Cum redenumim sistemele de operare din Boot Manager in cazul unui multi boot Windows – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum redenumim intrarile din boot menu-ul calculatorului in cazul in care avem doua sau mai multe sisteme de operare windows 7 pe acelasi calculator. Atunci cand avem instalate doua sau mai multe sisteme de operare pe acelasi calculator, la pornirea PC-ului vom avea posibilitatea sa alegem in ce siste de operare sa bootam. Daca avem un windows XP, un vista si un windows 7 instalte pe acelasi PC, la pornire vom avea listate in windows boot manager toate sistemele de operare avand posibilitatea sa alegem in care sa intram. Totul OK pana aici insa ce ne facem daca avem instalat de 2 sau mai multe ori Windows 7 sau Vista? In Windows Boot Manager, fiind vorba despre doua sa mai multe sisteme de operare Windows Vista sau 7 acestea vor aparea in lista sub forma:
Windows 7
Windows 7
Windows 7
Cum stim in care din ele vrem sa boot-am, care si pentru ce l-am instalat, ce softuri avem instalate pe unu si celalalt? Acest tutorial a fost propus de un utilizator pe rubrica de comentarii care ne-a spus ca are 3 sisteme de operare windows 7 instalate pe acelasi calculator, unul petru Lucru, unul pentru jocuri si unul pentru intrnet si fiind toate Windows 7, in windows boot manager, toate apar cu denumirea Windows 7. Utilizatorul ne intreba cum poate redenumi intrarile din windows boot manager astfel incat sa poata recunoaste mai usor sistemul de operare in care doreste sa boot-eze atunci cand porneste Pc-ul. Pentru asta va trebui sa folosim EasyBCD un soft nemaipomenit cand vine vorba despre astfel de sarcini sensibile ce necesita modificarea unor fisiere care tin de boot-up-ul unui sistem de operare. Noi am mai abordat si cu alta ocazie EasyBCD pe care l-am folosit tot pentru a modifica ordinea de boot a asistemelor de operare in cazul unui dual boot sau pentru a repara boot loader-ul unui sistem de operare atunci cand nu a fost respectata ordinea de instalare a sistemelor de operare in cazul unui dual boot.
Ce am explicat in acest tutorial se aplica si pentru un dual boot cu sisteme de operare Windows Vista. Cand avem un dual boot intre Vista, 7 si XP, totul e simplu, sistemele vor aparea in lista cu denumirea corespunzatoare insa problema apare cand avem de 3 ori instalat un Vista sau un Windows 7. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutoralul video pentru a vedea exact cum redenumim sistemele de operare din Windows Boot Manager (lista din meniul de boot) atunci cand avem instalat de 2 sau mai multe ori Windows Vista sau 7 cu ajutorul lui EasyBCD

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 600 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.roTutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. foarte bun tutorialul va astept cu urmatoarele tutoriale despre easyBCD

 2. Salut,

  Am o intrebare si anume :am instalat pe un hard windows xp in C si in D windows 7.In momentul cand ruleaza xp-ul imi arata ca este in C iar cand ruleaza windows 7 imi arata ce el este in partitia C si nu in D.

  Este ok sa arate asa ?

  Multumesc !

  Sunteti cei mai buni ,videotutorial.ro

  • Tomi:
   Salut,

   Am o intrebare si anume :am instalat pe un hard windows xp in C si in D windows 7.In momentul cand ruleaza xp-ul imi arata ca este in C iarcand ruleaza windows 7 imi arata ce el este in partitia C si nu in D.

   Este ok sa arate asa ?

   Multumesc !

   Sunteti cei mai buni ,videotutorial.ro

   Si eu am intalnit in trecut problema asta, trebuie sa intri in windows xp sau windows 7 (nu conteaza in care intri) si sa schimbi litera partitiei in care este instalat celalalt windows.
   Daca nu sti cum se schimba litera de la partitie aplica urmatoarea metoda:
   my computer -> manage -> disk management -> change drive letter and paths si aici poti sa schimbi litera si gata.

