Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit – simplu și intuitiv

Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit
Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit

Despre ce este vorba in tutorialul video Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit ?

In acest tutorial video ” Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit ” vă prezint pas cu pas, versiunea gratuita a lui BitDefender.

Acesta este o alternativa buna la Defender, antivirusul care vine cu Windows 10 si 11.

De ce este BitDefender gratuit, o alternativa buna la Defender ?

  1. Daca ne uitam cu atenție la funcțiile pe care le are BitDefender gratuit, o sa observam ca are toate funcțiile de baza pe care un utilizator simplu si le dorește.
  2. In plus o sa observam ca avem anumite funcții suplimentare.
  3. Daca utilizatorul are nevoie de funcții avansate cum ar fi un serviciu VPN sau o siguranță mai buna a datelor, poate face upgrade la o versiune superioara. Acest upgrade nu se poate face cu Defender.

Avantaje BitDefender gratuit

Instalare ușoara fără probleme, conflicte software, etc. Poate ca este si meritul Windows in parte, pentru știe sa se dea la o parte atunci când simte ca instalezi un antivirus nou.

In comparație cu alte soluții similare de tip antivirus, am observat un consum de resurse ceva mai mic.

Un alt avantaj este interfața, care este destul de simpla, si asta este un lucru bun.

Upgrade-ul opțional la o versiune superioară iți poate aduse o mulțime de funcții, care oferă protecție pe mai multe planuri.

La notificări, poți opri anumite oferte si alte tipuri de notificări care iți pot fragmenta productivitatea / experiența in fata PC-ului.

Daca versiunea gratuita iți apără doar interiorul PC-ului, versiunile superioare iți pot oferi o mulțime de tool-uri care te protejează foarte bine atunci când te avânți “pe afara”.

Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit

Funcții mai avansate disponibile OPTIONAL, atunci când vrei mai mult

La funcții avansate, mai interesante, pe care le poți activa printr-un upgrade la o versiune comerciala, se numără:

  1. Protecție in cazul tranzacțiilor bancare
  2. Acces la servere VPN
  3. Scanare după vulnerabilitățile din sistem
  4. Remediere ransomware (asta este super interesanta)
  5. Firewall
  6. Control parental (pentru protecția copiilor)
  7. Protecție audio video împotriva atacurilor si interceptărilor
  8. Optimizare prin ștergere unor fișiere nefolositoare (un fel de ccleaner)
  9. Ștergere profunda a fișierelor șterse de pe stocare ( le face irecuperabile)

Acestea sunt doar câteva funcții pe care NU LE PRIMIM IN VERSIUNEA FREE

Dezavantaje BitDefender gratuit

Ca si la alte soluții de securitate de tip antivirus, gratuite sau nu, avem o avalanșă de notificări si bannere in timpul instalării si după aceea. Asta este o chestiune care enervează utilizatorii si care ar trebui rezolvata.

Mă refer la faptul ca sunt prea multe informații care vin și decizii de partea utilizatorului, toate servite într-un timp foarte scurt. Aici trebuie sa includem si informații venite din partea Windows-ului.

Mai răruț ar fi mai drăguț !

Versiunile comerciale ? Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit

Daca doriți ca îmi bag “nasul” si prin versiunile comerciale, va rog sa-mi scrieți aici, in comentarii, pe contact sau pe YouTube.

Aș vrea sa știu si care este părerea voastră.

Descarcă – BitDefender GRATUIT

Tutoriale asemănătoare:

Cum se dezinstalează corect un antivirus
Cum se dezinstalează corect un antivirus
Scanarea proceselor Windows cu toți antivirușii
Scanarea proceselor Windows cu toți antivirușii
Găsește virușii fără antivirus Process Explorer
Găsește virușii fără antivirus Process Explorer
Cel mai bun antivirus pentru Android este cel oficial
Antivirus Android – Google Play Protect

Tutorial Video – Instalare și prezentare antivirus BitDefender gratuit





Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Cred ca piata programelor antivirus (home user) este in scadere….windows defender cred ca face o treba chiar foarte buna.
    https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/
    https://www.av-comparatives.org/tests/malware-protection-test-march-2022/
    Trageti voi concluzia.

