Protectie ransomware gratuita Acronis Ransomware Protection

Protectie ransomware gratuita Acronis Ransomware Protection
Protectie ransomware gratuita Acronis Ransomware Protection

Ce este o infectie cu ransomware ?

Dintre toate infecțiile digitale, cea mai “infecta” este ransomware-ul; Asta pentru ca iți criptează fișierele pe care e aproape imposibil sa le decriptezi. Este ca și cum ai avea fișierele, dar nu poți sa le vezi, pentru ca sunt închise fiecare în niște cutii pe care nu poți sa le deschizi. Protecție ransomware gratuita Acronis Ransomware Protection

Cum sa te feresti de ransomware ?

Pentru ca ransomware-ul este o infecție care se răspândește rapid, acesta va afecta nu numai hard disk-ul sau SSD-ul PC-ului, ci și disk-urile externe sau spatiile de stocare din rețeaua locala (, hdd extern, stick usb, ftp, nas, etc)

În principiu nu prea ai cum sa te ferești, tocmai de aia e bine sa previi. Prevenirea înseamna stocarea fișierelor în cloud sau pe spatii de stocare externe care sunt deconectate de la PC.

Acronis Ransomware Protection nu este un antivirus.

Cu toate ca ar părea un antivirus, Acronis Ransomware Protection este în principal un program de backup și sincronizare cu stocarea din cloud, de fapt aici este puterea lui.

Bineînțeles pe lângă stocarea sigura din cloud, care este componenta pasiva de protecție, programul are și o componenta activa, un modul de scanare a proceselor dubioase.

Ce aduce în plus Acronis Ransomware Protection ?

Plusul pe carte îl aduce Acronis este siguranța pe care ne-o pune la dispoziție prin backup-urile automatizare la 15 minute, făcute pentru folderele cu fișiere importante pe care bineînțeles, noi le alegem.

Ce foldere sa alegem pentru backup?

În varianta gratuita Acronis Ransomware protection ne oferă 5GB de spațiu în cloud. Dacă o sa folosim spațiul pentru documentele importante, atunci spațiul este suficient.

Putem face backup și pozelor sau fișierelor video, dar acestea ocupa spațiu și va fi nevoie sa mai cumpărați spațiu. Din fericire putem oricând sa facem backup de stocare, în caz ca avem nevoie.

Tutoriale legate de malware:

Infecție pe viu cu WANNA CRY Ransomware și metode de protecție

Cum găsești un telefon furat și resetat – aplicații antifurt

Spionaj sau backup pentru call log si sms pe telefoane android

Tutorialul video – Protecție ransomware gratuita Acronis Ransomware Protection





Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Un tutorial despre localizarea celor din famile ar fi BINE venit gen Family Locator,Find My Kids , ca idee in urma dramelor din Caracal si de fapt peste tot in lume cu disparitii ale copiilor

  2. despre Google Photos ce parere ai ?

  3. pai daca statul ne vinde ca pe vite, ce rost mai au programelele astea de localizare? cine sa te caute si sa te gaseasca?

  4. Mihalache Ionel a zis

    Salut tuturor.Arhivati toate datele personale cu Power ISO sau WinRAR
    Nu exista virus care sa infecteze datele care sunt arhivate, in cel mai rau caz se infecteaza doar programul in sine.In cazul in care se ajunge la o noua reinstalare de sistem, datele voastre raman intacte.In momentul cand vreti sa folositi un program arhivat, pur si simplu dezarhivati programul.In acest caz datele voastre raman intacte.In timp ce arhivati un program verificati sa nu fie virusat, in caz contrar veti arhiva si virusul
    Arhivati tot ce aveti in PC.Filmele nu trebuiesc arhivate.Personal folosesc PowerISO si WinRAR de ani si ani de zile fara sa imi fac griji de vreun virus. Nu folosesc nici un antivirus

Speak Your Mind

*