Cum găsești parola arhivelor RAR sau ZIP parolate

Cum găsești parola arhivelor RAR sau ZIP parolate ?

Parolele sunt acele combinații de caractere pe care ori le alegem aiurea, ori le uitam. Cum găsești parola arhivelor RAR sau ZIP parolate ?

Arhivele parolate.

Pentru cei care nu știu, arhivele ZIP , RAR , 7-ZIP, pot fi parolate, dar acesta parola nu este cea mai sigura metoda pentru protejarea conținutului arhivei, care probabil este unul sensibil, de vreme ce este protejat cu parola.

Parolarea arhivelor nu-i cea mai sigura soluție.

Din fericire, pentru cei ce și-au uitat parolele, sau pur și simplu au găsit o arhiva pe care vor s-o deschidă, când vine vorba de arhive parolate, avem o soluție care merge foarte bine, și care găsește relativ repede parola arhivelor RAR sau ZIP.

Cel mai bun soft de “găsire a parolei”

Softul se numește iSunshare RAR password genius, pentru arhive parolate RAR, și iSunshare ZIP password genius pentru arhive ZIP parolate. 

In plus trebuie sa va spun ca in timpul pregătirii acestui tutorial am mai încercat încă 7 softuri asemanatoare, iar in urma testelor am ajuns la concluzia ca iSunshare are o interfață destul de simpla și ușor de folosit, iar rezultatele sunt foarte bune.

Varianta trial a softului iSunshare RAR / ZIP password genius este limitat prin faptul ca nu va găsi parole mai mari de 3 caractere. Varianta comerciala care costa 19 dolari nu are niciun fel de limitare.

Soluția mai sigură.

In tutorialul trecut v-am arătat cum se poate face un container criptat pe care putem sa-l folosim ca sa ascundem datele importante de ochii curioșilor.

Acea soluție va oferă mult mai multa siguranța decât o arhiva parolata, care, după cum vedeți, se sparge extrem de ușor.

Download iSunshare RAR / ZIP Password Genius

Tutoriale asemanatoare:

Parola pe stick USB siguranța portabila

Cum gasesti parola Wi-Fi

Cum poți sa treci de parola de utilizator pe Windows

Cum găsești parola arhivelor RAR sau ZIP parolate – tutorial video

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Salut Cristi, daca vrei sa imi recomanzi hostiguri romanasti sau daca se poate cel pe care il folosesti tu, pt ca vad ca merge perfect situl tau unde esti acum. Multumesc.

 2. La multi ani!

 3. Salutare!
  Cristi, poti face un tutorial interesant despre fake-sd carduri si cum putem testa capacitatea reala de stocare.
  E plin OLX ul de ele. Chiar eu era sa iau teapa cu unul, noroc ca sistemul de operare nu l-a vazut. Intamplator cautand problema am descoperit ca ar putea fi fake.

 4. Am un fisier arhivat .exe si parolat, e posibil cu isunshare sa recuperez parola la un astfel de fisier?
  Pe site-ul lor nu gasesc pentru extensia exe.

  • nu exista fisier arhivat .exe , exe este un executabil gen ceva ce vrea sa se instaleze in computerul cu windows instalat, sau e posibil ca cineva sa modifice extensia si atunci sa ii dai redenumire si in loc de exe sa pui zip sau rar

   • Eu am facut executabilul si i-am pus si parola, nu mai stiu daca l-am facut .exe cu winrar-ul sau cu alt program.
    Se intaleaza aplicatia aia, dar e arhiva de instalat si nu ii mai stiu parola.O optiune “SFX” parca se numea in winrar pentru a face un installer.

    https://imgur.com/JFiQt5B

   • Eu am facut executabilul si i-am pus si parola, nu mai stiu daca l-am facut .exe cu winrar-ul sau cu alt program.
    Se instaleaza aplicatia aia, dar e arhiva de instalat si nu ii mai stiu parola.O optiune “SFX” parca se numea in winrar pentru a face un installer.
    Am securizat-o asa bine ca acum nu ii mai stiu nici eu parola.

 5. Daca sa zicem cineva a pus o parola de 9 caractere formata doar din numere, sunt 362,880 de combinatii ca sa o afle, daca acea parola e din 10 caractere cu numere si litere mari si mici si ceva caractere gen ‘ sau ! sau . sau , atunci posibilitatea de a gasi acea parola este infima. Ar fi trebuit precizat ca pana si cu ultimele placi video nvidia ar dura saptamani, luni sau chiar ani.

 6. Un lucru foarte IMPORTANT ce nu a fost precizat este faptul ca tehnologia CUDA nu va functiona daca ai doua placi video, gen un i7 ca si procesor si o placa nvidia unde ambele joaca rol de placi video. Ar fi posibil, dar trebuie facut alt tutorial.

Speak Your Mind

*