  2. CALIMAN CORNEL a zis

    Buna ziua, Cristi.
    Bune programele antivirus free, nu le-am studiat in amanunt pe toate, fiecare program cu ofertele lui, dar daca facem o comparatie intre locul 5 ( BitDefender ) si locul 9 ( Kaspersky ) din testele prezentate de Lucian, asta este pur un exemplu, observam o caracteristica importanta la Kaspersky free si anume protectia la platile online, ceea ce la alte programe este in versiunea cu plata. Departe de mine sa fac reclama. Doar ce am observat diferenta citind articolul tau. Posibilitatea de a dezactiva toate notificarile comerciale si de a le pastra doar pe cele strict legate de protectia dispozitivului este cred o Fata Morgana, atata timp cat vom avea o versiune free, iar ei te vor pistona sa treci la o versiune platita. Un alt aspect bun la acest Kaspersky ar fi acel icon din dreapta site-ului care vrei sa-l accesezi si care prin culoarea lui ( verde -ok, portocaliu sau rosu-se subintelege ) te pune in garda din prima. Nu contest capacitatile nici unui program, dar cred ca in vremurile mai mult decat tulburi in care traim in tot ceea ce priveste securitatea online, ( este doar parerea mea ), cred ca toti dezvoltatorii de acest fel de programe ar trebui sa puna la dispozitia consumatorului doar cateva si cele mai importante caracteristici. Protectie la navigarea online, la operatiunile bancare si ( chiar nu cred sa vad vreodata asa ceva ) depistarea virusilor de orice fel si de ultima generatie ( asta la o versiune free ), de-abia atunci putandu-ma soma sa trec la o versiune platita pentru anihilarea lor. Visez frumos, nu? In rest, cred ca pentru o suma destul de modica, putem avea un antivirus performant care sa ne scuteasca in cea mai mare parte de pericole. Spun cea mai mare parte, pentru ca stii foarte bine ca in cazul unui atac bine pus la punct, cad servere guvernamentale, daramite laptopurile noastre. Si sper sa nu ma insel, Defenderul unui Windows instalat de noi, chiar descarcat de pe site-ul Microsoft, nu este acelasi cu Defenderul unui Windows cu licenta platita la Microsoft. Si da, ar fi chiar foarte interesanta si in principal utila o introspectie in variantele comerciale cel putin ale primelor cinci progame antivirus. Toate cele bune si respect!

  3. Eu sunt client Bitdefender din 2008 și sunt mulțumit de el. Folosesc Bitdefender total security. Cu privire la antivirusul gratuit pe bitdefender.ro este și acolo dar cam tot așa de redirecționează. Când intri pe pagina bitdefender.ro, unde scrie bitdefender, asistență și contul meu sub ele scrie mai mic pentru acasă, pentru companii etc. Dacă pui mouse-ul pe soluția pentru acasă se deschide o fereastră mai mică și în dreapta ai Toolbox iar sub el ai soluții gratuite și tot acolo este și soluția gratis de antivirus dai click pe el și se deschide pagina asta https://www.bitdefender.ro/solutions/free.html de unde îl poți descarca.

  4. Scuze nu am dat pe descărcare prima dată iar când am încercat să descarc să văd dacă descarcă opțiunea gratis am văzut că descarcă total security și nu cred că din executabilul total security poți alege versiunea gratis. Scuze încă odată.

  5. dascalu a zis

    Nimic NU este gratuit pe lumea asta. Daca programul e gratuit atunci marfa esti tu. Succes la gratuitate

  6. Interesant articolul si pot spune ca foarte util. Da, sincer, consider necesar o noua serie de tutoriale cu si despre antivirusi, mai ales in perioada asta tulbure inclusiv din punct de vedere informatic.

  7. Salut Cristi. Foarte util clipul. Asteptam upgrad-ul de informatii/experienta.
    Ce te mai rog, un nou clip actualizat despre alegerea laptopurilor de pana in 2500 lei. Nu am mai vazut noi clipuri pe subiect. Ma intereseaza in special la ce sa ma uit la configuratie, AMD cum se mai claseaza in piata, seriile de procesoare, cu G la final, cu F la final, cu U la final, multe detalii cu care nu mai sunt la curent. Multumesc anticipat!

Speak Your Mind

*