LeDimmer, scoate in evidenta doar fereastra in care lucram pe desktop – tutorial video

Salut prieteni, astazi va voi prezenta o aplicatie simpla pentru desktop-ul Windows, programul se numeste LeDimmer si ne ajuta sa ne concentram mai bine la fereastra in care lucram.
Ce face LeDimmer ?
Ne scoate in evidenta fereastra in care lucram, face asta reducand luminozitatea pe tot desktop-ul cu exceptia zonei prioritare, simplu si eficient.
Efectul este mult mai placut decat pare, este atat de placut incat ma gandesc de ce nu a facut nimeni asta mai devreme. Cei care proiecteaza interfata grafica pentru sistemele de operare ar trebui sa implementeze aceasta functie default pe toate OS-urile.
Probabil va ganditi ce se intampla daca te muti in alta fereastra, raspunsul este simplu, LeDimmer se muta cu “focusul” pe fereastra prioritara.
Setari nu exista, poate doar la nivelul low level (vezi fisierul text din arhiva), din fericire aplicatia LeDimmer nu are nevoie de setari, functioneaza perfect default.

Download LeDimmer (gratuit, portabil)


 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Crsti, faci un tutorial:
  Cum facem sa folosim camera noastra digitala pe post de camera web.

  Poti ?

 2. Andrei:
  Crsti, faci un tutorial:
  Cum facem sa folosim camera noastra digitala pe post de camera web.

  Poti ?

  Nu cred ca se poate asa ceva…

 3. Andy: Nu cred ca se poate asa ceva…

  Nu se poate asa ceva, si @Andrey:mai bine ti-ai cumpara o camera web.E mult mai ieftina decat o camera digitala

  • Se poate daca este camera digitala. Eu am reusit dar numai cu camera in modul de inregistrare. Cind se termina caseta derulam de la inceput si continuam cu ea pe post de webcam.

 4. gherghisan nelu a zis

  Programul e atat de util incat regret ca nu exista posibilitatea de a rula concomitent cu deschiderea windows-ului. Multumesc pentru tutorial.

  • gherghisan nelu:
   Programul e atat de util incat regret ca nu exista posibilitatea de a rula concomitent cu deschiderea windows-ului. Multumesc pentru tutorial.

   Copiezi executabilul in folderul startup si va porni o data cu Windows-ul.

  • Bogdan Bobby a zis

   gherghisan nelu:
   Programul e atat de util incat regret ca nu exista posibilitatea de a rula concomitent cu deschiderea windows-ului. Multumesc pentru tutorial.

   Se poate si asta, pui programelul intr-un dosar care stii ca nu-l stergi, si faci un shortcut in start > all programs > startup, iar cand o sa porneasca windows-ul o sa porneasca si programul 🙂

  • Ca sã ti se deschidã cu windowsul, faci un shortcut si il pui in Start > All Programs > Startup, baftã !

 5. Cred ca asta e cel mai scurt tutorial din istoria videotutorial 🙂
  BTW Adrian nu mai face tutoriale? E in vacanta sau a demisionat? 🙂

 6. xifor:
  Se poate daca este camera digitala. Eu am reusit dar numai cu camera in modul de inregistrare. Cind se termina caseta derulam de la inceput si continuam cu ea pe post de webcam.

  Ai folosit vreun soft?

 7. salut pritene care ne inveti – din ce stii tu ! VREAU UN TUTORIAL CUM AFLAM /DETERMINAM APLICATIILE IN CONFLICT ? MULTUMESC !

 8. Cristi, ce se intampla cu YouTube de numai merge cum trebuie de cand a modificat astea cu youtube romanaia la facut praf dabea se misca. Cand e sa vad un clip se incarca putin buffer, iar inainte derulam tot era instat isi lua buffer acuma nu trebuie eu sa stau 10 ore pana se incarca buffer-ul lui, merge ce merge se opreste, mai rau la stricat. Si la tutorialele tale pe youtube merge ce merge se opreste sta vreo 10 ore gandeste se blocheaza zice flash bla bla error sau nu raspunde, pai exista doua vorbe ori merge, ori numai merge si il opreste si gata terminam cu youtube daca incepe sa faca figuri, daca nu mai sunt in stare sa aibe suport video la revedere cautam pe altii daca ei numai sunt in stare. De cand a venit aia u Romania la terminat, la pus pe butuci pe Youtube am vrut si eu sa caut o mel si statea in 00:00/04:38 nu se misca din 00:00. Care e treaba pana la urma?

  • @Anderson Rabdare si tutun :))) da` tare te-ai mai suparat :))) mo omule dupa ce ca e pe gratis… mai faci si fitze… poate ca problema e la tine… , te-ai gandit ? si daca nu e la tine si vine de la ei… o so remedieze stai linistit… doar no sa te piarda pe tine…client fidel….

 9. edy: Ai folosit vreun soft?

  Programul de editare cu care a venit camera.

 10. xifor: Programul de editare cu care a venit camera.

  Ce camera ai?

 11. Salut Cristi!Am si eu o curiozitate mare…Imi poti spune ce sistem ai,adica ce componente placa de baza,placa video proceosr…etc.,pe pc-ul pe care ai facut acest tutorial.Multumesc.

 12. edy: Ce camera ai?

  Sony DCR HC 14E

 13. FAci un tutorial despre cum pot controla o masinuta facuta de mine de pe laptop prin blutut

Speak Your Mind

*