Paroleaza aplicatiile de pe telefon si tableta cu App Lock

Salut prieteni, astazi vom vedea cum poate utilizatorul de telefon sau tableta Android sa-si fereasca dispozitivul de ochii curiosilor. Vom instala o aplicatie care se numeste App Lock, aceasta ne ajuta sa punem o bariera la deschiderea aplicatiilor, dezinstalare, instalare, accesarea setarilor si preluarea apelurilor. De acum inainte apropiatii vostri nu va vor mai putea citi email-ul sau mesajele de pe telefon deoarece pentru asta vor avea nevoie de parola, pe care bineinteles doar voi o cunoasteti.
App Lock stie sa faca chiar mai mult:
Poate bloca instalarea sau dezinstalarea aplicatiilor.
Poate bloca telefonul la primirea apelurilor, nu se va putea raspunde fara parola.
Poate bloca accesul la setarile telefonului sau tabeletei Android.
Poate bloca accesul la task manager (depinde de telefon)
Poate bloca accesul la orice aplicatie.
In plus, pentru confortul utilizatorului se poate opta pentru deblocarea de tip “patern” in loc de parola, o optiune excelenta pentru cei mai comozi sau grabiti.
App Lock este o aplicatie excelenta care nu ar trebui sa lipseasca de pe niciun telefon sau tabelta Android, este o protective in plus de care telefoanele si tabletele au nevoie, mai ales daca au si altii acces la ele.
Download App Lock (free) Google Play StoreTutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Mie mi-ar fi placut ca cei de la Google sa introduca aceste optiuni pe care le ofera App Lock direct in aplicatia Settings din Jelly Bean.

 2. Randazzo Cristian a zis

  HeHeHe fix astazi am avut Smart Lock, si l-am inlocuit cu AppLock, si acuma vad ca ati facut si Tutorial, si insfarsit am si eu Android si incepeti sa faceti multe tutoriale, ma bucur, mersi pt. acest tutorial !.

  @FagyaK: Exact, sunt atatea chestii ce pot fi introduse ca fiind Defaul App …dar eh asta e, nu noi creem versiunile.

 3. Se mai continua proiectul mac os?

 4. aplicatia are un bug pe tablete
  eu am o tabletă samsung galaxy tab 2 7.0 si mini task managerul de la mini aplicatii nu poate fi blocat, astfel pot forta inchiderea aplicatiei si tosta securitatea s-a dus, verificati si voi asta!

 5. am revenit cu mai multe detalii despre cum am procedat: am deschis mini task managerul si minifereastra ramane pe ecran iar apoi incerc sa deschid o aplicatie blocata si apare ecranul cu parola care trebuie introdusa; in acel moment daca dau tap pe butonul home pe ecran ramane doar minitaskmanagerul adica mini fereastra iar pt o fractiune de secunda in fereastra se vad aplicatiile deschise intre care si app lock iar dupa aceea app lock dispare din fereastra minitaskmanagerului, celelalte aplicatii nu dispar; daca in acea fractiune de secunda dau tap pe end all applications, suficient de repede dupa care dau tap pe o aplicatie blocata aceasta se deschide inainte ca app lock sa poata interveni sa ceara parola; eu am reusit de mai multe ori sa ocolesc app lock in acest fel; puteţi încerca şi voi să vedeţi daca merge pe o tabletă.

 6. Daniel( jr) a zis

  Schimbarti denumirea site-ului in Mobile Videotutorial.Ati abandonat multe proiecte mai interesante.De ce?

 7. Copilarie a zis

  Pe langa alte parole, una in plus nu strica 🙂 !

 8. sper sa nu-mi blochez telefonul de tot. xD

 9. face-ti un videotutorial despre tunerele digitale din smart-tv-uri
  eu nu stiu cum sa-mi iau . cu tuner DVB-T/C/S2 sau cu tuner DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*. e mai bine cu MPEG4 ? sunt la o firma de cablu pe care sunt canele hd . si am vazut pe un tv cu tuner digital ca le prinde.

 10. Nu am mai folosit tableta de ceva vreme si am uitat parola de la app lock. Cum o pot afla sau cum pot sa “sparg” parola?

Trackbacks

 1. […] tutorialele legate de root. Cu ceva vreme in urma am facut un alt tutorial in care am aratat cum se paroleaza aplicatiile pe Android, unde pe aplicatii se punea o parola la lansare, iar daca parola nu era buna, aplicatia nu pornea. […]

 2. […] Un tutorial despre cum pui parolă pe aplicații sau fișiere găsiți aici Paroleaza aplicatiile de pe telefon si tableta cu App Lock […]

Speak Your Mind

*