InVideo Programming, doua unelte noi de promovare pentru canalul YouTube – tutorial video

Salutare prieteni, in tutorialul de astazi vom vorbi despre doua unelte noi de promovare lansate fara prea mult tamtam de YouTube, pentru canalul nostru YouTube. Mai exact este vorba despre programul Planificare InVideo sau InVideo Programming care permite promovarea logo-ului sau brand-ului canalului nostru si promovarea unui clip video pe toate celellalte clipuri existente in canalul nostru.
Prezentati/promovati canalul dumneavoastra sau “Feature your channel”: ne permite sa afisam brandul nostru pe toate clipurile noastre exact cum fac televiziunile cand isi pun logo-ul in dreapta sus a ecranului. Putem seta ca brandul sa fie afisat in stanga sus, stanga jos, dreapta sus sau dreapta jos. Deasemenea avem posibilitatea sa setam si timpul in care sa apara acesta: pe intreg videoclipul, la sfarsitul videoclipului sau putem alege un timp de incepere ales de noi. La un simplu click stanga de mouse pe brand-ul promovat, vom fi redirectionati pe pagina principala a canalului.
Prezentati/promovati un videoclip sau “Feature a video”: aici intalnim aceleasi functii ca si la “Feature a channel” doar ca ne permite sa promovam un clip video. Extrem de util atunci cand consideram ca am urcat un clip video foarte interesant si acesta nu a acumulat atentia meritata, nu avem Like-uri, comentarii pe masura, raspandire pe retelele sociale. Foarte interesant este si faptul ca putem promova si clipuri care nu ne apartin astfel ne vom putea promova prietenii care nu sunt atat de populari si care abia si-au inceput canalul YouTube. Clipul video promovat va aparea pe toate clipurile noastre ca thumbnail (miniatura) si la un click stanga pe acesta vom fi redirectionati catre clipul promovat.
In concluzie, doua unelte foarte utile pentru promovare. Mi-ar fi placut sa existe posibilitatea setarii transparentei pentru “Feature your channel” si posibilitatea de a alege si exlude clipurile in care vrei sa promovezi un clip video pentru “Feature a video”
Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum folosim cele doua unelte de promovare a brand-ului si a unui clip video pentru contul nostru YouTube

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

  1. super tare:D mss pt anunt

  2. interesante unelte, chiar nu stiu cat o sa ma ajute momentan sau in viitor pe mine, dar am vizionat acest tutorial, multumesc.

  3. KrauseFilms a zis

    Salut!
    Mie nu imi apare InVideo Programming. Ce pot face sa imi apara?

Speak Your Mind

*