Copiere automată card SD sau stick USB pe PC

În ziua de azi, cu 4k-ul și pozele de 50 de megapixeli, cardurile SD se încarcă destul de rapid; Avem bitrate-uri video 4k la 100 Mbps și chiar 1080p la 200 Mbps (Lumix GH4), iar camerele foto au 36, 42 sau 50 de megapixeli (D810, A7R, 5Ds).

Copiere automată card SD sau stick USB pe PC

Copierea filmărilor și pozelor de pe card pe PC, poate fi automatizata folosind aplicația USB Flash Copy.
Nu trebuie decît sa configuram un profil cu locația în care vor fi salvate fișierele și setarea aplicației sa pornească odată cu Windows-ul.
De aici înainte nu trebuie decît sa scoateți cardul SD din camera, atunci cînd se încarcă, și sa-l conectați la PC, iar copierea se va face automat.
Atenție!
PC-ul trebuie sa fie pornit!
Download USBflashCopy


Tutorial video – Copiere automată card SD sau stick USB pe PC


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Dacă e vorba de copierea fotografiilor sau a filmelor din cameră pe PC nu este nevoie de nimic ,doar de cablul de date și de programul care vine cu camera ,eu folosesc Canon deci am EOS Utility care descarcă fotografiile unde faci calea să le descarce ,face foldere cu fotografiile sortate după data la care au fost făcute ,plus că nu prea este bine să tot scoți cardul din cameră ,că ajungi să nu mai facă contactele bine ,dă tot felul de erori .Eu am un card de 32 GB și de când am pus în cameră cardul am făcut mii de fotografii dar cardul nu am scos .

 2. @rocky , stai jos, ai nota 4.
  Titlul spune clar: Copiere automată card SD sau stick USB pe PC.
  La ce iti trebuie tie cablu sa copii din USB sau CD CARD, sau ce ne intereseaza pe noi ca tie iti trebuie cablul. Aici e vorba de un procedeu.Tutorialul e pentru procedeul in sine, nu e un tutorial despre cum sa copiem poze din camera, sau la ce sa mai punem programele din fiecare camera sau telefon cu care facem poze/filme.

 3. mi se pare o prostie. ca daca ai cumva un virus pe stik de pe undeva sau card memorie e un mod mai usor de a te infecta. si apropo de aplicatia din windows poti alege mai nou ca desktopu sa fie in alta locatie inafara de c si sa se salveze picturie etc in d de exemplu. prin setari undeva e. da daca nu ma insel a aratat cristi asta in setari windows 10 cand a facut tutorialul cu setarile. si e mai comod air droid pt android si pt telefoanele cu windows este ceva da nu mai stiu numele

 4. Daniel Radu a zis

  Am o idee de tutorial,backup la jocuri pe telefoanele Android cu root sau fara

 5. Salut Cristi
  Stiu ca nu are legatura cu acest videotutorial dar daca vreau sa reinstalez Windows-ul pe un ssd,
  Cum sterg vechiul Windows? Am citit undeva ceva cu DISKPART.
  Poate faci si un Videotutorial despre asta.

  • instalazi windows pe ssd cu hdd decuplat din sata sau alimentare cum vrei … sa nu-ti gaseasca cumva grub-ul windows-ul vechi si sa-ti faca dual boot automat .. ma gandesc nu stiu exact. da e mai sigur sa nu ai hdd conectat pe placa de baza.
   dupa ce instalazi windows pe ssd setezi in bios sa booteze ssd primu.
   intri in windows ssd si dai click dreapta pe computer – manage , te duci pe disk management si aici ai disk 0 ssd si disk 1 hdd.
   acum ai posibilitatea sa stergi partitia windows de pe hdd. click dreapta – delete volume.
   daca vrei sa redenumesti partia windows inainte sa te apuci de ssd sa vezi exact ce stergi .. daca nu oricum e prima partitie de pe disk 1 si mai ai si sistem reserved . deci 2 partitii trebuie sa stergi de pe hdd.

  • Adrian Gudus a zis

   Foarte simplu, în pașii de instalare a windows-ului, când ajungi la partiții, formatezi partiția care conține vechiul Windows. Caută tutorialul nostru despre “Instalare Windows 10 de la A la Z” pe care îl găsești cu căsuța de căutare din dreapta sus

   • Acum nu vreau sa fiu rau,dar Cristi spunea intr-un Videotutorial mai vechi:
    Pregatirea sistemului de operare pentru rularea eficienta pe un SSD
    Ca ssd-ul nu se formateaza la fel ca hdd-ul,ci cu un utilitar
    Acum nu stiu ce sa mai cred,sau ssd-urile au evoluat si se pot formata la fel ca hdd-urile?

 6. Multumesc Adrian pentru raspuns,doar nu eram sigur ca si la ssd se procedeaza la fel la reinstalare de Windows ca la hdd.

Speak Your Mind

*