Aplicație alerte meteo push pe telefon cu furtuni, viscole, inundații

Aplicație alerte meteo push pe telefon cu furtuni, viscole, inundații

Aplicație alerte meteo push pe telefon cu furtuni, viscole, inundații

Aplicația oficiala ne avertizează direct pe telefon prin notificări push, atunci cînd urmează sa se apropie o furtuna, ploaie torențiala, cînd sunt condiții de canicula, inundații și altele; de asemenea vom primi notificări legate de închiderea drumurilor, dezastre naturale, urgente, etc.

Aplicația DSU ne tine la curent.

Pana cum, alertele meteo le puteam primi doar de la radio sau TV, și cum omul modern a cam divorțat de radio-tv, trebuia sa vina o soluție de alertare prin internet.
Aplicația se numește DSU și este întreținuta de Departamentul pentru Situații de Urgenta.

De ce am nevoie de avertizări meteo?

Vremurile se schimba, clima la noi în tara a început sa nu mai semene cu ce știam noi. Furtunile, inundațiile și tornadele apar în fiecare an. De exemplu pentru tornade nu suntem pregătiți deloc. Fata de americani, care sunt obișnuiți cu asa ceva, la noi o tornada cat de mica face prăpăd.
Aplicația DSU nu-ți face casa mai rezistenta, dar iți poate oferi informații pe baza cărora tu sa acționezi, plecînd din calea pericolului.

Atentie
Aplicația DSU nu face doar o prognoza meteo ci va avertizează atunci cînd este cazul (cînd se îngroașe gluma). Nu veți fi notificat decît în cazul unor coduri de vreme rea sau în cazul unor drumuri sau poduri blocate.

Descărcare – DSU pentru Android și DSU pentru iOS

Aplicație alerte meteo push pe telefon cu furtuni, viscole, inundații, drumuri închise – tutorial video

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. buna aplicatie, doar ca e blocata 90% din timp………

 2. E buna, dar cum zicea colegul, se tot blocheaza. Am primit in schimb de la accuweather varianta platita atentionari mai rapide decat de la dsu…cel putin asa mi s-a parut, ca de la accuweather primesc mai repede atentionari.

 3. Am descarcat-o de vreo 3 ori si am sters-o mereu, pentru ca e mai mult blocata decat functionala. M-am saturat de mesajul `intampinam o problema , incearca mai tarziu`. Mai tarziu deja a trecut furtuna , ca nu-i asteapta pe cei de la DSU sa puna in functiune aplicatia. Pe scurt , aplicatia e varza !

 4. O aplicatie de kkt ca si stirile false din România ,furtuni,tornade etc.in România sunt doar vijelii de la sf.Ilie incoace s-au ma rog ce o fi fost!

 5. Este blocată mai tot timpul și dezactivez județele care nu mă interesează, după care sunt activate toate. Am dezinstalat-o.

 6. Ar fi utila , dar se blocheaza aproape de fiecare data cind o deschd (indierent daca sint conectat la router sau pe internet/date mobil) !?!

 7. rotaru adrian a zis

  sunt din CURTEA DE ARGES primesc intradevar alertele de furtuna de ploaie de vijelie dar
  rrr cind deschid ori apare greu dar de multe ori apare UPS AVEM O PROBLEMA VOM REZOLVA CIT DE CURIND. SI AZI MIA BLOCAT TELEFONUL A TREBUIT SAI DAU RESTART

 8. De se blocheaza asa des

Speak Your Mind

*