Download hărți Google Maps + sfat navigație offline

Google maps ne permite de cîteva zile sa descarcam hărți și în plus se oferă sa le actualizeze periodic. O veste buna pentru cei care folosesc intens aplicația Google Maps (Hărți Google) și vor sa facă economie de trafic mobil.
Descărcarea hărților Google se poate face de multa vreme, descarcare harti google offline si mai „descarcare google maps cu intervenții„.

Download hărți Google Maps + sfat navigație offline

De data asta este foarte ușor sa descarcam hărți google si in plus, foarte important, Google o sa ne actualizeze hărțile descărcate atunci cînd sunt detectate schimbări în harta.
Navigație Google Maps (hărți google) offline!
Oficial Google Maps nu oferă suport pentru navigația offline (fără net), dar se poate face ceva și-n privința asta.
Cum putem naviga fără net cu Google Maps?
Înainte sa plecați de acasă sau de la muncă/școală, unde aveți wifi, faceți traseul în Google maps și deschideți navigația (butonul din drepta jos). Traseul se va descarca împreuna cu datele vocale (ia-o la dreapta, la stînga, etc). De acum înainte, dacă urmați traseul făcut de google, totul va fi ok. In schimb dacă va vine vreo idee și schimbați traseul, luînd-o pe vreo scurtătura, atunci google se va pierde și reconfigurarea traseului nu va funcționa.
Oricum, și metoda asta de crearea traseului de acasă, înainte sa plecam, este buna pentru economisirea traficului de net mobil.
Tutorial video – Download hărți Google Maps + sfat navigație offlineTutoriale similare

Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comentarii

  1. Bravo domnul Cristi pt tutorial , e bine de stiut si folositor pt cei care calatoresc. Mie imi era buna faza asta acum ceva timp bun in urma , acum folosesc o aplicatie pe android tot offline din google play din pacate pe bani dar sunt foarte multtumit de ea.

  2. Spunemi te rog daca este vre-o diferenta intre routerul assus rt ac66u black care ni l-ai recomandat si acest router..http://profitshare.ro/l/2978842 pentru raspuns…as dori al cumpar..

  3. Eu folosesc aplicatia „HERE Maps” de care sunt multumit. Functioneaza si offlline.

  4. Multumesc Cristi.Am observat ca nu are ..Port USB pentru modem 3G

  5. La mine zice că nu am spațiu suficient. Se pare că nu vrea decăt în memoria telefonului. Aveți idee dacă merge pe card? Oare dacă reinstalez Google map pe card va pune și harta tot acolo?

  6. Folosesc un Samsung Galaxy S6, si accesez aplicatia Google Map si cand accesez o loacatie imi apare doar optiunea [SALVATI] si [ARATATI].

  7. Interesant! Chiar nu stiam de chestia asta si am tot testat fel de fel de aplicatii de navigatie offline. Oricum cred ca Harti de la google e cea mai buna aplicatie. Multumim pentru tutorial!
    Urmaresc site-ul de cand foloseam pe calculator windows XP si am invatat multe lucruri interesante de aici. Felicitari si la cat mai multe tutoriale de acum inainte!

Spune-ți părerea

*

ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMalayNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese