Cum se face conexiunea PPPoE de la RDS in Windows 10

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum facem conexiunea PPPOE de la RDS în sistemul de operare Windows 10 în cazul în care nu deținem încă un router.
Ideal ar fi să avem un router. Avantajul fiind că puteam realiza conexiunea RDS în acesta o singură dată și router-ul se va ocupa de conexiunea noastră la internet. Nu va mai trebui să ne conectăm manual la internet și nici nu va mai trebui să refacem setările pentru conexiunea RDS în cazul reinstalării sistemului de operare. Vom putea oferi internet și la alte calculatoare fie prin fir, fie prin WiFi.
Unde mai punem că un router poate fi achiziționat și cu prețul de 50 lei.

Cum se face conexiunea pppoe de la RDS in Windows 10

Și totuși, dacă pur și simplu nu avem un router și dorim să realizam conexiunea PPPOE de la RDS în sistemul de operare Windows 10, procedeul este unul foarte simplu, foarte asemănător cu cel din Windows 7, 8 sau 8.1Din păcate nu am găsit o modalitate pentru a amplasa conexiunea în Startup astfel încât această să se inițializeze automat (fără a folosi softuri adiționale) la pornirea sistemului de operare pentru a nu ne mai conecta manual la internet. Vă promit că în viitorul apropiat voi reveni cu un tutorial în care să găsesc o soluția ca sistemul de operare Windows 10 să se conecteze automat la internet.
Deși am încercat sa pun în aplicare metoda prin care am reușit sa pun în Startup conexiunea RDS din Windows 7 sau Windows 8/8.1, aceasta nu a funcționat și pentru sistemul de operare Windows 10. Dacă dețineți un router și nu știți cum sa faceți conexiunea RDS în acesta, va invit sa vizionați tutorialul nostru despre: Cum se face conexiunea RDS si setarile pentru internet wireless intr-un router


Tutorial video – Cum se face conexiunea pppoe de la RDS in Windows 10


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. cei care nu au router inclus in abonamentu rds sunt cei din orase mici sau zone de tara. eu am avut de la rds si facea conexiunea automat. fa te rog si un tutorial cum facem coneziuna ppoe din UEFI. ca mare amajoritate a calculatorelor au si laptopurilor mai noi au UEFI si se poate face direct de acolo. eu am prins cum se face da poate altii nu stiu. ca acolo setezi o data si ai conexiunea setata mereu indiferent daca repui windowsul sau folosesti linux.

 2. Deschide notepad
  In el scrii rasdial rds
  salvezi ca rds.bat
  ex:
  rds = numele conexiunii
  user = B77888
  pass = 12345
  rasdial rds B77888 12345
  rds.bat il pui in start-up.

  C:\Users\(USERNAME)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
  Cred ca merge asa.

 3. Salut te-ai complicat aiurea, ca puteai sa faci shortcut pe reteaua de Digi si create desktop si de acolo cand erai deconectat te-a arunca direct acolo doar dadeai Connect, simplu si usor. Fara a merge jos click dreapta nu stiu ce, cautam reteaua click pe connect. Eu asa am facut mai simplu direct si gata.
  Apropo vezi ca pe Windows 7 nu mergea direct cu startup shortcut-ul de retea sa porneasca direct, pentru ca acuma se instaleaza IE11 si nu mai are optiuniile alea jos cu Proxy, fara Proxy si Never Dial-Up. Intr-adevar mergea pe 7, dar cu browser IE 8 si nu IE11.

 4. Salut, ce a zis Daniel merge si la mine si pe 8.1 si pe 10.
  rasdial rds, nume user , parola, salvat in .bat si pus in startup. Merge sigur. Fara router, conectat direct la net. Numai, cand se face legatura, sa se renumeasca Broadband Connection, rds. Sigur merge , 100% La mine, la pornire apare cmd admin, verify, si se conecteaza. Succes. Fara oprire orice.

 5. Constantin Cojocariu a zis

  În Linux-Ubuntu, nu pot folosi webcam-ul Logitech C710 pentru poze și videoclipuri. Merge doar la Skype.
  Firma Logitech mi-a răspuns că nu au software și pentru Linux-Ubuntu. Ce se poate face, cum putem să-i lămurim că sunt foarte mulți utilizatori de Linux-Ubuntu și ar trebui să conceapă un program și pentru acest sistem de operare ? Poate cineva să ajute în acest caz ? Aștept un sprijin eficient. Mulțumesc.

 6. tastatură şi mouse wireless
  pentru smart tv un tutorial
  ceva rog mult

 7. Mosoiu Radu a zis

  Salut Var rog sa faceti daca puteti un tutorial cu noul upgrade la cea mai recenta versiune de windows 10 si anume Upgrade to Windows 10 Pro, version 1511, 10586.si de ce ne baga pe gat microsoftul acest upgrade Va multumesc

 8. si cum as putea sa scap de eroare 691 ? 😐

 9. Ceva noutati cu privire la automatizarea conexiunii rds in win 10?

 10. alexandra a zis

  am si eu o rugaminte..am internet de la rds,si nu reusesc sa conectez la modemu-ul rds un router wifi dlink.dupa ce le conectez nu imi da nici macar acel semn al exclamarii ca eroare sau ceva de genul.nu reusesc sa gasesc nici adresa ptr modem,sa ma uit prin setari sau altceva.ma puteti ajuta??????

 11. alexandra a zis

  am uitat sa mentionez,ca am windows xp sp3 ,e destul de vechi ‘aparatul’ meu

 12. stoican mary a zis

  salut adrian te rog ajutama ceva nu e in regula cu windows 10 la mine nu isi ia ipul nu ma pot connecta de cand iam facut upgrade la 10 nu mai merge netu iam facut conectiune manuala sta un pic conectat si dispare

 13. Bună dimineața Cristi. Am o problemă nu mă pot conecta la internet prin rețeaua RDS î- mi apare eroarea 813 în engleză și sunt pe din afară, ce arată și cum se poate remedia aceaetă eroare, menționez că am woindows 10 pro, te rog din suflet să mă ajuți.Mulțumesc, cu tespect.
  .

Speak Your Mind

*