Cum intri pe contul altcuiva de WhatsApp sa-i citești conversațiile

Cum intri pe contul altcuiva de WhatsApp sa-i citești conversațiile ?
Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem citi sau cum putem spiona conversațiile WhatsApp ale copiilor, soției, prietenilor, persoanelor apropiate.

Cum intri pe contul altcuiva de WhatsApp

Poate nu dorim neapărat să spionăm pe cineva ci doar să ne monitorizăm copii sau nepoții.
Ce vă voi arăta în tutorialul de astăzi nu este un hack.
Nu vom folosi softuri speciale și nu vom avea nevoie de root.
Metoda prezentată în tutorialul de față pur și simplu exploatează o funcție pe care WhatsApp o are; Este vorba despre WhatsApp Web.

De ce avem nevoie sa intram pe contul altcuiva de WhatsApp

Tot ce avem nevoie este să instalăm pe telefonul nostru (cel de pe care vrem să spionăm victima) o aplicație numită WhatWeb For Whatsapp și să avem acces la telefonul victimei (pe care dorim să o spionăm) timp de maxim 5 secunde.

Când nu va funcționa metoda de spionare WhatsApp?

1 – dacă telefonul victimei are cod, model sau amprentă pentru blocarea telefonului și nu putem avea acces timp de 5 secunde, așa cum vă spuneam mai sus

2 – în cazul în care victima are instalată o aplicație care blochează accesul la anumite aplicații și nu putem accesa aplicația WhatsApp a victimei, chiar dacă avem acces la celelalte aplicații sau funcții din telefonul victimei.

Cum ne PROTEJAM de accesarea de catre altcineva a contului WhatsApp

Cum te poți proteja astfel încât cineva să nu îți poată spiona conversațiile WhatsApp de pe telefon?

Parola sau Amprenta pe telefon

– îți securizezi telefonul punând o parolă, un PIN sau un model de deblocare (sau setezi senzorul de amprentă) și nu-ți lăsa niciodată telefonul deblocat și nesupravegheat.

Pin doar pe aplicatia WhatsApp

– dacă ești mai comod și nu-ți place să treci prin rutina de securizare și de deblocare a telefonului prin PIN, model de deblocare, parolă sau amprentă, poți folosi o aplicație care blochează selectiv accesul la aplicațiile alese de tine.
Ceilalți vor putea utiliza telefonul tău dar nu și aplicațiile pe care ai ales să le securizezi prin parolă sau amprentă

Tutorial despre cum se pune parola pe aplicatii

Un tutorial despre cum pui parolă pe aplicații sau fișiere găsiți aici Paroleaza aplicatiile de pe telefon si tableta cu App Lock

Tutorial video – Cum intri pe contul altcuiva de WhatsApp sa-i citești conversațiile




Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (93)

    • Sau pentru un parinte care vrea sa-si supravegheze odrasla. Orice ce lucru poate fi folosit intr-un scop bun sau intr-un scop rau. Tine de fiecare in parte sa aleaga scopul in care sa foloseasca acel lucru.

  • Pe telefonul victimei la WhatsApp Web ramane istoricul dispozitivelor conectate si se pot deconecta toate sesiunile.

    • As dori sa știu in sistemul iOS cum poți sa vezi dacă ai Wats up spionat cu What web! Multmesc

    • Cred ca sunt urmarita am intrat pe wappweb si am vazut o ultima sincronizare la care am dat deconectare toate pc.urile crede.ti ca inca mai sunt urmarita?

    • Cred ca si eu am fost urmarita ca am intrat pe wappweb si am vazut o ultima sincronizare si dedesubt scria deconectare de pe toate pc.urile am dat deconectare si acum credeti ca inca ma mai urmareste cnv? Acum cand intru pe wappweb imi arata doar scaneaza codul Qr

  • Pentru a supraveghea copiiilor este destul de utila. Singura mare problema este acesul in telefonul victimei si acesta este mai greu de realizat tinand cont de faptul ca majoritatea au parola de acces in telefon.

  • Acum, reversul, cum poți vedea dacă cineva îți spionează conversațiile și cum îl blochezi?

  • Salut,pe android 6.0 ramane constat notificarea in bara de sus ca este conectat un alt dispozitiv la WhatsApp Web... se poate face ceva sa nu mai apara?

  • Presupunand ca pentru cinci secunde cineva a avut acces la telefon si a scanat codul....cum se poate indrepta necazul victimei? Se reseteaza telefonul la setarile din fabrica?

Related Post

This website uses cookies.