  • Tomi:
   Salut,

   Am o intrebare si anume :am instalat pe un hard windows xp in C si in D windows 7.In momentul cand ruleaza xp-ul imi arata ca este in C iarcand ruleaza windows 7 imi arata ce el este in partitia C si nu in D.

   Este ok sa arate asa ?

   Multumesc !

   Sunteti cei mai buni ,videotutorial.ro

   Este perfect normal sa iți arate asa.Stai liniștit.

 3. Se poate extrage Mini Windows XP de pe hirensboot cd si realiza un boot cd numai cu el ??daca da cum se face? Multumesc pentru intelegere !!!

  • AdrianGudus a zis

   gigel:
   Se poate extrage Mini Windows XP de pe hirensboot cd si realiza un boot cd numai cu el ??daca da cum se face? Multumesc pentru intelegere !!!

   Nu ai de ce sa extragi din Hiren`s BootCD, poti crea chiar tu unul. Scrie sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Cum se face un live cd cu windows xp folosind aplicatia free bartpe, da enter si vei gasi tutorialul.

 4. Tot respectu domnu Adrian.

  Pentru Tomi : La mine sunt 3 sisteme Windows 7 si toate arata ca fiind in “C” cu toate ca ele au fost instalate in partitii diferite. Inainte aveam instalate 3 sisteme Windows Xp iar partitiile unde erau instalate nu se schimbau. Este Ok.

 5. AdrianGudus a zis

  Indiferent cum sau unde este instalat sistemul, pe o partitie sau alt hard…in momentul in care bootati pe acesta, fiecare din el va da eticheta partitiei in care se afla ca fiind C (chiar daca ea real este a doua partitie sau a 3-a sau pe un alt HDD, cand intri in sistem, el vede partitia pe care este instalat ca partitie C. Nu trebuie sa va luati dupa asta. Trebuie sa tineti cont de asta si sa tineti minte unde ati instalat Windows-ul, pe ce partitie si pe ce hard.

 6. andrei robert a zis

  nu mai merge nici un tutorial
  ce sa fac????????

 7. Foarte bun tutorialul ca si cele anterioare de asemena, da ma intrebam daca exista un program ca cel de la Gigabyte Smart6 care are acea optiune de a boota sistemu de operare foarte raipd-os quickboot

 8. …ideea este ca atunci cand ai mai mult de un HDD nu are sens sa faci dual boot …dual boot ,trial boot sau ,,N” boot se poate face pe un HDD insa daca ai mai multe HDD-uri e bine sa faci instalari separate ,adica fiecare hard sa aiba secventa lui de boot daca este master …eu am pe hardurile externe diverse sisteme de operare instalate …nu ca ma laud insa ar fi un bun subiect de tutoriale ,pa!

 9. Eu am 3 windows-uri numite asa Windows 7,WIndows 7 si Windows 7 (Recovered)
  Ultimele 2 sunt instalate in partitiile D si F.Pot sa le sterg pe ultimile 2 cu EasyBCD,adica stiu sa le sterg dar ma intreb daca stergandu-le afectez cu ceva primul Windows 7 (din partitia C).Multumesc!

 10. Eu am 3 windows : Windows 7,Windows 7 si Windows 7(Recovered).
  Ultimele 2 sunt instalate in partitile D si F.Daca le sterg cu EasyBCD afectez cu ceva primul Windows 7 instalat in partitia C?

 11. windows-uri*

 12. acum Skype este produs Microsoft !!!!, așa cum s-a anunțat și pe site-ul pentru presă al companiei….e bine ?

  • Maria:
   acum Skype este produs Microsoft !!!!, așa cum s-a anunțat și pe site-ul pentru presă al companiei….e bine ?

   Nu este chiar o noutate, lucrul acesta s-a intamplat acum cateva luni. Ramane de vazut care va mai fi suportul skype pentru linux in viitor…

  • AdrianGudus a zis

   Maria:
   acum Skype este produs Microsoft !!!!, așa cum s-a anunțat și pe site-ul pentru presă al companiei….e bine ?

