Cine se conectează ilegal pe rețeaua ta WI-FI

 

Cine se conectează ilegal pe rețeaua ta WI-FI


Semnalul wireless trece de pereții casei.


Atunci când folosim o rețea Wi-Fi în casa, trebuie sa fim conștienți de faptul că acea rețea wireless poate fi accesata și de către alți oameni, vecini sau persoane care sunt prin apropiere.

 

Securizare mai buna a rețelei Wi-Fi


Am vorbit si cu alte ocazii despre securitatea la logarea în router, am vorbit și despre cum se sparge o rețea Wi-Fi cu ingineria sociala sau folosind vulnerabilitățile din protocolul de logare. Astăzi vom vorbi despre descoperirea intrușilor.

 

Luați problema conectării ilegale în serios!


Aici nu e vorba ca se conectează vecinul și iți consuma lățime de banda, și de faptul ca oricine este conectat la rețeaua ta iți poate scana traficul, iți poate intercepta datele, iti poate fura sesiunile, asa cum v-am arătat în tutorialul asta.

 

Cum poți sa-ți dai seama dacă cineva se conectează ilegal pe Wi-Fi-ul tău ?


Cu aplicația Wireless Network Watcher, pe care lăsam sa ruleze în fundal, vom descoperii dispozitivele care se conectează la rețeaua noastra Wi-Fi, IMPORTANT este ca, aceste dispozitive rămân în lista chiar dacă s-au deconectat.

 

Link descărcare:


Wireless Network Watcher

 

Tutoriale aseamanatoare:

 

 

Cine se conectează ilegal pe rețeaua ta WI-FI – tutorial video

 




 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (17)

Related Post

This website uses cookies.