iPhone mai rapid, prin eliminarea totala a animațiilor

iPhone mai rapid, prin eliminarea totala a animațiilor

Utilizatorii de smartphone-uri, au apreciat întotdeauna, faptul ca iPhone-ul se mișca bine și este întotdeauna predictibil. iOS este un sistem de operare echilibrat la maxim, pentru consum rezonabil de resurse, experienta fluenta, aspect și simplitate. Putina lume știe ca, iOS este și puțin șmecher; Sub animațiile făcute cu dezinvoltura, se ascund unele întârzieri ale sistemului. Un fel de: merg încet, ca-i la moda, nu pentru ca nu pot merge mai repede.
Soluția parțiala pentru tărăgănarea din iOS, este dezactivarea definitiva a animațiilor; Atunci vom vedea direct “fibra” sistemului, nu norul de fum pe care ni-l arunca animațiile in fata.
La o comparare simpla cu un telefon android decent (iPad mini 2 vs Oneplus One), iOS își arata limitele, dar foarte greu. Parca vrea sa ascundă întârzierea, și o face foarte bine. Incredibil, chiar și atunci când am activat setarea “reducere mișcare”, timpul de așteptare, tot nu s-a scurtat. Bineînțeles, cu dezactivarea totala a animațiilor, lucrurile se mai îmbunătățesc, iPad-ul mișcându-se mai rapid; DAR, nu mai avem consistenta. Adică, tableta nu se mișca la fel de fiecare data; Uneori aplicațiile se lansează rapid, alteori mai lent. Se pare ca inginerii software de la Apple, au setat timpul animațiilor după cel mai rău scenariu, unde o aplicație se va lansa foarte greu; Astfel, utilizatorul rămâne cu impresia ca iOS-ul lansează la fel de rapid toate aplicațiile.
Dezactivarea definitiva a animațiilor, nu se poate face din setări, in schimb, putem dezactiva animațiile de pe orice iPhone, iPad sau iPod, cu ajutorul unei scăpări din sistemul de operare iOS; Este un mic bug inofensiv, de care ne vom folosi.
In tutorialul video veti vedea in detaliu cum se face.
Dacă vreți sa renunțați, nu trebuie decât sa restartați iPhone-ul sau iPad-ul.

Tutorial video – iPhone mai rapid, prin eliminarea totala a animațiilor

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. merge mai rapid se simte diferenta(iphone 5s)

 2. Multumesc !

 3. Buna ziua,as dori sa stiu si eu cum pot sa fac sa am internet pe Samsung Galaxy S4 cu conexiune prin USB de la laptop ??

 4. Sebastian a zis

  Salut!
  Am cateva intrebari:
  Ce fel de server aveti pentru site?
  Pentru inceput se merita sa iau un domeniu gratuit (gen:Tk…) si cand cresc sa cumpar un domeniu .ro?
  Ce zici de hostinger.ro ,pentru hosting?
  Mersi mult!

  • La noi setup-ul este mai complicat, cu server dedicat web + server de streaming + CDN pentru fisiere statice + CDN pentru cache + serviciu extern filtrare trafic + serviciu extern firewall + serviciu extern protectie DDOS.
   Tu, la inceput nu trebuie sa-ti bati capul cu astea. Totusi, te sfatuiesc sa incepi direct cu un domeniu .ro + IP dedicat + gazduire in Romania, care, impreuna iti vor oferi mai multa credibilitate.

 5. deschide applicatiile rapid dar se blocheza in pagini web(nu se mai intoarce imaginea nu se inchide pagina) l-am resetat , nu recomand

 6. pentru android se poate face, ca pentru iphone?..multumesc

 7. Buna ziua Cristi am o intrebare care nu iam dat de cap de loc poate ma ajuti cumva tu dar e vorba de o poza care vreau sa aflu numele persoanei care este in poza respectiva ce trebuie sa fac multumesc mult.

 8. Mircea Radoi a zis

  Sunt un ascuktator fidel pentru tutorialele android pe care le inregistrezi. Unele sunt foarte utile pentru mine iar unele nu le inteleg foarte bine. Asi dori o consultatie legat de un telefon chinezesc Samsung Galaxy S 4 cu android 4:2 ( clona) pe care l-am cumparat la un pret f. mic. Am fost ”relativ” multumit de el pentruca l-am butonat fara rezerva si am invatat ceva despre android. In prezent functioneaza dar este mai lent, apar nenumarate notificari, nu actioneaza intodeauna la atingerea ecranului. Am incercat de cateva ori, factory reset, dar imi inregustreaza mereu alte aplicatii pe care nu le mai doresc chiar daca le sterg.
  Doresc o informatie de la o persoana competenta: 1. IL PASTREZ, 2. INCERC REMEDIEREA UNOR APLICATII CARE MA DERANJAZA, 3. SA-MI CUMPAR ALTUL ORIGINAL DAR CU UN PRET MARE.

 9. Salutare Cristi. Acel bug, cu icoanele inactive apare și pe device-ul meu, un ipad air 2 cu ios 9.2.1. Apare chiar și după deblocare.

Speak Your Mind

*