Citire mesaje Whatsapp, Messenger, Viber fără sa fii vazut “SEEN”

Cum citim mesajele Whatsapp, Messenger, Viber, fără sa fim văzuți "SEEN"
Cum citim mesajele Whatsapp, Messenger, Viber, fără sa fim văzuți “SEEN”
Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum să citești mesajele Messenger, WhatsApp și Viber fără ca destinatarul să vadă (să primească Seen) că i-am citit mesajele.

Cum putem citi mesajele fără sa fim văzuți?

Toată lumea știe că atunci când primim un mesaj pe Messenger, WhatsApp sau Viber, destinatarul va ști dacă am deschis mesajul, dacă l-am primit și dacă l-am citit.

De ce sa ascundem confirmarea citirii mesajului “seen”?

De multe ori se poate întâmpla să dorim să citim mesajele primite dar fără ca expeditorul să știe acest lucru, fie pentru că nu avem timp să le răspundem, fie pentru că pur și simplu nu avem dispoziție și nu dorim să purtăm o conversație cu aceștia.

Aplicație simpla cu care putem citi mesajele fără sa fim văzuți.

Oricare ar fi motivul pentru care dorim ca prietenii să nu știe dacă le-am citit mesajele, o putem face folosind aplicația Unseen – No Last Seen. Este o aplicație extrem de simplă de folosit și nu necesită root.

Varianta citirii mesajelor “pe invizibil” pentru laptop sau PC.

Dacă folosiți Messenger pentru PC sau laptop, puteți viziona tutorialul nostru despre Cum ascundem statusul “citit la” sau “X tastează” pentru Facebook ChatTutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Da ! . Excelent . Mi-a plăcut. Felicitări.

 2. Multumesc!

 3. Și pt iPhone ?

 4. Frumos tutorial Adrian! Ma poti ajuta si pe mine sa maresc memoriea dedicata la laptop cu o placa video Intel integrata? Pe Windows 8.1 am doar 32 MB pe Windows 10 am 64MB. Am suficienta memorie RAM, are de unde sa ia ,in BIOS nu am optiune de marire .Nu stii nici o metoda?

 5. Foarte frumos, felicitari
  Cunoști cumva o aplicație care poți sa citești mesele ” Whatsapp, Messenger, Viber ” după telefonul copilului. ? fără ca sa afle ?
  Mulțumesc !!

 6. Buna ziua as vrea sa văd vonverstiile care le are soțul meu pe masenger dar eu am iPhone și nu găsesc aplicația

 7. Salutare. As fi interesat daca exista si reversul acestei aplicatii, adica sa vezi daca mesajul ti-a fost citit de cineva pe facebook messenger careia ia-ai scris dar persoana respectiva nu te accepta in lista de prieteni…!? Ma puteti ajuta ?

Speak Your Mind

*