Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Sirbu gheorghe a zis

  Foarte bine deacu securuzare la telf big big like

 2. dorel dumitru a zis

  Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Nu pot sa instalez windowsul pe partitia C ,nu pot sterge MBR nici cuGpart din linux.,ma aflu in UK .Domnul Cristi,Domnul Adi,ajutati-ma sa aduc leptopul la viata.

  • fa rost de un cd cu Windows xp orice versiune nu conteaza si apoi pui sa boot -eze de pe acel cd apoi formatezi in NTFS simplu nu quick

   • Mai citeste odata ce ai zis domnul mai sus, nu mai poate sa faca nimic cu partitia de pe hard si eu am patit-o odata de nu mai puteam nici formata, nici sa sterg partitiile, am rezolvat-o numai stiu cum dupa o noapte nedormita.

 3. 1.Salutare, am deocamdata Oneplus One, cumparat acum doi ani dupa ce am vazut tutorialul aici, urmeaza sa-mi cumpar si 3-ul intr-o luna. Am urmarit aici si stiu de la tine Cristi ,ca e intr-adevar o “bestie” pe care o “bate” doar Iphone 7 deocamdata in toate testele, in schimb nu are rival. Merita cumparat doar pentru simplu fapt ca foloseste doar Android, si nu IOS , unde chiar nu poti modifica sau face nimic cu telefonul. “Ce ti- e servit pe tava aia inghiti”
  2.Tin sa-ti multumesc pentru precedentul tutorial cu descarcarea imaginilor originale de windows, cautam un 7 de mult timp. M-am saturat de 8 sau 10. Stiu astia acum si cum o cheama pe mama, nu mai zic de alte rahaturi.
  3.CEL MAI IMPORTANT ! Te rog Cristi, am vazut si stim cu totii ca ori lucrezi la EMAG sau ai un comision legat de ei, ceea ce nu are importanta de fapt , dar poate ai pe cineva cunoscut acolo, sau ai dreptul al o opinie la “cei de sus” . Sugereaza-le te rog sa implementeze un sistem de livrare a produselelor si peste granita, la contra cost desigur. Stau (n-o mai zic cu “locuies”) in UK de vreo 3 ani, am vrut de multe ori sa cumpar produse de la ei , dar m-am impiedicat de faptul ca produsele nu pot fi livrate peste granita. Si Doamne, am cumpatat cat am stat in tara o multime de la ei. Tot desktopul mi l-am upgrate-at dupa sutele de tutoriale vazute aici(placa de baza, grafica,procesor, RAM, SSD, placa de retea,etc) Ce pacat !
  Succes !

 4. ar fi bine ca oamenii sa citeasca manualul telefonului. ca acolo scrie cum sa inregistrezi corect amprenta

 5. e prima data cand vad ca filmati 4k.

Speak Your Mind

*