tale.Alea pentru saraci si cu sete de cunoastere.Ai despicat pc-ul in 4 sau marog mai multe componente,explicate fiecare in parte .Totdeauna de copil am fost fascinat de tehnologie ,ce are inauntru,unde-i motorasul ,daca-l scot ma bate Tata? Cristi nu te da in lumea snobilor IT,fii cu noi cei normali.Respect.

 2. Nu reusesc sa instalez, nu trec de protectia win.

  • Pe fereastra albastra cu “protectia”, care este functia smart screen, ai in stanga “mai multe detalii” sau “more info”, apasa acolo si in urmatoarea fereastra apasa pe “run anyway” sau varianta in limba română.
   smart screen filter 1
   smart screen filter 2

 3. Mulțumim.

 4. Super, felicitari Cristi!

 5. Imi pare rau nu am mentionat ca am win7.
  Am instalat programul pe laptop unde am win 10 si merge ceas.

 6. salutare Cristi.nu stiu pe cati ii intereseaza acest subiect pe care l-ai abordat in acest clip.iti dau o idee.fa niste clipuri despre google home.assistant,ifttt,eu cred ca o sa prinda la multi.eu de vreo o saptamana am intrat in febra asta si pur si simplu sunt fascinat de acest subiect.mi-am automatizat aproape toata casa(lumini,pc,tv,receiver,boxe,centrala)toate pe comenzi vocale.cred ca ar fi o idee buna sa incepi niste clipuri despre acest subiect.sunt in cautare continua dupa noi modalitati de a controla device-urile din casa

 7. 1. La mulți ani Videotutorial!
  2. Format Factory pare mai user friendly decât Avidemux. Putem scăpa la instalare de acel Format Player?

 8. Salut.Eu filmez cu un gopro7 black in 4k la 60fps.As dori sa stiu daca lipeste si asa ceva ,deoarece filmele is de 4,4 minute

 9. Salut . Cu Format Factory ai mai facut un videotutorial acum multi ani, transforma o melodie dintr-un format in altul (o poza dintr-un format in altul). Este un soft care vad ca a evoluat mult. Eu il am instalat. Poti sa faci un videotutorial cu un soft care remediaza fotografi vechi, sau cum putem remedia fotografiile veci. Cu ajutorul unui soft prin scanare si remediere sau exista supstante speciale de curatare. Cum le pastram in conditii ok.

Speak Your Mind

*