Cum putem rula aplicatiile din Windows 8 Modern UI pe desktop – tutorial video

Salut prieteni, bine ati venit pe videotutorial.ro. Astazi vom incerca sa facem ceva pentru cei care nu s-au adaptat inca la interfata Modern UI de pe Windows 8, mai exact va vom arata cum se pot rula aplicatiile Moder UI pe desktop.
Pentru rularea softurilor din interfata Metro UI (actuala Modern UI) pe desktop avem nevoie de o aplicatie, aceasta se numeste ModernMix si este facuta de celebrii developeri de la Stardock.
ModernMix este o aplicatie comerciala insa o puteti folosi full feature timp de 30 de zile, intre timp puteti decide daca aplicatia merita sau nu investitia de 4.99 $.
Instalarea este simpla ca buna ziua, setarea este la fel de simpla, trebuie sa alegi doar modul in care se lanseaza aplicatiile din Modern UI sau de pe desktop.
In timp ce rulam o aplicatie Metro UI pe desktop vom avea un mic buton pe partea dreapta sus, cu ajutorul lui ne putem muta cu aplicatia de pe desktop in interfata Modern UI si invers.
Super usor, super rapid, super intuitiv. O aplicatie pentru care merita sa platesti daca nu poti digera experienta Moden UI. Eu totusi cred ca cei de la Microsoft ar trebui sa vina cu o optiune asemanatoare prin intermediul unui update, este esential pentru o experienta cat mai placuta pentru clienti.

Download ModernMix (rularea aplicatiilor ModernUI pe desktop)

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


 


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Tare! Ai terminat cu bitcoint-urile?

 2. Mi semisca chrome in reloare pe video! ce sa fac !!!

 3. eNd:
  Mi semisca chromeinreloare pe video! ce sa fac !!!

  Sa schimbi browserul?

 4. edy 13ani a zis

  Salut Cristi!Am o intrebare legata de Windows xp:Cum activez windows-ul?Adica cum il validez ca la windows 7

 5. Cine mă poate ajuta si pe mine cu un sfat vă rog din suflet … Am două harduri .. pe unul din ele am instalat windows 7 ultimate sp1 64 bit .. iar pe cel de-al doilea hard am încercat să instalez windows 7 ultimate sp1 32 bit … Totul a mers perfect am instalat windowsul pe hardul nr 2 , toate bune și frumoase pănă cănd am ajuns la instalarea placii video . Am început instalrea placii video asus gtx 460 , ca la ori ce calculator normal și la urmă după ce se termina de instalat driverul imi apărea o eroare cum că nu sa-r fii instalat updateul și PhysX -ul acestea neputăndu-se intala căci în acea eroare imi spunea că există o altă versiune pe 64 bit .Menționez faptul că am decuplat hardul pe care aveam instalat sistemul pe 64 bit … și totuși uite că pe acolo pe undeva imi spunea în acea eroare că mai am instalat alt driver dar pe 64 bit .. Îmi poate spune vă rog din suflet de unde și pănă unde este posibilă această eroare . Vă mulțumesc anticipat ! Menționez faptul că am formatat hardul nr 2 ,adica pe cel care am instalat windows 7 ultimate 32 bit … Am formatat fiecare cluster de pe platan să fiu sigur că nu rămine nimic de la alte sisteme etc etc . în caz de ar fii existat ceva ,am folosito ca metodă de precauție această formatare deși nu este nevoie dar na . În fine .. sper sa fie cineva care mă poate ajuta … Și mai am o nedumerire , pot instala windows 7 pe 64 bit pe un hard iar pe celălatl tot un windows 7 pe 64 bit ? Adica ar avea ceva dacă sunt amăndouă pe 64 bit ? Ar funcționea corespunzător ! Mulțumesc anticipat pentru răspuns !

Speak Your Mind

*