Counter Strike 1.6 pe Android, jocul original de pe PC pe telefon

Portare Counter Strike 1.6 pe Android

De sa jucăm Counter Strike 1.6 pe Android, ca doar avem o mulțime de jocuri? Răspunsul este simplu: Counter Strike are o comunitate foarte mare de jucători, care vor sa aibă jocul cu ei oriunde.

De ce avem nevoie ca sa rulam Counter Strike 1.6 pe Android?

1. Jocul Counter Strike 1.6 instalat pe PC
2. Xash3D (installer apk Android)
3. CS16Client (installer apk Android)

Cum se instalează Counter Strike 1.6 pe Android?

1. Facem în PC, pe Desktop un folder nou cu denumirea “xash
2. Copiem apk-urile in folderul “xash” de pe desktop
3. Din folderul jocului counter strike, copiem folderele “cstrike” si “valve“, și le lipim în folderul “xash” de pe desktop
4. Copiați folderul “xash” de pe desktop, în rădăcina stocării din telefon.
5. In telefon, din setări/securitate, activam “surse necunoscute”
6. Instalam apk-urile “CS16Client” și “Xash3D“.
7. Lansați aplicația CS16Client și apăsați butonul de jos “Launch CS16-Client
8. Spor la gaming!


…Va rog sa-mi scrieți pe rubrica de comentarii cum rulează la voi și pe ce telefon…

Tutorial – Counter Strike 1.6 pe Android

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Salut,
  Daca am cont de steam nu pot sa instalez deirect steam pe telefon … am cumparat toate Counter Strike-urile ???

 2. chiar ma gandeam cu s-ar putea. da ma mir ca astia nu au facut cs , cs go pt telefon ca il joaca o gramada

 3. Adrian Iulian a zis

  Unde bag fisierul xash? in android obb sau data?

  • Adrian Gudus a zis

   S-a menționat în tutorialul video și s-a menționat și în textul de deasupra tutorialului video. Nu mai derula tutorialele și vei înțelege tot ce trebuie să faci.

 4. Oare merge la fel instalat pentru: Condition Zero, Source si Global Offensive?

 5. Nu reusesc sa ma conectez pe niciun server.Dupa ce dau join pe server se deschide consola si printre altele scrie ca Spooting demo header. si nu se mai intampla nimic.

 6. Cristi,
  Trebuie sa modifici CS16Client v1.3 cu o noua versiune CS16Client v1.31 poate fi descaracata de aici -> https://github.com/FWGS/cs16-client/releases/tag/v1.31

 7. Pe Steam la Counter Strike Source si Global Offensive nu am folder-ul Valve … 🙁
  Cum sa le instalez pe astea doua?

 8. Ceva recomandari pentru un Laptop cu placa video 1080 8VRAM , intel i7 minim 2.7 GHz , dual SSD si un HDD , dar la HDD as prefera versiunea mai groasa unde sa pot pune si un HDD ( de laptop 2.5 ) de 3TB ce e un pic mai gros decat unul normal ,ram minim 32,nu ma intereseaza windowsul.
  Daca e cineva cu ceva asemanator,il rog sa spuna ceva opinii despre ce galagie face,cate mufe usb3 sau usb 3.1 are si poate alte detalii interesante.

  • Da ce faci cu asa laptop … desene tehnice in autocad … buget alocat pt un asfel de laptop ???

   • Buget banuiesc ca sare de 2000 € , dar nu asta e important, ce sa sa aibe in el datele mentionate si daca cineva are asa ceva, sau un laptop cu 1080 nvidia il rog sa-mi spuna cat de silentios este, ca varianta care e cu racire prin apa nu este si pt 1080, asta ma refer la asus rog, insa sunt si alte firme de/la care nu stiu prea multe. Din aceasta cauza si intreb cateva opinii.

 9. Cristi am si eu aceată problemă cu placa de sunet integrată pe placa de bază, comunicând cu prieteni pe skype se aude prin microfon acel zgomot de fond (bâzâit),am.instalat ultimul driver după site-ul producatorului petru windows 7 x64. Am aceasta placa de bază asus p8h67-m.pro : https://www.asus.com/ro/Motherboards/P8H67M_PRO/

  • Ceva asemanator am avut si eu candva, orice inregistram sau doar daca foloseam microfonul, se auzea un zumzet, cat de cat dupa ce am pus doua protectii de burete pt microfon s-a diminuat din sunet dar tot se auzea mai incet, cel mai recomandabil e sa inlocuiesti placa de sunet folosind una externa.

 10. Îmi aduce aminte de vremurile de altădată, din liceu, când ne strângeam la internet cafe-uri și jucam cs 1.6 în lan. Acum nu prea mai am timp de jocuri, vremurile s-au schimbat…
  Lăsând nostalgia la o parte, mi-am pus și eu pe telefon jocul. Pare să ruleze ok. Numai că mi se pare destul de dificil să joc pe telefon counter strike pentru că este un joc ce a fost creat pentru mouse și tastatură. Mă mișc de parcă aș fi legat la ochi cu touchpadul de pe display…și mă împușcă aproape toți 🙂

  Cu siguranță mulți își vor pune cs1.6 pe telefon cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Mulțumesc mult pentru tutorial.

 11. Salut Cristi! Poti face un tutprial despre oprirea Serviciilor Google Play , ruleaza incontinuu in fundal si daca le opresc pornesc automat imediat , se pot opri fara dezinstalarea google play si google now?

  • Adrian Gudus a zis

   Servicii Google Play sunt esențiale ca aplicațiile Google să funcționeze cum trebuie, ca agenda, calendarul și celelalte aplicații, să poată fi sincronizată cu, contul Google.
   Mie în ultimele 3 ore de la ultima încărcare mi-a folosit 148 MB din memorie RAM și 0% baterie.

 12. Am instalat jocul si apar cateva servere la internet pe care ma pot conecta. Eu am insa serverul meu de cs 1.6 si nu ma pot conecta pe acesta. Am gresit eu ceva sau nu te poti conecta pe serverele reale cs 1.6 ?

Speak Your Mind

*