Curățarea resturilor inutile din android – foldere goale și fișiere inutile

Curățarea resturilor inutile din android
Curățarea resturilor inutile din android

Despre ce este acest tutorial ( Curățarea resturilor inutile din android )?

În tutorialul curățarea resturilor inutile din android explicam cum se găsesc / șterg, fișierele care nu mai sunt necesare, pentru ca au rămas în urma aplicațiilor dezinstalate, și folderele goale care nu mai au utilitate pe Android.

De unde apar folderele goale in Android?

Folderele goale care se găsesc pe telefoanele și tabletele cu Android, pot apărea în urma dezinstalării aplicațiilor , a update-urilor de sistem, sau pur și simplu sunt acolo încă de la instalarea sistemului și nu au fost folosite niciodată.

De unde apar fișierele care nu mai sunt necesare pe Android ?

Un urma update-urilor de sistem, update-urilor de aplicații și a dezinstalării aplicațiilor, pot rămâne în urma fișiere care nu făceau parte inițial din instalare. Deci sunt fișiere care rămân în urma și care nu mai sunt necesare.

De ce sa folosesc aplicații pentru curățarea resturilor inutile din android, dacă eu am o aplicație pe telefon care face asta?

După cum știți Android-ul este unul, dar cu o grămadă de interpretări, în funcție de fiecare producător.

Sunt producători care dotează telefonul cu aplicații de curățare, dar sunt foarte mulți producători care nu fac asta, sau aplicația de curățare cu care dotează telefonul, pur și simplu nu are funcția de curățare a folderelor goale.

Am făcut acest tutorial astfel încât și un posesor de Samsung și unul de Huawei sau Motorola sa poată face același lucru.

Dacă telefonul vostru are funcțiile acestea de curățare, atunci e ok, nu mai trebuie sa instalați aplicațiile din tutorial.

“Am auzit ca android-ul își face curat singur” .

“Legenda spune ca….” Dacă asta este varianta oficiala, ca Android nu ar avea nevoie de aplicații de curățare, atunci de ce rămân în urma atâtea foldere goale și fișiere inutile, de care ne împiedicam noi atunci când cautam ceva prin telefon?

Orice sistem de operare are nevoie de putina curățenie și ordine din când în când; Adică orice sistem de operare are nevoie de putina atenție.

Aplicații de curățire Android:

Tutoriale asemanatoare:

Tutorial video – Curățarea resturilor inutile din android

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Cristian a zis

  Salut Cristi, spune-mi te rog, în clip ai folosit aplicația plătită ..? Eu am încercat dar când dau ștergere mă trimite la achiziție, nu pot rula ștergere.
  Mulțumesc .

  • Am versiunea free al aplicatiei SD Maid. In meniul din drrapta se vede ce este functional in fersiunea free, si ce este valabil doar in versiunea pro. Ce am facut eu, merge in versiunea free.

 2. Am samsung s7edge cu root. Nu intra in prima aplictie deloc. Sta pe root permission…

 3. Culpa mea, am instalat exact varianta pro, am șters și am instalat varianta gratuită, merge super ok md maid, însă prima aplicație găsește 178 de erori, dar șterge 20-25 , scanez iar și dau ștergere, dar nu le șterge , apar de fiecare dată înapoi, unde greșesc ..?

 4. Nu le sterge

 5. Răzvan Florescu a zis

  Īn Următorul Videoclip Fă Un Tutorial Despre Cum Să Lipeşti Secvențe Īntregi Din Video Mai Multe Foarte Rapid Fără Să Te Complici.

 6. Am instalat cele două aplicații, perfect funcționale ambele, au făcut curățenie în telefon (LG G7 ThinQ, stock android).

  Mulțumesc pentru tutorial, Cristi!

 7. Drugas Dan a zis

  Foarte utila aplicatia
  Multumim Cristi

 8. De azi , 18 noiembrie 2022 , am pățit ca în telefonul meu samsung galaxy s21 ultra de 16 gb și 512 intern să găsesc 2 foldere : unul cu numele de recente , și cel de al doilea cu preferate .
  Cum aș putea proceda ca cele doua foldere goale sa numai existe pe telefon ?

Speak Your Mind

*