Cameră auto care vede numerele noaptea – VIOFO A119 V3 review

Cameră auto care vede numerele noaptea
Cameră auto care vede numerele noaptea

Despre ce este vorba in tutorialul video Cameră auto care vede numerele noaptea ?

In acest tutorial, denumit Cameră auto care vede numerele noaptea, o sa va prezint o camera de bord care este capabila sa vadă destul de clar numerele de înmatriculare, noaptea, in viteza de pe contrasens pe un drum național neiluminat.

Se credea că e imposibil să se distingă în filmare numerele de înmatriculare noaptea

Pana nu demult, se credea ca este aproape imposibil ca niște simple camere de bord (dashcam) sa poată distinge numere de înmatriculare pe timpul nopții.

Acum, cu ajutorul unor capabilități noi ale senzorilor de imagine, este posibil, ca prin activarea HDR-ului, pe timpul nopții, sa se poată vedea clar numerele de înmatriculare ale mașinilor de pe contrasens, in viteza, noaptea pe drumuri fără iluminare publica.

Camera de bord VIOFO A119 V3 rămâne regele camerelor si in 2021 !

După ce a fost votata ca cea mai buna camera de bord in 2019 si 2020, cu siguranța, noul update de firmware 2.5, o va tine pe pe primul loc in preferințele utilizatorilor si pentru 2021.

Chiar dacă am mai fost lansate camere de bord, VIOFO A119 V3 rămâne un pachet foarte atractiv la un preț corect.

Cum este posibil că o camera auto de bord, sa vadă numerele de înmatriculare noaptea?

Cuvântul magic este HDR, care noaptea, prin expuneri multiple reușește să coboare luminozitatea stratului reflectorizant de pe plăcuțele de înmatriculare.

Culmea este că acest HDR, care noaptea ne ajuta, ziua ne cam încurcă, pentru că face că numere sa se vadă cu dubluri. Asta se întâmplă de cauza vitezei obturatorului din timpul zilei.

Setările pe care le recomand eu pentru VIOFO A119 V3 firmware 2.5

Ziua – 1440P 30fps, HDR Off, expunere 0

Nopatea – 1440 30fps, HDR On, expunere 0

Îmi pare rău ca nu am testat modul parcare

Imi pare rau ca nu am testat modul parcare, dar m-am trezit prea tarziu, pentru ca nu am comandat la timp cablul pentru cablare permanenta la blocul de sigurante.

Oricum acesta nu este neapărat un review complet, ci mai mult un mini review rapid; Am vrut doar sa va aduc in vedere faptul ca VIOFO A119 V3 este o camera care merita atenția voastră dacă sunteți pe cale sa va cumpărați o camera de bord.

Cât costă camera Viofo A119 V3

VIOFO A119 V3 cu GPS

*link afiliere

Tutoriale asemănătoare

Imagini color la camerele de supraveghere noaptea cu ColorVu
Imagini color la camerele de supraveghere noaptea cu ColorVu
Ce inseamna HDR si cum se fac pozele HDR cu PhotoMatix
Ce inseamna HDR si cum se fac pozele HDR cu PhotoMatix
Adaptor OBD2 Bluetooth, resetare erori auto de pe smartphone
Adaptor OBD2 Bluetooth, resetare erori auto de pe smartphone

Tutorial video – Cameră auto care vede numerele noaptea

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Domnul Cristi mii de aprecieri din partea mea cu privire la windows 11 Pro am facut pass cu pas cum ai spus si m.erge dar nu tiu sigur care versiune de windows este mai buna windows 11Pro sau ultima versiune de windows. .Am o problema daca ma poti ajuta am cumparat un tel xiaomi redmi 7Ade pe cell.ro in urma cu 2 ani cu certificat de garantie si acum am primit actualizare la android 10 cu un cont de miuai si a mers bine dar se incarca greu si laam resetat la setarile originale si acum este blocat din cauza caci mi au dat un cod de de i nblocare miuai si nu merge cand il pun contul de miuai cu parola lam uitat care era pe el inainte de resetare, ,in servis la noi costa cat jumatatea pretului tel sa mil faca te rog ajutama sal deblochez sa l pot folosieste singurul tel cel am contul de miuiai cu user name si parola le am uitat doar gmai le am si le stiu

  2. Gârlici Bogdan Nicolae a zis

    Doresc explicarea funcțiilor importante de la programul OBS. Aștept cu nerăbdare. Mulțumesc!

  3. Luați de aici : “https://ok-forum.ro/blog/article/review-camera-dvr-auto-viofo-a129-duo-gps-filmare-iarna-la-munte-b12”. Merita bănuții. Verificata de o veche cunoștință.

Trackbacks

  1. […] cum v-am arătat în tutorialul Cameră auto care vede numerele noaptea Viofo A119 V3, uneori este util sa putem face zoom pe […]

  2. […] Cameră auto care vede numerele noaptea – VIOFO A119 V3 review […]

  3. […] Cameră auto care vede numerele noaptea – VIOFO A119 V3 review […]

Speak Your Mind

*