Diagram Designer, soft gratuit pentru diagrame

Salut prieteni, astazi avem un program gratuit care ne ajuta sa facem diagrame. Softul se numeste Diagram Designer si este super light pentru sistem, doar 2 MB are executabilul. In plus programul ruleaza perfect pe toate versiunile de Windows, de la XP la Windows 10.
Programele pentru crearea diagramelor sunt utile celor care au un proiect scolar (elev sau profesor), angajatii companiilor care fac prezentari si trebuie sa se faca intelesi mai bine. Chiar si electronistii care proiecteaza circuite, vor fi incantati de colectia cu template-uri si cu simboluri electronice.
Pe langa functiile de baza, Diagram Designer poate incarca si template-uri suplimentare, care ofera utilizatorului o librarie foarte bogata de grafici si obiecte.
Diagram Designer si-ar putea gasi locul lejer, in PC-ul oricarui utilizator care foloseste PC-ul si pentru altceva decat Facebook, Gaming si Youtube.
Download Diagram Designer
Templates Diagram DesignerTutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Anderson a zis

  NU are legatura cu tutorialul : Cristi tu mai ai hardul ala Hitachi de 2TB, daca DA? Cum se comporta? Are ceva probleme ? ca eu am schimbat din mai si pana acuma 3 harduri de 1TB (2xHitachi si 1 Toshiba) toate 3 sectoare instabile si Realocare de sectoare pana la epuizare si au fost inlocuite si acuma iara aceiasi problema la unul din ele am instalat aseara Ubuntu si mergea al nabi de greu si cand ma uit Realocated Sector Count Warning 50 !

  • Am hdd-ul si acum. Nu am nicio problema cu el.
   Problemele (la orice mediu de stocare) apar atunci cand pui pe el fisiere corupte: incomplete, download corupt, restart fortat, jocuri cu crack). In general este vorba despre eroare umana.

   • Anderson a zis

    Multumesc Cristi de raspuns. Vreau sa-ti spun ca magazinul Sigmanet care acuma l-au cumparat sub alt nume SensoDays, este o mare facatura, am ramas cu hardul Hitachi de 1TB neschimbat, ca spun cei de la service ca a fost cumparat pe luna iunie 2012 si ei au schimbat denumirea la magazin(rebranduit) dupa 1 iulie 2012 asa spun ei. Adica mai bine zis am ramas cu componenta defecta cu baduri si banii luati 380 lei si aia au disparut fara urma i-ai de unde nu-i pe Sigmanet. Daia e cel mai bine sa cumparam de la Emag,Evomag si PcGarage, ca aia macar nu au dat faliment ca restul Flamingo,MarioSoft si acuma Sigmanet. Unii mai sar cu gura “Ce tot ne arati pe Emag…” dar uite ca daca e un pic mai scump ti-l schimba sau iti da bani in 3 miscari, pe cand la alti trebuie sa astepti cu zilele. EVITATI NOUL MAGAZIN SENSODAYS !!!!!!!!!!!

 2. FOARTE FOARTE FOARTE
  UTIL!

 3. Salut Cristi,
  Esti cel mai tare!
  Soft-ul este excelent, dar cum putem crea template-uri?
  Vreau sa-mi personalizez eu un template.
  Astept raspunsul tau!

 4. Mulțumim Cristi și pentru acest util program!

 5. cum pot separa un melodiile dintrun colaj video (ex- daca sunt 5mel unite sa le separ una cate una)ma poate ajuta cineva???

 6. http://dia-installer.de/ îl bate la curul gol pe ăsta

 7. Cristi spune-mi te rog ,gasesc eu in acest program simboluri electrice?
  Multumesc pentru raspuns

Speak Your Mind

*