   Asta se intampla cam de mut timp, doar ca abia ieri sau alaltaieri s-au semnat actele si a devenit oficiala toata treaba.

 13. din ce motive se poate supra incalzi hard u si memoria ram la un laptop,in urma acestei supra incalziri se inchide singur laptop u.

  daca mi puteti da cateva sugestii,va rog.

  • AdrianGudus a zis

   fly:
   din ce motive se poate supra incalzi hard u si memoria ram la un laptop,in urma acestei supra incalziri se inchide singur laptop u.

   daca miputeti da cateva sugestii,va rog.

   Cauze pot fi multe
   Virusi care suprasolicita procesorul si celelalte componente, servicii multe care ruleaza in background.
   Mult praf in laptop
   Ia un aspirator si pe la gaurelele de aerisire ale laptop-ului pune aspiratorul sa traga praful (laptopul sa fie inchis)
   Deasemenea iti recomand o scanare cu DR.Web CureIT despre care avem deja tutorial pe site. Scrii sus in casuta de cautare din drapta de pe margina neagra: Dr.Web CureIt, da enter si vei gasi tutorialul.

   • AdrianGudus: Cauze pot fi multe
    Virusi care suprasolicita procesorul si celelalte componente, servicii multe care ruleaza in background.
    Mult praf in laptop
    Ia un aspirator si pe la gaurelele de aerisire ale laptop-ului pune aspiratorul sa traga praful (laptopul sa fie inchis)
    Deasemenea iti recomand o scanare cu DR.Web CureIT despre care avem deja tutorial pe site. Scrii sus in casuta de cautare din drapta de pe margina neagra: Dr.Web CureIt, da enter si vei gasi tutorialul.


    am sters toate partitiile,le am refacut am reinstalat sistemu si le am formatat pe celelalte,ma gandesc ca de virusi nu poate fi problema?

 14. Eu am 3 windows-uri numite asa Windows 7,WIndows 7 si Windows 7 (Recovered)
  Ultimele 2 sunt instalate in partitiile D si F.Pot sa le sterg pe ultimile 2 cu EasyBCD,adica stiu sa le sterg dar ma intreb daca stergandu-le afectez cu ceva primul Windows 7 (din partitia C).Multumesc !

  • AdrianGudus a zis

   Paul:
   Eu am 3 windows-uri numite asa Windows 7,WIndows 7 si Windows 7 (Recovered)
   Ultimele 2 sunt instalate in partitiile D si F.Pot sa le sterg pe ultimile 2 cu EasyBCD,adica stiu sa le sterg dar ma intreb daca stergandu-le afectez cu ceva primul Windows 7 (din partitia C).Multumesc !

   Acest soft nu sterge Windows-ul in sine ci doar intrarea din boot menu. Poate face modificari, ajustari doar pentru boot menu sau boot manager nu si sistemului de operare. Daca stergi intrarea pentru cele 2 windows-uri din boot manager, nu inseamna ca ai sters windows-urile. Va trebui mai apoi sa formatez acele partitii pe care a fost cele doua windows-uri.

 15. am sters toate partitiile le am refacut,am reinstalat sistemu de operare,si apoi din windows le am formatat, celelalte partitii,deci ma gandesc ca de virusi in cazu asta nu s ar pune problema?

 16. si nici praf nu are,chiar am desfacut capacele la hard si la memoria ram

  • fly:
   si nici praf nu are,chiar am desfacut capacele la hard sila memoria ram

   Salut.
   In general incalzirea celorlalte componente vine de la supraincalzirea procesorului.Daca sti cum se face, poti demonta radiatorul (heatpipe) curata pasta siliconica veche deasupra la procesor, chip video etc. si pusa alta noua.Te-ar putea ajuta o perioada.

 17. Salut.
  La Windows XP nu este acelasi lucru cu editarea fisierului “boot.ini”?Nu am incercat de asta intreb.
  Bafta.

 18. Salut, o intrebare am si eu. Un soft care sa mearga instalat pe Windows XP, cunosteti?
  Problema, daca-i pot spune asa, e ca atunci cand imi apar optiunile de bootare, adica dintre XP si Linux, pe langa astea doua imi mai apar si alte chestii, cum ar fi…..
  “”Ubuntu, with Linux 2.6 etc…..generic
  Ubuntu, with Linux 2.6 …..generic (recovery mode)
  Ubuntu, with Linux 2.6 …..generic
  Ubuntu, with Linux 2.6 …..generic (recovery mode)
  Memory test (memtest86+)
  Memory test (memtes 86+, serial console….)
  Windows NT/2000XP loader…..etc””

  Sincer, mi-ar ajunge doar un XP si doar un Linux, fara memtest si alte optiuni de recovery mode :))
  Multumesc anticipat !

 19. ms adi

 20. AdrianGudus: Acest soft nu sterge Windows-ul in sine ci doar intrarea din boot menu. Poate face modificari, ajustari doar pentru boot menu sau boot manager nu si sistemului de operare. Daca stergi intrarea pentru cele 2 windows-uri din boot manager, nu inseamna ca ai sters windows-urile. Va trebui mai apoi sa formatez acele partitii pe care a fost cele doua windows-uri.


  Am incercat sa le sterg dar nici din boot nu se sterg nici optiunea sa buteze direct din primul windows 7 nu merge.Dc oare?Probabil ca nu e varianta licentiata(comerciala)?

  Si daca mai instalez un windows 7 sa zicem p’ala unde-l mai baga ca am doar 3 partitii.
  Ar trebui sa faceti un tutorial despre cu se sterg windowsurile vechi.Ar fi foarte util.Presupun ca atunci cand instalez un nou windows ai si optiunea sa l stergi pe cel vechi dar nu stiu une sa dau.

  • AdrianGudus a zis

   alin:
   salut vreau sa fac un upgrade de sistm acum am w7 home 64bit vreau sa pun ultimate ce zici da sau nu trebuie ca e bun si asta si daca da ce atuce in plus w7 ultimae 64x bit…?

   Scrie sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra: Care este diferenta intre sistemele pe 32 de biti si cele pe 64 de biti, da enter si vei gasi tutorialul.

   Paul: Am incercat sa le sterg dar nici din boot nu se sterg nici optiunea sa buteze direct din primul windows 7 nu merge.Dc oare?Probabil ca nu e varianta licentiata(comerciala)?

   Si daca mai instalez un windows 7 sa zicem p’ala unde-l mai baga ca am doar 3 partitii.
   Ar trebui sa faceti un tutorial despre cu se sterg windowsurile vechi.Ar fi foarte util.Presupun ca atunci cand instalez un nou windows ai si optiunea sa l stergi pe cel vechi dar nu stiu une sa dau.

   In primul rand, ca sa stergi un Windows trebuie sa determini pe ce partitie este instalat fiecare sistem de operare. Se pot instala doua sisteme Windows pe aceeasi partitie sau pe partitii diferite.
   Ceea ce ar putea fi si cazul tau. Eu n-am de unde sa stiu ce ai facut tu si cum ai procedat cand ai instalat Windows-ul.
   Daca atunci cand intri in partitia C ai un folder denumit WindowsOls sau Windows Old atunci cel mai probabil ai doua sisteme de operare Windows pe aceeasi partitie si chiar si asa, se poate folosi EasyBCD pentru a indeparta intrarea unuia din ele din meniul de boot. Tu probabil nu ai fost suficient de atent la tutorialul video. Mai multa atentie!
   Nu derula tutorialul si priveste cap-coada clipul video, parcurge exact pasii

 21. salut vreau sa fac un upgrade de sistm acum am w7 home 64bit vreau sa pun ultimate ce zici da sau nu trebuie ca e bun si asta si daca da ce atuce in plus w7 ultimae 64x bit…?

 22. ieu am windows 8 home premiu pe c si windows 8 final beta pe d

 23. Salut am o intrebare nu e legata de topic,am o problema care imi da mari dureri de cap, nu pot sa introduc flash player in opera. Cand incerc sa incerc sa il instalez in el spune:PLease close the folling program si in colt imi apare opera cu semnul interzis.Pe chrom imi merge dar pe opera flash playeru nu ruleaza.Ce setari sa ii fac imi place foarte mult opera si nu vreau sa renunt la el?Am reinstalat windows 7 ca sa merga si tot degeaba.mersi.

  • AdrianGudus a zis

   leo:
   Salut am o intrebare nu e legata de topic,am o problema care imi da mari dureri de cap, nu pot sa introduc flash player in opera. Cand incerc sa incerc sa il instalez in el spune:PLease close the folling program si in colt imi apare opera cu semnul interzis.Pe chrom imi merge dar pe opera flash playeru nu ruleaza.Ce setari sa ii fac imi place foarte mult opera si nu vreau sa renunt la el?Am reinstalat windows 7 ca sa merga si tot degeaba.mersi.

   Inainte sa incepi sa instalezi flash player inchide toate browserele (inchidele nu le minimiza) te-as sfatui sa inchizi si Yahoo Messenger inainte sa instalezi Flash Player.

 24. va propun sa realizati un tutorial(daca se poate ) cu modul de bootare intre ubuntu ,7 si xp ; adica cum ar arata un bootloader cu cele trei ,si cum s-ar recupera acesta dupa reinstalarea oricaruia din cele 3 so.

  va propun sa realizati un tutorial (daca se poate) cu modul de a boota intre ubuntu, 7 si xp , toate instalate pe partitii diferite pe acelasi hd(sau ssd) prin introducerea unor stikuri pe usb, si odata introdus stikul cu ubuntu, sa booteze pe ubuntu, daca schimb stikul cu 7 sa booteze pe 7 etc, fara a mai avea acel bootloader cu cele 3 os.

  repet
  DACA SE POATE!!!

 25. Am si eu o problema. Vreau sa reinstalez Windows 7 dar cand vreau sa intru in bios imi apare windows boot manager cu toate ca nu am decat un sistem de operare instalat. Ce trebuie sa fac pentru a putea in BIOS ?

 26. mersi ..ma ajutat:)bravo tine-o tot asa:d

 27. am observat ca are o functie de backup
  puteti face un tutorial despre backup cu acest program?
  astept raspuns!

 28. salut eu am 2windousuri 7 la fel ca in video si as vrea sa sterg 1 si nustiu care e cel bun si cum il pot sterge care ma ajuta si pe mine cu un video sau un tutorial scris amanuntit

 29. Salut,
  am si eu o intrebare: se poate instala EasyBCD si pe ubuntu linux 12.04?
  Multumesc anticipat!

 30. Adrian Gudus a zis

  Cosmin:
  Salut,
  am si eu o intrebare: se poate instala EasyBCD si pe ubuntu linux 12.04?
  Multumesc anticipat!

  Nu, EasyBCD este o aplicatie Windows.

 31. Piticelul:
  …ideea este ca atunci cand ai mai mult de un HDD nu are sens sa faci dual boot …dual boot ,trial boot sau ,,N” boot se poate face pe un HDD insa daca ai mai multe HDD-uri e bine sa faci instalari separate ,adica fiecare hard sa aiba secventa lui de boot daca este master …eu am pe hardurile externe diverse sisteme de operare instalate …nu ca ma laud insa ar fi un bun subiect de tutoriale ,pa!

  Păi și ce fel de windowsuri sunt ? Pe 32 biti ? Pe 64 biti ? De ce ? Cum este mai bine să avem pe calculaotr ? Două sisteme de același fel adica de 32 biti ? Sau 64 biti ambele sisteme ? Se zice că atunci cănd avem pe 32 și pe 64 biti , doua sisteme de operare pe un singur calculator ,se zizce că se strică procesorul chipurile !!! Este adevărat sau falsă această variantă ! Daca da atunci de ce ? Dacă nu atunci de ce ?

 32. Am si eu o intrebare, am un netbook care are pe el windows 7 64 biti, si vreau sa il formatez dar ma gandeam sa ii pun windows 32 biti ca are 2 G ram si un procesor mai slabut. Si as vrea sa stiu daca se poate formata cu 32 sau trebuie sa ii pun tot 64?

  Multumesc anticipat

 33. Adrian Gudus a zis

  Alex:
  Am si eu o intrebare, am un netbook care are pe el windows 7 64 biti, si vreau sa il formatez dar ma gandeam sa ii pun windows 32 biti ca are 2 G ram si un procesor mai slabut.Si as vrea sa stiu daca se poate formata cu 32 sau trebuie sa ii pun tot 64?

  Multumescanticipat

  Pc-urile/Laptopurile care suporta sisteme de operare pe 64 biti automat vor suporta fara probleme si sistemele pe 32 biti. Deci raspunsul este poti sa ii pui si 32. Te sfatuiesc inainte sa verifici daca ai disponibile drivere pentru Windows pe 32 biti pe site-ul producatorului laptopului tau.

 34. Calumea tutorialul, mersi frumos aveam nevoie de un astfel de somn pentru ca vreau sa folosesc 2 sisteme de operare Windows 7 (work & personal). Chestia e ca data trecuta cand am incercat sa instalez al doilea Windows 7 (pe partitie diferita evident) mi-a disparut primul Windows 7. Stii de ce? Evident nu i-am dat upgrade cand te intreaba la inceput, de asta mi-e frica sa incerc sa bag iarasi al doilea sistem de operare – nu vreau sa pierd actualul sistem de operare si nu stiu unde am gresit data trecuta.

  Mersi frumos.

 35. “astfel de soft” – probabil mi-e prea somn acuma :))

 36. Salut si mie imi apare de 2 ori Windows 7 insa nu vreau sa am 2 windowsuri stiti cum pot sa sterg sa raman doar cu unu?

 37. Salut Cristi ma numesc Ionut.Am si eu o intrebare cum se instaleaza android pe alt hard-disk cu Easy BCD?
  Sa fie un raspuns rapid ca sa stiu si eu cum se instaleaza am incercat in o miie de feluri si nu a mers.
  Multumesc Anticipat!!

 38. Andrei Dan a zis

  Salut, as vrea sa faceti un tutorial despre cum putem modifica pachetul de instalare la windows 7. Gen windows 7 dark edition etc. Multumesc anticipat!

 39. Buna ziua. O intrebare daca nu deranjez. Am un sistem de operare Win 7 pe 64 biti instalat pe o masina care suporta 64 biti. Am cateva programe pe care le rulez pentru serviciu si care nu functioneaza pe versiunea de 64 biti. Intrebarea este daca pot instala pe aceasta masina, pe o alta partitie de hard(numai pentru programele legate de serviciu) o versiune de Win 7 pe 32 biti. Doresc sa las instalata si versiunea de 64 biti. Intrebarea este urmatoarea. Pot instala versiunea pe 32 de biti lasand instalata versiunea de 64 biti ? Imi va apare meniul din care sa setez O.S.-ul sau se strica meniul de boot din cauza ca versiunea de 64 de biti este o versiune mai noua? Va multumesc.

 40. Am 2 SO pe doua partitii diferite, primare si una comuna de date.

  As vrea ca atunci cind boot-ez pe XP sa apara numai partitia XP(C:) si extinsa. Cind boot-ez in W8.1 sa apara numai Xin8.1(C: -ul w8) si extinsa de date.

  Cum se poate face asta?

Trackbacks

 1. […] vreunul din ele, si cu posibilitatea de alegere intre ele la pornire. MultiROM este exact ca boot managerul din Windows, care ne permite sa alegem la pornirea PC-ului, ce sistem vom folosi in continuare. Ca sa putem […]

Speak Your Mind

*